airpoolstylo airpoolstylo

2,483 posts   18,687 followers   505 followings

FOUNDER OF LIUR LELEH HOUSE™  #THEFAMOUSJERUX RM17 #THESAMBALKICX RM18 #THESPICYJACX RM20 MIN ORDER 3 🏎💨 DELIVERY WORLDWIDE 🌍 "AN INDESCRIBABLE SENSATION" CLICK & ORDER NOW👇🏻👇🏻👇🏻

Premium doorgift bottles for your special events 😍😘 #premiumtasteofjerux by #liurlelehhouse #thefamousjerux

What your 5 things? #tfj

#Repost @liyana_jani with @get_repost
・・・
Kami kembali dengan Hari Hari Makeover 3 dan kali ini hadiah lebih menarik menanti anda!! So jangan lupe follow @harihariofficial untuk mengetahui maklumat lanjut
Terbuka kepada semua rakyat Malaysia 18tahun ke atas

#hariharimakeover3
#hariharimakeover3atMyTOWN

The best #charkoayteow in PD! Perghhhh #CKTlamb #CKTsotong #CKTspecial 😍
.
.
Paduuu beb 🤤

It’s not easy but can be done! #tfj

Perghhh bila @angah_lawaking feel and layan habis #thefamousjerux bersama hantu jerux @zira.ayub 😂
.
.
Thanks guys for keep on lelehh all the time with #thefamousjerux #liurlelehhouse 🤤
.
.
We made fresh everyday ☀️ and we only bring PREMIUM TASTE AND QUALITY 😍👌🏻 #premiumquality #fresheveryday

#Repost @faera.zh with @get_repost
・・・
🍐Jerux liur leleh house adalah jerux premium yang menggunakan 6 jenis asam yang berlainan dari negara yang berlainan😃
🍐Kami menggunakan buah yang gred AAA dan fresh homemade setiap hari😋
🍐Kami membuat jerux ini dgn penuh kasih sayang dan kegembiraan anda akan terpancar bila merasa jerux liur leleh house😋
• • •
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia
#llhempire
#tfj
#kualaselangor
#ijok
#bestarijaya
#puncakalam
#puncakperdana
#tanjungkarang

Never back down until you reach to the TOP! #tfj

#Repost @ierasyahira10 with @get_repost
・・・
Jeruk liur leleh ni serius sdp dear n rasa jerux x sama dgn jerux yg ada kt psrn...kiranya awk wajib order byk2 dear...confirm x nyesal😘...rasa buah jerux yg ragup, fresh, masam, manis, pedas smua complete...n yg penting xde bhn pengawet, xde cuka, xde kapur...so smua golngan boleh mkn jerux kami...😀
.
Jerux kami premium quality...tembus psran brunei n singapore...bkn calang2 buah boleh masuk sana...alhamdulillah jerux kita tembus psrn sana😍🌹💋 #liurlelehhouse®🌶 #thefamousjeruk @airpoolstylo @liurlelehhouse

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

#llhfamilia leaders. #tfj 💪🏻

#Repost @memeysuhaiza with @get_repost
・・・
Siapa suka?? Hehe.. jgn jealous.. kalau nak ..order kat @thefamousjerux_tfj
@thefamousjerux_tfj
Nnt dia org htr ✌🏻 Ps: sy dah baca doa awal2 k..dah makan sikit baru tringat alang2 belanja video..kot2 ada yg suka makan mcm ni so boleh cari lah kat ig tu...hehe..😘

Most Popular Instagram Hashtags