aisyahumirxh aisyahumirxh

273 posts   950 followers   371 followings

T A D A S H I  28/6 : Misrable at best

Chik, i have to post it. AKU DAH LAMA SABAR NAK POST TAU HAHAHAJAJAJA SORRY BABY BUT I REALLY MISS YOU @nrlsyfqh97

P/s: JANGAN TEGUR KEADAAN RUMAH MASATU LAST SEM MANAGEMENT LAGI RESEARCH LAGI CSR LAGI MMG BARAI AREA SITU YE TAPI kami pembersih. Tabaik eh zebarkan bukan2

Happy birthday @nrlsyfqh97 sayang ❤ may Allah grant you jannah and may all your wishes come true baby. The one and only beby i ever had. The one that always get mad at me whenevr i rasa malas nak study, malas nak buat itu ini, semua lah. The one who always be my shoulder to cry on is already 21!!! Still, you kechik. So you is my adik. Respect kakak pls. Iloveyou chik❤ kurang2 kan lah siuman tu. Takutlah tengok. Kan nak jadi nurse kena pangai elok chik. Garang sikit pls 😂 nanti kita jumpa tau chik❤ rindu chik❤

Love, forever❤

Okay hello tumpang lalu

We did it nurul syafiqah❤
Boleh panggil cik misi betul2 dah lepasni
Boleh rawat orang dgn tenang
Takde adik student dah, jadi adik staff dah pulak
#Hatihati

Assalammualaikum @nrlsyfqh97 yayunk

Thank you for having this girl(me) geng! Sesungguhnya perut gua mahu meletup sudah ni. Walaupun masing2 rumah dekat je, amatlah susah untuk jumpa. Lagi2 yang sanggup datang walaupun baru balik kerja 😭thank youuuu!! Jumpa lagi nanti geng❤

Hi sayang saya, Happy anniversary 😆❤ maaf kalau caption tak segah orang lain yang selalu buat. Hadiah saya dah bagi kan? Lain kali hadiah lain pulak eh? I just want to let you know, that i really do love you. Thank you sebab still sayang i during this time walaupun banyak sangat perangai i buat(bukan i je eh). We will keep this love in photograph and make sure this love is forever kan baby? Kannnnnn?❤ heee sayang, Muhammad Qayyum Afiq, iLoveYou❤

Till forever ❤
Last day as a student nurse,
Last day as a student hostel,
Last day to be with my beloved friends.
#GlamourNight
#LastDay
#GuaNangisSemalam
#Farewell

Bismillahirahmanirrahim.

Few hours more till tomorrow. May Allah ease everything and make it easy to all of us for LJM tomorrow. Dengan rasa rendah diri, saya memohon ampun dan maaf kepada semua dari hujung rambut ke hujung kaki. Semoga semua salah silap diampun kan. Kalau takleh nak ampun kan gini, pm untuk bergaduh hahahahaha jk sorry :( boleh pm untuk personally saya minta maaf. Halalkan makan minum saya. Kalau tak halalkan, bitau cepat2 nanti saya bayar balik. Semoga apa yang diusahakan selama 3 tahun disini, membuahkan hasil. Goodluck Geng! GOODLUCK 56/LVi ! good luck kepada semua student nurse yang bakal menduduki exam LJM esok! Kita semua boleh! #AwkwardPostGini yang penting, semua kawan2, boleh berjaya. InsyaAllah❤😊

My First, and My Last ❤
I'll never leave you till forever❤😘

Harini beraya dekat mall je 😂

Most Popular Instagram Hashtags