aizatbakerco aizatbakerco

2,135 posts   130,728 followers   93 followings

ABC - Aizat Baker Co  Kasut bundle runcit & borong . BACA DETAIL SEBELUM WHATSAPP . @aizatbakerco5 @aizatbakerco4 @aizatbakerco3 @aizatbakerco2

Benda boleh beli secondhand buat apa beli baru πŸ˜…

Terima kasih sedagher dari KL mai datang amik sendiri guni Converse. Haritu dah deposit utk confirm order, ni datang bayar baki terus bawak balik KL & dah boleh start niaga. Moga laris juala anda πŸ˜„
.
Siapa lagi yg nak start bisnes kasut bundle boleh whatsapp sy +60176062138. Dgn modal serendah RM2900 dah boleh dapat 100pasang kasut mix branded Nike Adidas Puma NewBalance Vans Converse dll. Ok pape roger ye! Thanks!

Dari jauh datang tapi owner sembang kari. Kata dah beli cash tp mintak tunjuk geran ori pun mcm2 alasan dia bagi. Hahah. Sy ni dah setahun menabung baru cukup duit. So kalau ada sesiapa yg nak jual dgn harga berpatutan boleh whatsapp sy +60176062138. Diutamakan area Johor/Melaka sbb senang nak pegi tengok. Area lain tu kalau berbaloi pun boleh dipertimbangkan. Thanks!
#nvx
#nvx155
#yamahanvxmalaysia
#nvx155malaysia
#nvxmalaysia

Tengok kat post haritu pasal kedai KJ dah tutup ramai yg komen tanya kedai pindah mana nak beli kasut raya katanya πŸ˜… Korang sabajap. Abg tengah setting baekk punya ni. Kedai baruuuu 😻InsyaAllah takde aral, 26/4/19 ni kita buat grand opening πŸ”₯
.
Kalini ABC akan berkolaborasi bukan dengan setakat 2/3 igshop. Tapi sekali 7 terus. Org kata bergabung mengandung! Eh salah. Bergabung meletop kebabom!! πŸ’₯ Buat masa skrg ni, korang mention dulu nama rakan taulan sahabat handai bgtahu dorang ABC akan buat comeback kat area KL ni. Hihi. Keep on supporting us! ✊🏼
.
P/s : yg nak borong πŸ‘Ÿ 1guni 100pasang sports+sneakers RM2900 boleh whatsapp +60176062138 lelaju ye πŸ“²

Semalam punya cerita. Tokey besar dari JB datang collect 4guni utk cawangan baru beliau. Dan 1guni lagi settle pos ke Perak. Mereka semua ni dah letak deposit RM300(1guni) minggu lepas dan minggu ni terus settlekan baki & dah boleh start berniaga! Mereka semua amik guni 100pasang sports+sneakers RM2900 mix brand ada Nike Adidas Puma Reebok NewBalance Asics Vans Converse dll.
.
Anda yg berminat tu marilah cepat whatsapp +60176062138. Sy masih terima order lagi skrg ni. Anda cuma perlu letak deposit serendah RM300 utk sy masukkan nama anda dalam list order. Dan kalau order skrg, sebelum puasa dah dapat barang dan boleh terus menjual.
.
Pasal cara amik guni, jika anda berkelapangan nanti boleh terus datang ke kedai Batu Pahat mcm tokey kita ni. Tapi kalau tiada kelapangan dan mungkin jarak yg terlalu jauh, kami boleh pos terus ke lokasi anda dgn charge postage yg sangat murahhhh. Ok jgn lupa mention nama business partner anda dan bincang cepat2 pastu terus whatsapp sy ye. Thanks!

Adidas /// utk dijual. Sepasang RM1xx. Bundle item tapi condition cantikkkk. Slide gmbr sampai habis. Whatsapp +60176062138. Boleh booking with deposit. Siapa2 yg nak beli sila pastikan anda boleh buat bayaran penuh/deposit dlm masa 24jam. Kasut2 dlm gmbr di kedai Batu Pahat, dekat sila walk-in, jauh boleh pos. Tolong jangan tanya saiz lain atau warna lain, yg sy upload ni je yg ada. Utk FAQ boleh tengok di highlights. Thanks!
.
1- #abc9uk
2- #abc75uk
3- #abc7uk
4- #abc65uk
5- #abc65uk
6- #abc7uk
7- #abc7uk
8- #abc9uk
9- #abc8uk
.
β€’ @aizatbakerco5 - Bags & Jackets
β€’ @aizatbakerco4 - Sports/Sneakers
β€’ @aizatbakerco3 - Vans/Converse
β€’ @aizatbakerco2 - Vans/Converse
————————–—————————————
β€’ ABC Kelana Jaya DAH TUTUP
————————–————————————
β€’ ABC Batu Pahat β€’
- Location waze/maps : Aizat Baker Co
- Alamat : 7-3 Jalan Ampuan, Batu Pahat
- Selasa hingga Ahad buka 2pm-11pm
- ISNIN CUTI
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#aizatbakerco
#abc
#abc2
#abc3
#abc4
#abc5
#abcbatupahat

Alhamdulillah petang tadi settle pos 3 guni. 2guni ke Selangor dan 1guni ke Terengganu. Terima kasih tuan2. Esok insyaAllah sampai depan pintu rumah masing2. Mana yg dah depo haritu, dah boleh settlekan bakinya supaya sy boleh pos atau kalau nak datang amik di kedai Batu Pahat pun boleh.
.
Harga seguni mix brand sports+sneakers 100pasang cuma RM2900. Letak RM300 sbg deposit dan bakinya kemudian selepas barang sampai di kedai sy. Utk pertanyaan lanjut boleh whatsapp +60176062138. Nanti sy reply. Sy nak main futsal jap, dah lama dah tak sepak bola πŸ˜‚
.
Yg tengah berkira2 utk start bisnes kasut bundle semasa bulan puasa nanti, eloklah order sekarang supaya barang sempat sampai sebelum puasa & anda boleh mula menjual secepatnya. Yg kelmarin sampai 16guni tu semua dah bertuan & sekarang sy buka batch baru utk order guni sports+sneakers ni. So cepat whatsapp dan lock guni anda!

Vans utk dijual. Sepasang RM1xx. Bundle item tapi condition cantikkkk. Slide gmbr sampai habis. Whatsapp +60176062138. Boleh booking with deposit. Siapa2 yg nak beli sila pastikan anda boleh buat bayaran penuh/deposit dlm masa 24jam. Kasut2 dlm gmbr di kedai Batu Pahat, dekat sila walk-in, jauh boleh pos. Tolong jangan tanya saiz lain atau warna lain, yg sy upload ni je yg ada. Utk FAQ boleh tengok di highlights. Thanks!
.
1- #abc5uk
2- #abc7uk
3- #abc9uk
4- #abc55uk
5- #abc10uk
6- #abc95uk
7- #abc9uk
8- #abc8uk
9- #abc8uk
.
β€’ @aizatbakerco5 - Bags & Jackets
β€’ @aizatbakerco4 - Sports/Sneakers
β€’ @aizatbakerco3 - Vans/Converse
β€’ @aizatbakerco2 - Vans/Converse
————————–—————————————
β€’ ABC Kelana Jaya DAH TUTUP
————————–————————————
β€’ ABC Batu Pahat β€’
- Location waze/maps : Aizat Baker Co
- Alamat : 7-3 Jalan Ampuan, Batu Pahat
- Selasa hingga Ahad buka 2pm-11pm
- ISNIN CUTI
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#aizatbakerco
#abc
#abc2
#abc3
#abc4
#abc5
#abcbatupahat

Ok settle pasal guni utk harini. 1 Melaka, 1 KL, 1 Kedah. Esok sy uruskan guni yg pos pulak. Mana yg dah deposit haritu, dah boleh jelaskan bakinya. Yg nak pos kami boleh pos, yg nak datang amik sendiri di Batu Pahat pun boleh. Yg baru nak order, boleh whatsapp +60176062138 utk lock guni anda.
.
Order skrg supaya barang sempat sampai sebelum puasa & anda boleh mula berniaga secepat mungkin. 1guni 100pasang sports+sneakers RM2900. Deposit utk lock cuma RM300 sahaja. Baki lagi RM2600 bayar kemudian selepas barang sampai di kedai sy. Ok nak makan dulu japgi sy sambung reply wasap anda. Thanks!

Yg dinanti telah pun tiba. Hehe. 16 guni yg sampai, dan kesemua 16 guni sudah berpunya. Sebab tu sy minta tuan/puan yg berminat nak beli borong guni mix (sports+sneakers 100psg RM2900) ni letak deposit dulu. Tak banyak pun, serendah RM300 sahaja. Bukan apa, supaya bila barang dah sampai mcmni, tuan/puan tinggal datang amik atau sy pos sahaja. Tak perlu lagi tertunggu2 utk next batch.
.
Tapi jangan risau. Disebabkan batch yg sampai kali ni semua dah berpunya, sekarang sy open lagi 1 batch. Sila whatsapp +60176062138 utk book slot anda beserta deposit minimum RM300. Utk video contoh isi dalam guni sports+sneakers RM2900 ni, boleh rujuk posting bertarikh 19/3/19.
.
Tak kiralah anda nak cari side income ke, nak buat jual online di fb/ig ke, nak bukak rambo tepi jalan ke, nak join cbs ke, atau nak join expo bulan puasa nanti ke, guni ni sangatlah sesuai sbb dgn modal serendah RM29 sepasang, anda dah dapat kasut2 branded Nike Adidas Puma Reebok NewBalance Vans Converse dll dgn condition yg cantik2😻
.
Puasa tak lama dah ni. Lebih kurang 20 hari je lagi. Tolak confirm order, tolak hari perjalanan barang, pejam celik dah start puasa. Takkan puasa pertama baru nak order, bila masanya brg nak sampai dan bila pulak nak jual kan? Hahah. So orderlah sekarang. Anda masih belum terlambat.
.
Pasal penghantaran pula jgn risau, kami boleh hantar ke seluruh negeri dalam Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ Manakala utk self collect, boleh datang ke kedai Batu Pahat ye. Tapi jgn lupa utk whatsapp sy dulu sebelum datang supaya anda tidaklah pulang tangan kosong 😊
.
Gmbr ke2 dan ke3 bukan membuka aib sesiapa ye. Tapi sbg bukti pentingnya komunikasi 2 hala yg baik & sebab utama kenapa sy tekankan utk letak deposit RM300 tu. Bukan pasal nak collect duit sgt pun, tapi sbb nak mudahkan urusan kita bersama. Takdelah dtg jauh2 tp brg takde. Harap memahami. Kalau taknak letak deposit tapi nak masuk dalam list order, maaf sy tak terima. Dan sy sertakan sekali FAQ pasal borong utk pengetahuan anda. So kalau anda rasa anda nak buat bisnes kasut bundle utk bulan puasa nanti, sila whatsapp sy sekarang!! Thanks! πŸ˜„

22/9/18 - 14/4/19
Akhirnya, tamatlah sudah perjalanan @aizatbakerco.kelanajaya . Kedai ABC KJ akan ditutup dan harini adalah hari terakhir. Jutaan terima kasih kpd semua customer yg pernah datang menjejakkan kaki ke kedai @aizatbakerco.kelanajaya 🀝 Beli atau tak beli tu tak penting, tetapi kesudian & usaha anda utk cari dan datang ke kedai dah cukup besar maknanya kepada kami di ABC. Terima kasih semua ☺️ Dan jika ada sebarang kekurangan, kami mohon ampun maaf πŸ™ŒπŸΌ
.
Dengan penutupan kedai @aizatbakerco.kelanajaya , bukan bermakna kami berundur & mengambil langkah ke belakang πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ hehe. InsyaAllah kami akan berkolaborasi bersama beberapa igshop yg padu madu dadu utk memenuhi permintaan anda yg berada sekitar Selangor & KL 😻Nantikan update seterusnya dari kami ye πŸ€— Something big is coming real soon 🌊 Teruskan sokongan tak berbelah bagi anda kepada seller2 kecil seperti kami ✊🏼

Vans utk dijual. Sepasang RM1xx. Bundle item tapi condition cantikkkk. Slide gmbr sampai habis. Whatsapp +60176062138. Boleh booking with deposit. Siapa2 yg nak beli sila pastikan anda boleh buat bayaran penuh/deposit dlm masa 24jam. Kasut2 dlm gmbr di kedai Batu Pahat, dekat sila walk-in, jauh boleh pos. Tolong jangan tanya saiz lain atau warna lain, yg sy upload ni je yg ada. Utk FAQ boleh tengok di highlights. Thanks!
.
1- #abc6uk
2- #abc7uk
3- #abc75uk
4- #abc75uk
5- #abc7uk
6- #abc95uk
7- #abc7uk
8- #abc5uk
9- #abc6uk
.
β€’ @aizatbakerco.kelanajaya - 2nd branch
β€’ @aizatbakerco5 - Bags & Jackets
β€’ @aizatbakerco4 - Sports/Sneakers
β€’ @aizatbakerco3 - Vans/Converse
β€’ @aizatbakerco2 - Vans/Converse
————————–—————————————
β€’ ABC Kelana Jaya β€’
- Location waze/maps : Kelana Sentral Apartment
- Alamat : 71, Jalan SS6/12, Kelana Jaya
- Sabtu Ahad buka 3pm-11pm
- Isnin Selasa Khamis Jumaat buka 4pm-11pm
- RABU CUTI
————————–————————————
β€’ ABC Batu Pahat β€’
- Location waze/maps : Aizat Baker Co
- Alamat : 7-3 Jalan Ampuan, Batu Pahat
- Selasa hingga Ahad buka 2pm-11pm
- ISNIN CUTI
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#aizatbakerco
#abc
#abc2
#abc3
#abc4
#abc5
#abcbatupahat
#abckelanajaya

Most Popular Instagram Hashtags