aisyahasnaa aisyahasnaa

886 posts   73,815 followers   899 followings

aisya hasnaa  Facebook & Twitter: aisyahasnaa For enquiries please call/email the contacts below. Contact Manager: Wani.

Jangan lupa untuk menonton hari ni episod seterusnya
🎞 MEK GYVER 2 🎞 . .
πŸŽ₯ Episod 8
.
Setiap Jumaat, 6 petang & Siaran Ulangan jam 10 malam
.
Eksklusif hanya di SALAM HD saluran 113, unifiTV
.
Barisan pelakon:
@reza.hasbi @azlan_mokhtar @zoeyrahman @afzanarahman @azampitt @aidakhalida11 @marup_mustapah @sheilahassan @aman_graseka @ewanmohamad @syuhaida.abraz @a_aidaproduction @unifi #mekgyver #mekgyver2

Tiada unifi TV ? Tiada masalah. πŸ‘ŒπŸ»
β€’Muat turun applikasi #playtv @unifi di apps/google store untuk menonton program menarik @salamhd113 sekarang! πŸ‘πŸ»πŸ˜

Best shooting cerita ni! Semua character masuk air.. tak percaya, tengok okay? Macam mana Jenab agaknya ya? Zainal mesti cuak.
Jangan lupa untuk menonton hari ni episod seterusnya
🎞 MEK GYVER 2 🎞 . .
πŸŽ₯ Episod 7
.
Setiap Jumaat, 6 petang & Siaran Ulangan jam 10 malam
.
Eksklusif hanya di SALAM HD saluran 113, unifiTV
.
Barisan pelakon:
@reza.hasbi @azlan_mokhtar @zoeyrahman @afzanarahman @azampitt @aidakhalida11 @marup_mustapah @sheilahassan @aman_graseka @ewanmohamad @syuhaida.abraz @a_aidaproduction @unifi #mekgyver #mekgyver2
.

Tiada unifi TV ? Tiada masalah. πŸ‘ŒπŸ»
β€’Muat turun applikasi #playtv @unifi di apps/google store untuk menonton program menarik @salamhd113 sekarang! πŸ‘πŸ»πŸ˜ Lepas tu, bila dah habis, bukak @tv3malaysia pulak tengok #DiaMenantuRahsia pulak okay?
Also, a shoutout to @good2_u for sponsoring all my baju for #MekGyver2! β™₯️β™₯️

Semakin hari semakin stress pulak tengok drama #DiaMenantuRahsia tu. Tapi tak peee.. jauh lagi perjalanan cerita ni. Tengok okay? Kejap lagi jam 7.00pm di @tv3malaysia #dramasangat
Wearing this super comfy baju dari @jasminacollection and tudung yang tak perlu iron, tak perlu pin dari @good2_u! Love it. Thank you. πŸ–€

#DiaMenantuRahsia sekaranggg dekat @tv3malaysia guys! Terima kasih pada yang sponsor. @royaledemure @radiusite @needleworkskl πŸ–€ #dramasangat

Ni lah rasa dia bila episode pertama dah trending! Jom trendingkan today’s episode jugak? #DiaMenantuRahsia now on @tv3malaysia #dramasangat
Wardrobe sponsored by @youmeandhunny @radiusite πŸ–€

Bismillah.. harini bermula drama bersiri baru #DiaMenantuRahsia di slot #akasia. Jangan lupa tonton dan support ramai ramai okay? Setiap Isnin-Jumaat jam 7.00pm di @tv3malaysia. β™₯οΈπŸ™πŸΌ

Jom tengok #JomJalan2 di @salamhd113 sekarang!

So comfortable pakai baju @needleworkskl ni! Love the colour too. 😍 #DiaMenantuRahsia akan datang di @tv3malaysia.

Episode minggu ni sedih sangat. So... sediakan tissue lah ye?
Jangan lupa untuk menonton .
🎞 MEK GYVER 2 🎞 . .
πŸŽ₯ Episod 3
.
Setiap Jumaat, 6 petang & Siaran Ulangan jam 10 malam
.
Eksklusif hanya di SALAM HD saluran 113, unifiTV
.
Barisan pelakon:
@reza.hasbi @azlan_mokhtar @zoeyrahman @afzanarahman @azampitt @aidakhalida11 @marup_mustapah @sheilahassan @aman_graseka @ewanmohamad @syuhaida.abraz @a_aidaproduction @unifi #mekgyver #mekgyver2β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Tiada unifi TV ? Tiada masalah. πŸ‘ŒπŸ»
β€’Muat turun applikasi #playtv @unifi di apps/google store untuk menonton program menarik @salamhd113 sekarang! πŸ‘πŸ»πŸ˜ All my outfits were sponsored by @good2_u! πŸ™πŸΌ

Wanna get comfortable? Make sure you shop at @good2_u! Wearing their awesome oversized fuchsia top for #DiaMenantuRahsia. Coming to you soon on @tv3malaysia. β™₯️

Siapa tak sabar nak tengok #DiaMenantuRahsia? Sebab kita orang dekat set tak sabar nak habis shooting! Nanti boleh tengok sama sama. 😬 Thank you @radiusite and @mymedinaa for sponsoring this up do! 😘

Can you see my baby bump? Tak kan? Thanks @jasminacollection @needleworkskl @tudungkini for this ensemble. Terpaksa cover perut sebanyak yang mungkin sebab nanti lari conti. Hehe.. #DiaMenantuRahsia coming soon on @tv3malaysia!

Most Popular Instagram Hashtags