aireenzrashid aireenzrashid

1007 posts   2575 followers   486 followings

MAKEUP ARTIST . HAIRSTYLIST  πŸ’‹ Commercial | Photoshoot πŸ’‹ Wedding | Event πŸ’‹ Makeup/Hairstyling workshop πŸ“² +60122639060 πŸ’» aireenz_rashid@yahoo.com #makeupbyaireenzr

Penutup syawal kami..
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin πŸ’–
#axaaffin #claimsdept

Raya kan sebulan katenyer..πŸ˜‹
#penutup #sambutanraya #axaaffin

Oh my..she so cantik dlu,kini & selamanya kott @nadinehusin 😍😍. Congratulation & take care don! So happy for you πŸ’πŸ˜˜
.
#makeupbyaireenzr #exschoolmate

Hi..saje plak nk throwback pepagi ni.. Ini semua pengantin lama saya..back in 2014/2015 xsalah..Mereka ini sekarang bahagia dgn keluarga masing2.. Alhamdulillah.
Yes.Apa yg anda lihat tu sama seperti apa yg mata sy lihat sekarang..inilah makeup saya dolu dolu..masih relevan x di thn 2017 nk msk 2018 ni?ngee..😁 Since sekarang trend natural makeup for brides..sy nk share personally makeup artist yg sy suke pd mata pandangan sy dgn hasil natural makeup mereka..tp dieorg ni of coz la femes dh..tp x kisahla..janji iols suka 😊

Kalau uols taknak cari iols tp mencari makeup artist lain yg bole makeup timeless look on ur wedding, uols bole try mereka2 ini k..
@shaari_amin
@ynasakinah
@makeupbynurulmf
@shazreeyanashukri
@kfbongmakeup
@hariharanarasu
@wirakastrya
Ok takat ni je ingat..sbb slalu naik feed ig iols ..klu ade lg iols bgtau..yg mmg sifu2 tahap hitler mcm Khir Khalid Alha Nuex tu sy tak mention ler..tu uols pn tau & kenal..hehe..harap ni dpt membantu πŸ˜‡

First time wehh setelah sekian lama berat di bwh paras 45kg 😁😁😁
.
#pusatdarahnegara #blooddonation #firstimer #axaaffin #axa

Alamakkk..dh start kene keje ke?😭😭😭
#moodrayakelaut #cutidahabisdaaaaa

Most Popular Instagram Hashtags