[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aiskacangspecialjbno1 aiskacangspecialjbno1

372 posts   5372 followers   2973 followings

Ais Kacang Special JB No 1  πŸ“² WA for catering order (+6010 3062024)

http://www.facebook.com/aiskacangspecialjbno1

Milo original masih berlangsung harini sehingga esok!!! Jangan lupa serbu booth kami tauu!
#milo #vanmilo #milooriginal #milosedap #sesedapvanmilo #dayabumi #pejabatpos

β€œMinum Milo anda jadi sihat dan kuat” πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
πŸ₯›πŸ₯›πŸ₯›
Jom org2 Dayabumi dtg ke booth kami. Milo kami ni milo original sesedap di van milo! Alhamdulillah ramai yg memuji teringat mengenangkan masa zaman kanak2 dulu kala rasa kesedapan milo yg kami bancuh ni. ✌🏻 #milo #vanmilo #milooriginal #milosedap #sesedapvanmilo #dayabumi #pejabatpos

Nampak takkk booth Milo kami nii. Alhamdulillah ramai yg kata sedap. Ramai juga rupanya yang menunggu2 @aiskacangspecialjbno1 kami ye. Maaf sgt2 minggu ni kami masuk milo sbb brg @aiskacangspecialjbno1 tak cukup minggu ni. Nanti kalau kami masuk untuk next event, kami masukkan @aiskacangspecialjbno1 ye! ✌🏻✌🏻 #milo #vanmilo #milooriginal #milosedap #sesedapvanmilo #dayabumi #pejabatpos

Good morning semua peminat @aiskacangspecialjbno1 !! 🌞 Harini isnin jangan Monday Blues tau! Kita kena sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada lebih2 lagi jika kita masih diberikan pekerjaan. Ada ramai lagi org diluar sana yang masih struggle mencari kerja. πŸ˜‰
.
Yang penting jangan pernah putus asa, okey! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😊
β€’
Ohh, jangan lupa temu janji kita di Kompleks Dayabumi tau arini. Minggu ni kita test market jual Milo Original pulak. Milo kami sesedap Van Milo πŸ˜‹β˜•οΈ
β€’
#milo #milooriginal #vanmilo #milovan #milosedap #dayabumi #sesedapvanmilo

Kami akan berada disini esok!! Jgn lupa temujanji kita mcm biasa ye!! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
Minggu ni kite masuk milo jugak. Semalam dekat UM ramai yang memuji milo kami sedap mcm masa zaman sekolah dlu πŸ˜… Mestilah sedapppp sebab kitorang bukan buat resipi sendiri, ni memang resipi milo tau! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜‹
#milo #milooriginal #milosedap #sesedapvanmilo #milosedap #dayabumi #posmalaysia #pejabatpos #kl #dayabumi #dayabumicomplex

Sesi melawat tapak. Semoga dipermudahkan, Insyallah..

Nama pun kedai @aiskacangspecialjbno1 kannn. Mestilah suka ais kacang.. ye dop?! Hahaha. Tp in real life, lagi ramai yang meminati ais coklat dpd ais kacang. Hihi
Thanks for those who participate. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ§πŸ¨
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #milo #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #sayajualpencucimulut #officehour

Pagi2 lagi dah kena serangggggg. Tak sempat tengahari dah abis 1 tong πŸ˜…. #milo #milooriginal #milovan #vanmilo #um #fakultipendidikanum

Sebab tak boleh nak repost, terpaksa la prinstscreen! Hehe. Nampak tak betapa ramaiiinya yg beratur nak order @aiskacangspecialjbno1 ktrg ni?? Hehe. Thanks @ccnbazaar amikkan gamba kemeriahan org2 yang order @aiskacangspecialjbno1 hihihi✌🏻✌🏻. Harini hari terakhir tau kami di Menara 238. Cepat cepat order sebelum kami tutup. Hihi. β€’
β€’
Untuk orang2 yang berada di UM, esok kami juga akan berada disana tau. Tapi kita tak bawak @aiskacangspecialjbno1 sebaliknyaa kita jual Milo yang rasanya sesedap seperti di van Milo! Hehehe.
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #Menara238
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #milo #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #sayajualpencucimulut #officehour

Hai abangg. Tgk ape tuuu. Menu kitorang semua tu memang nampak menyelerakan kannnnn. Hehehe. β€’
Harini kami masih melakukan aktiviti mengisar ais di Menara 238 yeee! Jangan lupa temu janji kita bermula 11 pg sehingga lewat petang! Rugi tau tak cuba ni. Rasa ais kacang ktrg ni memang takkan terdapat dekat mana2 di sekitar KL. Baik datang cuba cepatt. Hihihi 😜🍧🍨
β€’
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #Menara238
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #milo #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #sayajualpencucimulut #officehour

Kepada semua warga kerja di sekitar Menara 238, jom dtg beramai2 ke sini untuk menikmati pelbagai hidangan enak yang ade di sini. Ade 8 jenis ais kisar untuk dipilih tau, jadi xde alasan la makan sekali je. Kena try semua ais kisar yg kita ade ni!! Jom dtg jommm. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #Menara238
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #milo #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #sayajualpencucimulut #officehour

Hai abang2, kakak2, adik2 yang berada di Menara 238! Jangan lupa temu janji kita bermula lunch ni yee. Alhamdulillah, ramai yang datang dan cuba sendiri @aiskacangspecialjbno1 kami semalam dan banyak komen2 positif yang kami terima. Ape lagi, sementara kami berada disini sepanjang minggu ni, jangan lepaskan peluang untuk merasai sendiri kelazatan ais kacang dan pelbagai jenis ais kisar yang lain ye!
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #Menara238
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #milo #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #malaysianfood #sayajualaiskacang #sayajualdessert #sayajualpencucimulut #officehour

Most Popular Instagram Hashtags