[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aisyahumirxh aisyahumirxh

246 posts   894 followers   352 followings

T A D A S H I  -ve ; 28/06 #HidupKasiRelax

happy birthday umi sayang @noorzir 😍😘

Macam dah lama tak selfie. Macam jelah

Selain memekak, aisyah jugak boleh berkebun.

Geng❤

Loml😊❤

:)

🌮 📷: @qhaiqal

Im sorry @capriceofficial for stealing your picture. Tapi saya kat depan sekali tu tau dari row ke-5 loncat sampai boleh duduk depan depan. Thank you for coming❤ #IDontGiveAShhhh 😂🔥

Ye.

Thank you nadhirah💖

Haih lah, imissyou😿

Budak Tengah yang aku tak tahu lah nak cakap macam mana perangai dia Astagfirullahalazim tapi diorang jugak lah aku still berkawan dan bersahabat(korang mesti... Geli) Hah woi tadi aku drive pi ambik adik aku, tak nyompat nak upload ah gambar ni sebab aku asingkan!! Ni aku kat rumah dah ni baru nyompat nak ngaplot. Siapa kata budak tengah takde dalam 2017 best person aku?! Tahu lah jarang jumpa, tapi at least kita nampak lagi ni nampak lagi yang kita sentiasa cari peluang nak jumpa. Loveyou guys! And to @norara__ im looking forward to meet you baby💖

Most Popular Instagram Hashtags