[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

airpoolstylo airpoolstylo

2069 posts   14815 followers   398 followings

FOUNDER OF LIUR LELEH HOUSE  #THEFAMOUSJERUX RM15 #THESPICYJACX RM17 FRESH EVERYDAY☀️ 📞+60 10 2999 294 🚛MIN 3 ORDERS +RM10-RM20 KL & SEL! "AN INDESCRIBABLE SENSATION"

http://www.liurlelehhouse.com/

Alhamdullilah...kini #thefamousjerux sudah hampir penuh di seluruh pelusuk negara🤤 thanks to si chantek @eykafarhana asyik lelehh je dgn #thefamousjerux .
.
Dan kami buat FRESH setiap hari based on ORDER tau...atas nak dapatkan kualiti dan rasa yang sangat PREMIUM👍🏻
.
.
Kami masih lakukan cara #homemade dan bukan cincai2 tepi jalan ye!😳
.
.
SOP kami ada standard dan sangat renyah utk pembuatan #thefamousjerux hanya untuk dapat rasa SEDAP GILEE KHAS UNTUK SEMUA #PENGEMAR #thefamousjerux❤️ .
.
KESAYANGAN SEMUA TANPA ADA TIADA #thefamousjerux❤️ yang leleehh sedappppnii🤤🤤🤤🤤
.
.
Jangan order kalau takut ketagih dan gian😂🤤😅😍😘 #mengidam #pregnant #ibungidam #jerukviral #jeruksedap #online #makanansedap #manggaasamboi #sedap #malaysianfood #foodporn

Jom bersama saya hari ini saya nak ajar and share resepi terulung di era abad ini #thefamousjerux 😂
.
.
‘Ok mula2 kita masuk bahan utama usaha dan kita campurkan doa dan tawakal dan gaul dan peram sehingga sebati...dan yang paling penting ada kita campurkan secret ingredient dia iaitu KESUNGGUHAN dalamnya...insyallah rasa yang akan dapattt takdapat dibayangkan’
.
.
Selamat mencuba semua #tfj #thefamousjerux #liurlelehhouse #hustlemillions #llhempire #whi #tv3 #chefwannabe #ilovegoodfoods #ilovecooking 😍😘🤤

You will never know..if you can fly, if you never take the jump. #tfj #hustlemillions

Tiada yang lebih bahagia dari kepuasan customers #tfj #thefamousjerux 😍😘 kami tanpa henti ingin puaskan nafsu anda dengan sentiasa improve dan maintain kualiti dan rasa jerux kami yg PREMIUM di tahap yg tinggi dan...untuk capai rasa yang maksima kami guna good greded fruits AAA+ dan secret ingredients yang kami gabung dar malaysia indonesia thailand india western hahah ko ado resepi gitu 😜😍
.
.
Ape pun kami sentiasa inovasi kan jerux kami to the next level yg tak tercapai rasa dek akal huhu...WE MADE FRESH EVERY☀️ #thefamousjerux #tfj #liurlelehhouse

Alhamdullilah shopping rewards untuk agen2 yang hit target sales meletop 😍 #thefamousjerux rezeki untuk dikongsi bersama #llhfamilia .
.
The more tou give..the more you get insyallah.. #liurlelehhouse #LV #BURBERRY #VERSACE ##SALVATOREFERRAGAMO .
.
The more lelehh..the more you make money...come and be part of our familys 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

#Repost @rara_alexaa (@get_repost)
・・・
Sedap baq anggg jeruk pelam campoq dia ni , ada mangga / Jambu / kedondong , makan sekali , rasa nak lagi 😂😂 Cepat order ! tak rugi tau 👻
#thefamousjerux #liurlelehhouse
Follow depa ni 🤘🏻 @airpoolstylo @airpoolstylo @airpoolstylo @airpoolstylo *abaikan lagu latar Despacito yg dia tukaq atomen taro tu 😂🙏🏻

#Repost @nazrahnur (@get_repost)
・・・
Sampai depan rumah terus sapann. Oke setuju dengan #jerukviral ni. Patutla viral jeruk @airpoolstylo . Servis terbaik n sedap rangup gila kotttt. Dr kl ke pt sulong turun ke taman sri sulong heheh.. Bukan xbleh buat sendiri. Tp nak le rase nak tau apesal viral . Sy tak makan jeruk yg awet tu. Harap maklum. Mmber ofis pn tau. Duduk penang dulu pn mane saye makan. Sedap camne pun jeruk awet tu sy xmakan. Kalau org bawak. Kita jamah satu je tu pn basuh dulu huhu.

#Repost @adakamarul (@get_repost)
・・・
Bila kau dikelilingi orang tengah mengandung....ko bukan join mengandung tp join makan..makan..makan...😅😅 sumpah sedap gile and freshhhhh 🤤🤤#jerukliurleleh @airpoolstylo

Almost done for 1st floor #TFJfactory.. and this time we GO BIG and MASSIVE production and thousands of orders to supply everydays..yet! WE still keep the #homemade style and THE FRESHNESS , THE TASTINESS & THE GOOD QUALITIES OF OUR GRED FRUITS of our #thefamousjerux .
.
WE MADE FRESH EVERYDAY WITH PREMIUM TASTE AND QUALITY!! NO ARTIFICIAL & PRESERVATIVES! 💪🏻😍
.
.
#liurlelehhouse®🌶 #llhfamilia #tfj #thefamousjerux #moveforwardriseup #alhamdullilah

To be continued for 2nd floor update #doublestoreyTFJ #worldwide #brunei #malaysia #singapore

Bangun pagi orang dah kejut soh masuk tv 😂 dup dap dup dap....boleh tak makan and enjoy je #thefamousjerux tu...xyah tahu sape founder dia? 😂 #tfj #liurlelehhouse#tv3 #whi #live #verysoon 👨‍🍳

Nak tahu kenapa #thefamousjerux so special dan one and only in malaysia 🇲🇾 ?
.
Ni nak bagitahu apa sebab rasa dia special dan kenapa rasa dia 1 ni je dalam malaysia 🇲🇾❗️bukan sy cakap..korang lah cakap🤤😂😍😘
.
.
Kami di #liurlelehhouse pilih 3jenis buah mangga GRED AAA
.
.
Kami di #liurlelehhouse memerlukan 3hari dalam pembikinan #thefamousjerux...ya 3hari😅🤣 so..harap maklum...Jgn order skang nk skang ya...ada lebih Insyallah.
.
.
Kami di #liurlelehhouse menggunakan 6jenis asam dan kami olah kesemuanya jadi 1rasa yang amat MENAKJUBKAN DAN RASA DAPAT MEMBAHGIAKAN PERUT ANDA🤤😍...
.
.
Kami di #liurlelehhouse tiada mengunakan sebarang bahan pengawet. NO CUKA. NO KAPUR. IT'S FRESHLY FRUITS🍐🍏🍊🍋
.
.
Kami di #liurlelehhouse ingin mengucapkan terima kasih pada pengemar #theawesomejerux #thespicyjacx kerana tanpa henti order2 dan terus order hingga cecah ratusan balang...
.
.
Akhir kata, #thefamousjerux ini dibuat dengan penuh passion kerana apa? Kerana KAMI SEMUA DI #liurlelehhouse®🌶 adalah sangat3 gile jeruk dan kami buat macam kami nak makan sendiri..so kami tahu rasa sedap jeruk macam mana👌🏻👍🏻👏🏻
.
.
INGAT JERUK SEDAP...INGAT THEFAMOUSJERUX BY LIURLELEHHOUSE.
.
.
WE MADE FRESHLY FRUITSJERUX 😍😘🤤

Apabila #thefamousjerux buat anda teringin...lalu mengidam..dan terus order dan tunggu dgn penuh baldi dgn air liur 🤤🤤 apabila dapat tak tahan terus santap #thefamousjerux 😍❤️
.
.
Tanpa sedar 2min berlalu..aik truss licin!😂 bayangkan 3balang order sap sap suii...licinnnn😂 apakahh ituu...
.
.
Disitu ketagihan dan gian bermula...dan bermula jangkitan ngidam pada keluarga dan kawan2 dan terus merebak virus kegianan #thefamousjeru😂😂
.
.
DAN ANDA PASTI INGIN CUBA BAGI YANG BELUM CUBA #THEFAMOUSJERUX??!
.
.
So pada yang takut pada ketagihan ini😂 anda DISARANKAN JANGAN CUBA RASA OR TRY2 RASA😂
.
.
ANDA PASTI MENYESAL!😂😂😂
.
.
Boleh terpancar ketulusan hati sis comel ni bg feedback dr hati yang tulus ikhlas😍..anda baca pn betapa bahagianya dia dapat #enjoy #thefamousjerux..Alhamdullilah .
.
KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI!
.
.
CLICK CLICK CLICK ORDER NOW👇🏻
http://www.wasap.my/60102999294/Bestnyer%20The%20Famous%20Jerux

Most Popular Instagram Hashtags