akademifantasia akademifantasia

6577 posts   225179 followers   174 followings

Akademi Fantasia OFFICIAL  "Realitinya Di Sini Inilah AF"

http://www.af.com.my/

Salam 1 Syawal semua! Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri dengan penuh kemeriahan!

Kalau korang terlepas tengok kat TV, boleh layan video penuh di www.kosongkosong.com.my dan juga AstroGo #KosongKosong #DariHati

Selamat Hari Bapa buat semua bapa ohsem kat luar sana! Berapa ramai agaknya yang ada bapa loving macam Alif Satar? 😍

Hi u ols

Because it's Ramadhan, Jom sama-sama kita bermaaf-maafan #Kosongkosong antara satu sama lain. Di samping itu juga jom join Wincci untuk lakukan sesuatu yang baik dan kongsikan kegembiraan beraya bersama mereka yang memerlukan melalui Projek #DariHati bersama Astro ini.

Cara nya mudah je, anda hanya perlu kumpulkan baju-baju yang anda ingin hadiahkan atau belikan baju baru kepada mereka dengan mengikuti langkah-langkah seperti dalam video Wincci ni dan hantarkan ke cawangan2 Astro yang terpilih.
Semoga mereka yang menerima sumbangan ini gembira menyambut Raya yang bakal tiba. #Repost @dr.soowincci

Hai semua! Jom sertai kami dalam menjayakan kempen #KosongKosong dan projek #DariHati sempena bulan Ramadhan kali ini. Anda boleh menderma pakaian terpakai anda atau membeli pakaian yang baru untuk diberikan kepada mereka2 yang memerlukan.
-
Pakaian2 tersebut boleh dihantarkan ke cawangan Astro yang bdekatan dengan anda, ataupun di LG Oval One Utama pada 17 Jun nanti, pukul 2-4 petang. Di sana anda boleh meletakkan barangan sumbangan anda. Pihak Astro akan menapis pakaian2 tersebut dan menghantarkan ke rumah2 kebajikan yang terpilih.
-
Untuk maklumat yang lebih lanjut berkenaan kempen #KosongKosong dan projek #DariHati ini anda boleh melayari laman web :
http://www.kosongkosong.com.my/ #Repost @ainantasneem92

Hi semua! Ha, nampak tak bag yang Akbar angkat ni? Inilah bungkusan baju preloved yg Akbar akan donate kepada mereka yang memerlukan sempena projek #DariHati
.
.
Akbar akan drop by One Utama pada 17 Jun 2017 jam dari pukul 2-4pm untuk hantar bungkusan ni bersama anda!
.
.
Jangan risau kalau takda baju preloved. You all boleh donate by buying t-shirt #DariHati kat goshop.com.my like what I wear in the photo! Jom tangkap gambar korang dengan bungkusan untuk disumbangkan di comment section below! Akbar nak tengok tengok juga :D
.
.
Let's support Projek #DariHati together! #Repost #Kosongkosong @akbarazman

Assalamualaikum semua
.
.
Sempena bulan Ramadhan yang mulia ini, mari kita sama-sama maaf bermaafan #KosongKosong dan sertai projek #DariHati dengan menderma pakaian terpakai anda atau membeli pakaian yang baru untuk diberikan kepada mereka2 yang memerlukan
.
.
Semoga dengan 3 langkah mudah ini, dapat memberikan seribu satu makna kepada mereka yang menerima
.
.
Langkah 1 : Beli baju baru atau kumpulkan baju “pre-loved”
Langkah 2 : Lipat dan bungkus pakaian tersebut dengan elok
Lankah 3 : Hantarkan bungkusan tersebut di cawangan Astro terpilih
.
.
Untuk maklumat yang lebih lanjut berkenaan projek #DariHati ini anda boleh melayari laman web : 
http://www.kosongkosong.com.my/

Hey guys! Since its the month of Ramadhan, if you want to gain more good deeds, you can drop your donation gift at any selected Astro centres (Damansara Utama, Cheras, JB, Seremban, Penang, Ipoh & Prai) OR you can drop by at LG Oval One Utama on the 17th June from 2-4pm to donate the gift together with me! See you there ❤ More info at http://www.kosongkosong.com.my/ #KosongKosong projek #DariHati #Repost @cupcake_aisyah

#gempakfefeeling : Comel je @stacyanam main dengan anak dia ..Eshaal muka Stacy ke muka Akim ? 😘🤗
.
.
.
📸❤️ : @beyshal #kosongkosong #DariHati

Sempena Ramadan tahun ini, apa kata kita bersedekah dengan mengumpul baju2 lama untuk kita sedekahkan kepada yang memerlukan..Senang je !
kumpul baju2 yang korang nak bagi dan korang boleh hantar di lokasi2 yang terpilih seperti GSC Setia City Mall, IOI City Mall, Alamanda Putrajaya dan Quill City Mall #KosongKosong #DariHati
.
.
Hello semua! Pada bulan Ramadan ni Alvin akan menyertai satu special charity cause, Projek #DariHati bersama-sama Astro dan sempena bulan Ramadan dan Syawal yang bakal tiba nanti mari kita sama-sama #Kosongkosong antara satu sama lain.

Macam mana nak sertai projek #DariHati ni? Senang je. Korang hanya perlu menderma pakaian terpakai atau membeli pakaian yang baru, lipat dan bungkus pakaian tersebut cantik-cantik dan hantarkan di cawangan Astro yang terpilih. Mudah je kan! Semoga mereka yang menerima hadiah dari Alvin dan korang semua akan tersenyum gembira.

Nak tau more info go here k, www.kosongkosong.com.my
.
.

#Repost @alvinchong123

#GempakRamadan : "Setiap tahun beraya sakan , jangan dilupa yang memerlukan" ...sama-sama kita bersedekah di bulan yang mulia ini dengan Projek #DariHati dengan mendermakan baju baru & terpakai kepada tempat-tempat terpilih. Jom tonton video ini untuk langkah mudah sertai kami ! #KosongKosong #DariHati

#GempakWei : Jom bersama @tomokofficial petang ni di Bazar Ramadan Seksyen 13 Shah Alam dan korang boleh berinteraksi bersama di Facebook Astro Gempak dalam #SajianHatiDigi

Most Popular Instagram Hashtags