akakbedaksejuk akakbedaksejuk

152 posts   13039 followers   6987 followings

HEADQUATERS (HQ)  🍶Bedak sejuk 🐝 Sabun Madu (ssm reg) 🚗COD: @auraa.agent 📃Feedback: @auraa.fd www.wasap.my/019-6669651 www.wasap.my/0175443060

https://mobile.twitter.com/nruljunsu

Latest tracking number:
EN899721816MY Nurul amira zulaiqa bt mohd zuhapri
EN899721935MY Nur syafiqah bt mohd suhadi
EN899721921MY Farahin Han
EN899721918MY Fatin najihah bt mohd Ali
EN899721904MY Nurin Adilah bt mohd Nadzli
EN899399923MY Izzah Zahidah bt Alim
EN899721895MY Caroline Fung
EN899721881MY Norhafizah bt Othman
EN899721878MY Raihana Aqilah bt Latip
EN899399906MY Nor haniza mohamad zainun
EN899399910MY Nor Nabilah bt mohd Nordin
EN899399937MY Mohd Noor azryshah
EN899399954MY Nur Asnie hidayah
EN899399968MY Nur Syahirah bt mohd Kamal
EN899399985MY Nurul Aqiella bt nazarudin
EN899399999MY Nur rahimah bt Abdullah
EN899400003MY Nur Fadhlina Syahmina bt pudin
EN899400017MY Afiqah Dania bt Abdul Rahman
EN899400025MY Rusydina Aqilah bt muhamad Rashdan
EN899400048MY Zaharuddin Idris
EN899399971MY Nurarifah Ahmad
EN899399945MY Izzati Zahari
EN899400051MY Nurarifah Ahmad
EN899400065MY Nur Fatin Aqilah bt Razali
EN899400079MY Anathrah bt azri

📣📣Extended Sale! ▪️Sale Promo Raya akan diteruskan sehingga 31st July
Pembelian 3 barang hanya RM50sm//RM55ss ▪️Bermula 1 September, rombakan harga akan dimulakan
1 barang : RM25sm RM27ss
2 barang: RM40sm RM45ss
3 barang: RM60sm RM65ss
Beli lebih banyak lebih jimat! ▪️ Tertakluk pembelian secara COD oleh agent kawasan & Postage oleh pos laju ▪️ Bagi yang berminat menjadi agent COD/dropshipper atau sebarang pembelian, boleh hubungi admin Akakbedaksejuk ™
www.wasap.my/019-6669651
www.wasap.my/017-5443060

Jika anda mempunyai ciri-ciri berikut,anda layak menjadi pengedar kami
.
. ✅Jiwa kental/ seorang Fighter
✅Mahir guna fb/ig/twitter
✅Gemar mencari pendapatan sambilan
✅Aktif di laman sosial
✅Minat mendalam ilmu perniagaan
.
.

Ya betul. Ciri seperti di atas lah yang kami mahu
.
.

Pencarian agent COD & agent dropship bagi pihak Akakbedaksejuk™ diperluaskan lagi dengan memberi peluang kepada lebih ramai orang! .
.

Bagi yang berminat, sila hubungi no ws HQ untuk maklumat lanjut 😊

Selamat malam semua! Terima kasih😄😊 TRACKING NUMBER:

EN899399835MY Ainin suraya bt abdul rashid
EN899399821MY Mas irdina abdul rahim
EN899399818MY Noor ashikin bt mat isa
EN899399795MY Nur syafiqah bt hamzi
EN899399804MY Norlina bt abdullah
EN899399778MY Rusma rahman
EN899399781MY Nurul Nabilah
EN899399764MY Serifah Ainyi bt badarudin
EN899399755MY Nik anwar
EN899399747MY Nureen nafisa bt yusnizam
EN899399852MY Nur farah bt mohamad azhari
EN899399849MY Muhamad aisamuddin aiman
EN899399870MY Nurul amira bt hasnudin

Walaupun terdapat lambakan sabun organik/sabun homemade di merata-rata oleh penjual, produk sabun kami masih mampu bertahan sehingga sekarang. Alhamdulillah
.
.
Didatangkan dengan 4 jenis sabun, semua berbeza pengkhususan supaya kesan pemulihan lebih maksima kepada pelanggan. Dengan kandungan madu kelulut asli yang tinggi, kesan pemulihan kulit secara alami,semulajadi menjadi pilihan utama para pelanggan
.
.
Bukan keuntungan sahaja yang di cari oleh Hq, tapi kepuasan kepada pengguna, feedback yang positive (klik : @auraa.fd ),pelangan yang setia itulah penyebab produk sabun kami masih ada
.
.
Terima kasih di atas kesetiaan. Kami perlukan sokongan anda untuk kami terus bertahan & maju kehadapan dari segi kualiti & penjenamaan produk. Untuk pembelian, produk boleh didapati dari wakil-wakil agent kami yang SAH & juga oleh agent2 COD kami seluruh Malaysia. Harap kami dapat membantu anda menyelesaikan masalah kulit yang membelenggu anda. Sekian,jumpa lagi. Syg semua

PATCH TEST
.
.
✅Patch Test itu apa ya? Jeng jeng...
Patch test ialah satu tindakan di mana sesorang itu menguji tahap allergic sesuatu bahan dengan kulit
.
.
✅Jadi, apa kaitan nya Patch Test dengan bedak sejuk & sabun madu? Disyorkan setiap pelanggan yang membeli bedak sejuk & sabun madu melakukan patch test produk dengan kuantiti yang maxima ke atas pipi/leher/badan untuk melihat tindak balas reaksi (tidak terlalu banyak & tidak terlalu sedikit)
.
. ✅Jika terdapat reaksi allergic negative, disarankan untuk pelanggan berhenti serta merta untuk mengelakkan sebarang allergic yang lebih serious. Manakala jika tiada reaksi negative, pelanggan dibenarkan untuk menggunakan produk ini seperti biasa .
.
✅Namun begitu, terdapat juga pelanggan yang mempunyai masalah resdung tetap mempunyai jerawat selepas menggunakan produk. Ini adalah kerana bahan yang dipercayai dapat mengurangkan resdung di dalam produk sedang melakukan "detoxifikasi" iaitu merawat secara dari dalam kulit .
.
✅Tempoh detoxifikasi diberikan selama 1-3 minggu. Jika masih tiada perubahan positive, disarankan agar pengguna memberhentikan penggunaan produk & teruskan untuk proses meng-neutral-kan kulit (rujuk post sebelum: cara bertukar skincare) .
.
✅Perbezaan reaksi allergic & detoxifikasi

1- Reaksi allergic akan meningalkan kesan ruam manakala detoxifikasi, jerawat baru akan timbul

2- Reaksi allergic berlaku kepada sesetengah orang manakala detoxifikasi hanya kepada pengguna yang mempunyai resdung

EN899399631MY Madinah Nordin
EN899722330MY Nur Arina
EN899722326MY Nurhalimah bt mohd Sood
EN899722343MY Tasha Ridzuan
EN899722357MY Nurmirzatul Akmal bt jamaluddin
EN899722365MY Hasyimah bt md jasmin
EN899722374MY Fatin Nadia
EN899722391MY Iman Fauzi
EN899722405MY Nor Zahirah ateera
EN899722414MY Nana
EN899399605MY Wani Asmawi
EN899399614MY Nur Athilah Fatini bt Ramli
EN899399628MY Siti Nur Farahin bt Hussin
EN899399645MY Nor Amalina bt Barudin
EN899399720MY Siti Raihan bt Ruslan
EN899399716MY Amiral Hafiz Amin b Salleh
EN899399693MY Farah Hanisah bt mohd noor
EN899399680MY Nur Aina Nabila bt Abd Rani
EN899399659MY Athirah Syafiqah bt Mahd Nazri
EN899399676MY Muhamad Farris Farhan
EN899399702MY Norashikin bt Abdullah
EN899722388MY Wan Jushamilla Husna Wan Ab Jamil
EN899399662MY Auni Aqilah bt Abdullah
EN899399733MY Nor Fadilah Aini

Sale Masih Berlangsung ya! Sehingga 24/7/2017
3 barang= RM50(inc pos/cod) boleh campur bedak sejuk & sabun madu

Berikut adalah cara pembelian

1🍶tentukan sendiri cara pembelian. Jika melalui pos, terus hubungi HQ atau jika melalui COD terus hubungi agent yg terdekat

2🍶Pembelian melalui pos mengambil masa 1-7hari bekerja Poslaju & jika melalui agent, boleh terus beli barang secara Cash daripada agent
3🍶Nak cari agent? Terus search hashtag # agentakakbedaksejuk di ruangan search

4🍶Bagi yang ingin mendapat consultation berkaitan produk, boleh terus hubungi HQ atau agent berdaftar. Kami sedia membantu anda

5🍶Barang dah dapat, selamat mencuba! Jangan lupa goncang dahulu botol bedak sejuk sebelum guna kerana bedak sejuk mudah mendap di bawah

Salam Semua,, Hari ni admin nak beritahu cara terbaik untuk menggunakan sabun madu:

1⃣ Basahkan muka atau badan
2⃣ Buihkan sabun dengan sedikit air.
3⃣ Kemudian, gosokkan sabun ke tempat yang bermasalah
4⃣ Cara yang sama turut digunakan jika untuk badan. Terutamanya mereka yang ada ezema atau masalah kulit lain
5⃣ Gunakan sehari 2/3 kali semasa mandi atau mencuci muka. Noted: STOP dahulu pencuci muka yang sekarang & focus kepada sabun madu sahaja. Dgn cara ini kita dapat tahu sama ada sabun madu memberikan kebaikkan atau tidak kepada kulit kita
.

P/s: kita di sini bukan bertujuan untuk memutihkan kulit ya.. (jika ada customer yang kulit semakin cerah setelah gunakan sabun madu tu kira bonus), tetapi sabun madu kita lebih bertujuan merawat kulit muka. Kita rawat dulu,kemudian lepas dah elok sepenuhnya, kita berusaha putihkan pula ;) tapi hati-hati ya dengan agent pemutih di dalam sabun yang lain seperti hydroquinone, paraben & mercury. Baca dahulu & buat pilihan dengan tepat. Jumpa lagi!

Selamat pagi semua💞🌹😊Mulakan hari anda dengan senyuman😊

TRACKING NUMBER:

EN899721728MY Zakaria b zulkipli
EN899722167MY Norizan bt abd rahim
EN899722153MY Siti nur athirah bt azahari
EN899722140MY Syahira lylianie bt ikhwan
EN899722136MY Airiena zaheen bt anuar
EN899722119MY Nurul fadhilah bt nozli
EN899722105MY Elida nurul wafa bt hamzah
EN899722096MY Nurul nabilah bt mohd nizam yeo
EN899722082MY Nurul izzati bt hairudin
EN899722065MY Nur hafizah bt hamedan
EN899722079MY Siti noor alia
EN899722175MY Badariah abidin
EN899722184MY Norzarah bt itam mat salleh
EN899722309MY Nur shahirah
EN899722198MY Nur faziani bt mohd reza peter
EN899722290MY Fitriah rabihah bt mat zahari
EN899722286MY Ain muhamad
EN899722241MY Mohamad khairul nizam b othman
EN899722238MY Kamariah bt hassan
EN899721731MY Aleen syafiqa bt azhari
EN899722207MY Nurul khalisah bt omar
EN899722312MY Nor fatihah shahiri

Rise & shine🌻🌻
.
.

Top 4 sabun madu & kegunaannya:
✅ Gelenggang🔹Masalah kulit/Ezema/Panau
✅ Kayu manis🔹Parut Jerawat Hitam
✅ Propolis🔹Jerawat Merah/Batu/Resdung
✅ Sireh🔹Muka berminyak teruk/Buang kulit mati
.
.
Disclaimer: Walaupun setiap sabun mempunyai kelebihan & kegunaan sendiri, tetapi tiada masalah jika pelanggan ingin mencuba sabun yang lain untuk masalah yang dihadapi. Mana tahu, mungkin lebih serasi untuk pelanggan tersebut .
.
Untuk penerangan penuh mengenai kelebihan sabun madu, anda boleh terus rujuk posting yang terdahulu. Bagi sebarang consultation & recommendation,boleh hubungi agent kami yang tersenarai.
.
.
P/s: Jom dapatkan 3 produk dengan harga rm50 sementara promosi masih berjalan!😘

"Boleh Bagi Selfie?" .
.
Siapa yang pernah beli dengan team Akakbedaksejuk mesti pernah dapat ayat ni kan... .
.
Tujuan kita mencadangkan pelanggan agar menghantar selfie adalah untuk memastikan kita di pihak team akakbedaksejuk ( Hq & Agent-agent) meng- recommend kan produk yang sesuai & tepat dengan masalah pelanggan- pelanggan. .
.
✅ Kami tidak akan sesama sekali menjual/memuat naik gambar anda kepada public tanpa mendapat keizinan anda terlebih dahulu .
.
✅ Disarankan pelanggan agar memberi gambar selfie anda selepas solat (bebas makeup) .
.
✅ Gambar selfie anda haruslah berada di jarak yang betul. Tidak terlalu jauh & tidak terlalu dekat .
.
✅ Jangan malu jangan segan dengan masalah kulit anda kerana hampir setiap hari kami mendapat selfie daripada pelanggan untuk bertanya produk mana yang sesuai dengan beliau. Kami dah biasa & kami di sini sedia membantu anda .
.
✅ Gambar selfie yang diberikan juga boleh dijadikan sebagai 'benchmark' untuk melihat sejauh mana 'improvement' kulit anda setelah menggunakan bedak sejuk & sabun madu dalam sesuatu tempoh masa yang diberikan

Most Popular Instagram Hashtags