[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

akakbedaksejuk akakbedaksejuk

161 posts   12837 followers   6966 followings

HEADQUATERS (HQ)  🍶Bedak sejuk 🐝 Sabun Madu (ssm reg) 🚗COD: @auraa.agent 📃Feedback: @auraa.fd www.wasap.my/60196669651 www.wasap.my/60169101956

https://mobile.twitter.com/nruljunsu

Wow rajin cik abg ni contact agent kita satu-satu. Terima kasih atas cadangan & yg baik datang dari Allah yg kurang tu dari pihak HQ sendiri 👍

#Repost @encik______doress (@get_repost)
・・・
#sisauraa25 baca smpai habis : finally sabun propolis sampai. sepatutnya sampai hari isnin ,br smpai hari ni ,dats why i hate postage. nampak tak nom2 agen dr @akakbedaksejuk ,penuh list sbb sy prefer cod dr postage. i love this soap so much because its homemade ,obviously its safe dan membantu memulihkan kulit saya dan kawal minyak. my life is not perfect without this soap. and its only cost rm20. perghhhh and sometimes sy jilat bibir sy masa gosok dgn sabun ni sbb rasanya yg manis. haha kbye

Tqq review bedak sejuk 👍👍 (ini bukan paid review)

#Repost @skindiary_ (@get_repost)
・・・
Review #10 - Bedak Sejuk by @akakbedaksejuk ✨ Rm20/50ml. A malaysian traditional cooling rice powder.
.
It claims to soften skin, fade dark spots, treat acne & treat rashes.
.
My review - Major love for this one. The usual "bedak sejuk" requires me to mix by myself, which makes me so damn lazy to do. But this one, it is in liquid form which i only need to apply thoroughly on my face, after moisturizing before sleep. It is as easy as that. Since i have an oily skin, it helps me waking up to no oil in face 👌🏻
.
Apart from that, it does help to reduce some of acne scars! It is so good. But, i dont like the jasmine smell 🙎🏻
.
My rating - 9/10, except the smell huwarghhh! I am already on my 3rd bottle yeay ✨
.
#skindiary #kbeauty #kbeautyproduct #kbeautyaddict #roadtohealthyskin #kbeautymalaysia #kbeautyreview #cosrx #etudehouse #amabiebeauty #koreanskincare #koreanskincareroutine #koreanbeauty #beautyreview #laneige #klairs #wishtrend #wonderpore #hermomy #asianbeauty #ostc20serum #akakbedaksejuk #akakbedaksejukfeedback #bedaksejukberubat #bedaksejukberubatmalaysia

Tqq sudi tag HQ akakbedaksejuk 👍

#Repost @yunheiri (@get_repost)
・・・
💐 Beauty is not defined by the size and I'm addicted to using this Bedak Sejuk Berubat Auraa everyday 😍😍😍 I'm not rich enough but afford to own it 💋#sisauraa25 #SisAuraa25 #siscubatrytest #agentakakbedaksejuk #nakjoincontestjugak #happybelatedbirthdayladyboss 😘💞

#Repost @akakbedaksejuk (@get_repost)
・・・
Selalu orang bertanya, apa beza bedak sejuk berubat ni dengan bedak sejuk biasa? 🤔🤔
.
.
Jawapan nya ialah, bedak sejuk berubat mempunya bahan herba khusus until resdung & jerawat🍶 (ekstrak buah pala/cengkih/pandan/batu nasila)
.
.
Hal ini dapat dibuktikan dengan feedback pelanggan yang sering memberikan maklum balas positif terhadap tahap jerawat & resdung masing-masing
.
.
Tempoh penggunaan bedak sejuk diberikan selama 1-3minggu untuk melihat kesan kepada si pemakai. Dalam tempoh ini,penggunaan kosmetik berkimia tinggi sangatlah tidak digalakkan. Selamat mencuba!

Walaupun terdapat lambakan sabun organik/sabun homemade di merata-rata oleh penjual, produk sabun kami masih mampu bertahan sehingga sekarang. Alhamdulillah
.
.
Didatangkan dengan 4 jenis sabun, semua berbeza pengkhususan supaya kesan pemulihan lebih maksima kepada pelanggan. Dengan kandungan madu kelulut asli yang tinggi, kesan pemulihan kulit secara alami,semulajadi menjadi pilihan utama para pelanggan
.
.
Bukan keuntungan sahaja yang di cari oleh Hq, tapi kepuasan kepada pengguna, feedback yang positive (klik : @auraa.fd ),pelangan yang setia itulah penyebab produk sabun kami masih ada
.
.
Terima kasih di atas kesetiaan. Kami perlukan sokongan anda untuk kami terus bertahan & maju kehadapan dari segi kualiti & penjenamaan produk. Untuk pembelian, produk boleh didapati dari wakil-wakil agent kami yang SAH & juga oleh agent2 COD kami seluruh Malaysia. Harap kami dapat membantu anda menyelesaikan masalah kulit yang membelenggu anda. Sekian,jumpa lagi. Syg semua!

P/s: Harga barang tertakluk perubahan

📣📣Pengumuman
▪Bermula 1 August2017, rombakan harga bagi bedak sejuk dan sabun madu akan dimulakan
.
.
.
1 barang : RM25sm RM27ss
2 barang: RM40sm RM45ss
3 barang: RM60sm RM65ss
Beli lebih banyak lebih jimat!
.
.
.Tertakluk pembelian secara COD oleh agent kawasan & Postage oleh pos laju

EN899400105MY Muhamad Danish Amin b Borhanuddin
EN899400122MY Rusydina Aqilah bt muhamad Rashdan
EN899400082MY Siti Nazariah bt Abd Aziz
EN899400184MY Nura Adila bt Hamsidin
EN899400326MY Muhamad Hizami b Hussin
EN899400272MY Nuramirah bt Jamaluddin
EN899400286MY Khairun Nisa Abu Hassan
EN899400290MY Nur Syafiqah bt Ahmad Azmi
EN899400309MY Nik Nur Hanan bt Nik Ler
EN899400312MY Nurul Afifah bt Safuan
EN899400255MY Nur Hidayatul Aniss bt Ramli
EN899400241MY Muhamad Anas Fazli Salehudin
EN899400238MY Siti Rohaiza Diana kamaruddin
EN899400224MY Badariah Abidin
EN899400140MY Nur Ain Syafiqah
EN899400153MY Syara Afiqa bt Zarian
EN899400167MY Anis Saidah Samsuri
EN899400215MY Muhamad Amirul Hakim
EN899400207MY Syahirah bt Shafee
EN899400198MY Siti Noordiana bt Abu Bakar
EN899400175MY Ummi Kalthom bt Ismail
EN899400136MY Saidin b Adeni
EN899400119MY Nurain bt Zulkefli
EN899400096MY Nurul Ashykin Abdul Razak
EN899400269MY Zakaria b Ahmad

❤❤Customer kalau yang dah terbiasa, dia dah tak kesah tak pakai foundation tebal-tebal.. keluar rumah just simple & nice je pakai bedak sejuk( tapi please sapu rata-rata dulu) .
Tapi kalau ada event or function, korang makeup jela lawo lawo pakai foundation tu...nak tempek bedak sejuk jugak je pun ikutlahh tak kesah ;)
.
.
Bagi yg lelaki, kerja luar panas terik mesti kulit berminyak.. akak dah bagitau.. keluar rumah pagi tu pakai bedak sejuk dlu sapu rata-rata.. Alhamdulillah walaupun tengah hari muka tak berminyak... Jerawat pun kecut.. kan... ;))

Tips penggunaan bedak sejuk berubat:

1⃣ Jika bedak sejuk anda terlalu cair/pekat, sila buka penutup kecil di botol & rest kan bedak sejuk selama 1-2 jam di atas permukaan rata

2⃣ Selepas itu,buangkan lebihan air jernih dari botol secara berhati-hati ke dalam singki
3⃣ Manakala jika bedak terlalu pekat, sila tambahkan air bersih semula ke dalam botol dengan cermat

4⃣ Simpan bedak sejuk di kawasan yang rata & goncangkan sebelum guna. Ini adalah kerana, bedak sejuk berubat mudah mendap di kawasan bawah

5⃣ Waktu penggunaan bedak sejuk adalah tidak ditetapkan siang atau malam. Seperti yang sedia maklum, "lagi kerap guna lagi bagus" lebihkan di kawasan bermasalah seperti jerawat untuk proses pengecutan jerawat berlaku. Perbuatan memicit jerawat adalah DILARANG

Latest tracking number:
EN899721816MY Nurul amira zulaiqa bt mohd zuhapri
EN899721935MY Nur syafiqah bt mohd suhadi
EN899721921MY Farahin Han
EN899721918MY Fatin najihah bt mohd Ali
EN899721904MY Nurin Adilah bt mohd Nadzli
EN899399923MY Izzah Zahidah bt Alim
EN899721895MY Caroline Fung
EN899721881MY Norhafizah bt Othman
EN899721878MY Raihana Aqilah bt Latip
EN899399906MY Nor haniza mohamad zainun
EN899399910MY Nor Nabilah bt mohd Nordin
EN899399937MY Mohd Noor azryshah
EN899399954MY Nur Asnie hidayah
EN899399968MY Nur Syahirah bt mohd Kamal
EN899399985MY Nurul Aqiella bt nazarudin
EN899399999MY Nur rahimah bt Abdullah
EN899400003MY Nur Fadhlina Syahmina bt pudin
EN899400017MY Afiqah Dania bt Abdul Rahman
EN899400025MY Rusydina Aqilah bt muhamad Rashdan
EN899400048MY Zaharuddin Idris
EN899399971MY Nurarifah Ahmad
EN899399945MY Izzati Zahari
EN899400051MY Nurarifah Ahmad
EN899400065MY Nur Fatin Aqilah bt Razali
EN899400079MY Anathrah bt azri

📣📣Extended Sale! ▪️Sale Promo Raya akan diteruskan sehingga 31st July
Pembelian 3 barang hanya RM50sm//RM55ss ▪️Bermula 1 September, rombakan harga akan dimulakan
1 barang : RM25sm RM27ss
2 barang: RM40sm RM45ss
3 barang: RM60sm RM65ss
Beli lebih banyak lebih jimat! ▪️ Tertakluk pembelian secara COD oleh agent kawasan & Postage oleh pos laju ▪️ Bagi yang berminat menjadi agent COD/dropshipper atau sebarang pembelian, boleh hubungi admin Akakbedaksejuk ™
www.wasap.my/019-6669651
www.wasap.my/017-5443060

Jika anda mempunyai ciri-ciri berikut,anda layak menjadi pengedar kami
.
. ✅Jiwa kental/ seorang Fighter
✅Mahir guna fb/ig/twitter
✅Gemar mencari pendapatan sambilan
✅Aktif di laman sosial
✅Minat mendalam ilmu perniagaan
.
.

Ya betul. Ciri seperti di atas lah yang kami mahu
.
.

Pencarian agent COD & agent dropship bagi pihak Akakbedaksejuk™ diperluaskan lagi dengan memberi peluang kepada lebih ramai orang! .
.

Bagi yang berminat, sila hubungi no ws HQ untuk maklumat lanjut 😊

Most Popular Instagram Hashtags