airisshboutique airisshboutique

1,932 posts   14,737 followers   7,498 followings

AIRISSH HQ  TUDUNG PANTAS 3 SAAT, Tanpa Cermin Wear Your Confidence Tudung Terpantas di Asia Whatsapp Cik Anje Kiki : 0169640329

Morning dearies,,, Pagi2 ni cik anje belanja INSTANT BAWAL AILEEZ sikit nohh..
.
.
Antara 3 hot colours yg menjadi pujaan hati dinda2.. hehe. 🤣
Dah lebih 3 kali restock tauu,, setiap kali restock, trus sold out 😍😘
.
.
#instantbawalaileez
#takperlufuhfuhlagi
#diamenanturahsiatv3

Our dearies #airisshlovers is donning INSTANT BAWAL AILEEZ [Anggerik] saiz bidang 46..
.
.
Maniss ja cik anje tgok.. yg pasti, awning maintain jee dan tak perlu FUH FUH lagi.. 😍😍😘🤣
.
.
#instantbawalaileez
#takperlufuhfuhlagi
#wearyourconfidence

Swipe Left 😍😍

.
“Cikgu..... Segaknya Cikgu”
.
.
.
.
.
.
.
Semangatkan Cikgu nk mengajar kalau gini..
Awning pun tak buat hal menjadi seharian!! 🥰

#airissh
#WearYourConfidence
#InstantBawalAileez
#sekalisarungsecepat3saat

JOB VACANCY (PART TIME NEEDED) 📢
.
Open for Sales Assistant, boleh bekerja dari rumah tau😊. .
Syarat-syarat kelayakan :
1. Bujang
2. Berumur 18-22 tahun
3. Tinggal berhampiran atau boleh datang ke kawasan Bertam, Kepala Batas, Penang.
4. Bersemangat untuk mencapai Target SALES.
5. Boleh memberi komitmen dari rumah dan boleh menerima arahan yg diberi
.
Jika anda adalah orangnya.. sila Call atau Whatsapp segera ke 0103700081
.
Peluang dibuka sehingga 13 Feb 2018 sahaja. Tq😊

Semerah Hati Cik Anje ❤️❤️❤️🥰

🥰🥰🥰🥰🥰

Instang Bawal Aileez.
Sekali Sarung, Siap!!
.
#airissh
#wearyourconfidence
#tudungviral

.
Tudiaa baru sampai kat brunei.
Nak p rengang otot urat kaki. Pagi ni jam 10 tau kat ICC Barakas. .
.
#airissh
#WearYourConfidence
#brunei

Mana 1 fav darlingsss...?
💚💙💛🧡❤️
.

#airissh
#wearyourconfidence
#bawalprintedairissh

.
Hai darlings..!!
“Wear Your Confidence”
.

#airissh
#airisshboutique
#bawalprintedlimitedexclusive

. Tengah demam drama #pujaanhatikanda kan dearies.. .

@aidakhalida11 sbg watak ibu yg ayu, sentiasa doakan yg baik2 utk anak menantu beliau dlm drama tersebut. 😍🥰
.

Tak pernah tak cantik darling, nampak elegant sgt dgn #instantbawalaileez
.

#airissh
#tv3
#tv3malaysia
#wearyourconfidence

Most Popular Instagram Hashtags