aiskacangspecialjbno1 aiskacangspecialjbno1

303 posts   4948 followers   451 followings

Ais Kacang Special JB No 1  πŸ“Rampai Bazaaria Night Market (Waze) Bersempena bulan Ramadhan, waktu operasi kami; ⏰6pm - 2am (Everyday) πŸ“² WA for katering order (+6010 3062024)

http://www.facebook.com/aiskacangspecialjbno1

fuhh, baru sempat berehat selepas kena serbu dgn adik2 dkt #SAMER ni. Alhamdulillah, @aiskacangspecialjbno1 dah mmg tak perlu nak dipromotekan lg dkt sekolah ni. siap ade adik2 bg gelaran "abg abc" 🀣🀣🀣. Harini kita buka sampai maghrib ye, esok pagi2 kita sambung balik. 😊😊. korg2 yg berada di sekitar #rawang tu meh la sama2 meriahkan aktiviti dkt skolah ni. mmg terbuka utk org awam juga tau!
πŸ”Ή
Check out our menu as below! πŸ˜‹πŸ˜‹
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
Waze πŸš—: #SAMER
#bigfoodfestival #foodfestival #cadanganmakan #cadanganmakanan #foodlover #katering #pemanismulut #dessert #event #foodgasm #kl #selangor #makanantempatan #aiskacang #sedap #aiskacangspecial #lepak

Selamat pagi semuaaaa! Lama @aiskacangspecialjbno1 bercuti sebab ade banyak perkara nak diselesaikan bulan ni. Sepatutnya kita dah start masuk dkt @rampaibazaaria tgh bulan tapi disebabkan ade perkara2 yg tak dpt dielakkan, kita anjakkan masuk @rampaibazaaria bulan depan ye! Maaf sangat2 kepada yg menunggu2 kedai @aiskacangspecialjbno1 buka. πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
β€’
Kita mulakan bukak kedai di tempat paling suka invite kami, Sekolah Menengah Agama Rawang bersempena Karnival Penghayatan Bulan Islam dan Hari Koperasi! Ade ramai jemputan yg akan dtg tau. Antaranya Imam Muda Megat, PU Fendi, Mufti Wilayah Persekutuan Datuk Dr Zulkifli Mohamad Al Bakri pun ade‼️Tak lupa juga kumpulan Mirwana pun ade memeriahkan majlis tau πŸ’•
Terbuka kepada penduduk #Rawang dan sekitar dengannya‼️ Jom datang beramai2 ke Sekolah Agama Menengah Rawang dan cari @aiskacangspecialjbno1 untuk merasai keenakkan dan kelazatan tak terkata dari kami! Hehe πŸ˜‹πŸ˜‹ β€’
Check out our menu as below! πŸ˜‹πŸ˜‹
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
Waze πŸš—: #SAMER
#bigfoodfestival #foodfestival #cadanganmakan #cadanganmakanan #foodlover #katering #pemanismulut #dessert #event #foodgasm #kl #selangor #makanantempatan #aiskacang #sedap #aiskacangspecial #lepak

Salam Aidilifitri dari kami team @aiskacangspecialjbno1. Awal2 raya tak sempat nak update sebab line terlalu slow dkt kg. Tahun ni raya pertama kitorang #teamrayakedah dan #teamrayapenang. Semalam baru #teamrayajohor. Kitorang #teamrayaseminggu hehe. Walau dimana pun kita beraya, raikan la dengan penuh kesyukuran. β€’
Taqoballahu minna wa minkum (Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kalian)
β€’
#syawaltiba #terimakasih #syukurselalu #syawal2017 #syawal #wawazainalrtw #limawaktu #SHRAMZB

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua follower dan peminat tegar @aiskacangspecialjbno1 ‼️ Maaf zahir batin andai kata kami ada tersalah silap dalam menyediakan servis kami kepada anda! Korg raya mana? Kamj #teamrayakedah tahun ni. Lusa baru nak #teamrayajohor ☺️☺️. Eh, kepada sesiapa nak order @aiskacangspecialjbno1 tuk majlis open house boleh dm/whatsapp kami ye! Nanti kami hantar harga 😚😚
β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #RampaiBazaariaNightMarket
#kl #foodhunter #foodlover #uptownsrirampai #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #rampaibusinesspark #wangsamaju #danaukota #selamathariraya #aidilfitri2017 #rumahterbuka #katering #majlis

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua follower dan peminat tegar @aiskacangspecialjbno1 ‼️ Maaf zahir batin andai kata kami ada tersalah silap dalam menyediakan servis kami kepada anda! Korg raya mana? Kamj #teamrayakedah tahun ni. Lusa baru nak #teamrayajohor ☺️☺️. Eh, kepada sesiapa nak order @aiskacangspecialjbno1 tuk majlis open house boleh dm/whatsapp kami ye! Nanti kami hantar harga 😚😚
β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #RampaiBazaariaNightMarket
#kl #foodhunter #foodlover #uptownsrirampai #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #rampaibusinesspark #wangsamaju #danaukota #selamathariraya #aidilfitri2017 #rumahterbuka #katering #majlis

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua follower dan peminat tegar @aiskacangspecialjbno1 ‼️ Maaf zahir batin andai kata kami ada tersalah silap dalam menyediakan servis kami kepada anda! Korg raya mana? Kamj #teamrayakedah tahun ni. Lusa baru nak #teamrayajohor ☺️☺️. Eh, kepada sesiapa nak order @aiskacangspecialjbno1 tuk majlis open house boleh dm/whatsapp kami ye! Nanti kami hantar harga 😚😚
β€’
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #RampaiBazaariaNightMarket
#kl #foodhunter #foodlover #uptownsrirampai #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #rampaibusinesspark #wangsamaju #danaukota #selamathariraya #aidilfitri2017 #rumahterbuka #katering #majlis

Nanti kita bagitahu ye bila kami buka semula. Selamat bercuti kepada semua follower @aiskacangspecialjbno1 !!

Banyakkk kakak2 ni order ais kisar kami. Pdhal makan berdua je tuu hehe. Mesti sedap la tuu nak rasa semua kann hihihi πŸ˜‰πŸ˜‰
Ni throwback je tau. Kitorang dah start cuti bermula harini. Terima kasih kepada semua pelanggan setia kami yg dtg menyerbu kedai kami semalam ye! Kita jumpa lepas raya ye πŸ’•
Tapi buat masa ni meh la scroll bwh2 tgk menu kami. Nanti bila kami dah buka sila serbu lagi ye ✌🏻😜😜
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #RampaiBazaariaNightMarket
Open : everyday
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #uptownsrirampai #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #srirampai #rampaibusinesspark #wangsamaju #danaukota #bukapuasa #puasa2017

#Repost @dopstv (@get_repost)
・・・
It is the mercy and promise of our Lord that He shall grant us forgiveness when we seek for it. SubhanAllah!
.
.
.
.
#DOPStv #dopslifestyle #dopsinspiration #dopsreminder #dopsramadan #ramadan2017 #reminder #onthesunnah #sheikhyahyaibrahim #yahyaibrahim

Selain daripada @aiskacangspecialjbno1 yg superb yummyylicious, kitorang pun ade kek lapis original Sarawak dan juga The Hottest Batang Buruk tersedapp tau!
Bole beli tuk beraya nanti. Kek lapis Sarawak ade rasa Pandan Cheese, Oreo, Tutty Frutty dan mcm2 lagi. Nak tau kena la dtg ke tapak Rampai Bazaaria. Malam esok kita last day tauu! Jom dtg jomm. Rugi kalau tak beli! β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
#BatangBuruk
#BatangBurukSedap
#BatangBurukHomemade
#BatangBurukMurah
#KekLapisSarawak
#KekLapisSarawakMurah
Waze πŸš—: #RampaiBazaariaNightMarket
Open : everyday
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #uptownsrirampai #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #srirampai #rampaibusinesspark #wangsamaju #danaukota #bukapuasa #puasa2017 #ramadhan

PENGUMUMAN πŸ“£πŸ“£πŸ“£β€ΌοΈβ€ΌοΈ
@aiskacangspecialjbno1 akan beroperasi seperti biasa sehingga Khamis ni ye! Jumaat kita dah start cuti. So kepada sesiapa yang belum cuba lagi atau nak repeat order makan ais kisar puas2 sebelum rayaa, jangan lupa serbu booth @aiskacangspecialjbno1 malam ni dan esok tau❗️Kitorang tunggu korang dkt tapak rampai bazaaria yeβ—οΈβ˜ΊοΈβ˜ΊοΈβ˜ΊοΈ β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #RampaiBazaariaNightMarket
Open : everyday
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #uptownsrirampai #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #srirampai #rampaibusinesspark #wangsamaju #danaukota #bukapuasa #puasa2017

Throwback yesterday sebelum @aiskacangspecialjbno1 kena serbu dgn peminat2 hehehe! Alhamdulillah.. Terima kasih kepada semua pengunjung @rampaibazaaria yg memeriahkan tapak dan menikmati @aiskacangspecialjbno1 yg super lazat. Meh la dtg lagi sebelum kitorang tutup Jumaat ni! ✌🏻
β€’ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β€’
🍧#AisKacangSpecialJBNo1
🍫#AisCoklat
πŸ“#AisStrawberi
🌽#AisJagung
🍨#AisJelly
🍊#AisMangga
🍢#AisBandung
πŸ‘#AisMarkisa
Waze πŸš—: #RampaiBazaariaNightMarket
Open : everyday
#gombak #selangor #kl #foodhunter #foodlover #uptown #bazaria #uptownsrirampai #relax #lepak #katering #openhouse #pemanismulut #dessert #event #srirampai #rampaibusinesspark #wangsamaju #danaukota #bukapuasa #puasa2017

Most Popular Instagram Hashtags