aishahumayraa_92 aishahumayraa_92

180 posts   1291 followers   745 followings

Puan Aisha Zaujah Mukhlis  ๐ŸŽ€customade busana pengantin Muslimah๐ŸŽ€ ๐Ÿ home tailor ๐Ÿ โค jahit jubah/dress pengantin atau biasa โค jahit dress/jubah/baju baby dan kanak2

Alhamdulillah.. dlm sibuk melayan morning sickness siap jugak baju pengantin ni.. Tahun depan rasa nak rest menjahit pakaian,fokus pd kakak dan baby 2018.. moga Allah permudahkan dan murahkan rezeki kami..๐Ÿ˜˜ Psttt..myb akan release projek baru..nantikan ye..๐Ÿ˜

Lega bila dah setel.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญููŠู’ู…, *ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู* *ุชู‚ุจู‘ู„ ุงู„ู„ู‡ ู…ู†ุง ูˆู…ู†ูƒู… ุตุงู„ุญ ุงู„ุฃุนู…ุงู„ ูˆุฌุนู„ู†ุง ู…ู† ุงู„ุนุงุฆุฏูŠู† ูˆุงู„ูุงุฆุฒูŠู†*

_Semoga Allah menerima (puasa) kita dan menjadikan kita kembali (dalam keadaan suci) dan termasuk orang-orang yang mendapatkan kemenangan._

_*SALAM EIDUL FITRI 2017 / 1438H*_
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
_Mohon Maaf Zahir & Batin_ ๐ŸŒน ikhlass dari kami ๐ŸŒน
_*AishaMukhlis โค Family*_

Kenapa kita bersatu?
Kerana Allah yg satu kan kita.. Kenapa saya memilih awak?
Kerana Allah yg pilih awak untuk saya.. Kenapa saya terima awak?
Kerana saya adalah amanah dari Allah utk awak jaga sebaiknya.. Kekal ke syurga
InsyaAllah
@gong_ngt

Feedback #aishahumayraacollection

Alhamdulillah.. โค

Alhamdulillah.. simple veil. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Dunia ini berseri kerana berwarna warni cintamu.. Chiaa..Chiaa..chiaaa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Ehhh.. Kuih pau dua bijik kat muka dia๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

By:
#aishahumayraacollection
Set lelaki+perempuan
Wsapp 016-9617218๐Ÿ˜˜

Bahagia itu datang bila kita bersyukur dengan apa yg kita ada.. Saya pernah bagitau suami bila suami mintak maaf sebab tak dapat beri saya rumah yang besar,kereta yg mewah untuk kesenangan hidup.. "Takpe abang..tak ada rumah besar,kereta mewah di dunia, moga Allah hadiahkannya untuk kita di syurga.." Syurga itu tempat abadi untuk kita semua..
Biarlah susah sedikit di dunia,tapi yg kita mahu senang d akhirat..
InsyaAllah ๐Ÿ˜˜

Most Popular Instagram Hashtags