[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aireenzrashid aireenzrashid

1095 posts   5442 followers   5256 followings

MAKEUP ARTIST . HAIRSTYLIST  πŸ’‹ Commercial | Photoshoot πŸ’‹ Wedding | Event πŸ’‹ Makeup/Hairstyling workshop πŸ“² +60122639060 πŸ’» aireenz_rashid@yahoo.com #makeupbyaireenzr

Jom ikut kite cari rezeki jom πŸ€—

Happy Saturday uols!

Merecikss πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ Happy lunch happy tummy happy me 😊

Jemput makan uols..bismillah.
#laksasarawak #luncheon

Yerp!We are all unique. So no matter how hard your life is..juz don't give up.
Aja aja fighting!πŸ’ͺ🏻

Lepas geram baru dpt drive setelah sekian lama x renew driving license πŸ˜‚πŸ˜‚ Happy sunday uols..Sok kite keje beramai2 yer πŸ™„πŸ€’
#takperfecttajukdiberi #hobbywhiledriving

Mirror are women's bestfriend forever tau..ingat diamond je ke 🀣😘

Back to school uols!πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Kerempeng gilerrrr ms ni..
Jom throwback reramai jom?
Ape yg paling korang ingat zmn sekolah korang..jom comment.
.
Kami p skolah naik bas mini tak pun bas Foh Hup no.49 30sen ja..mcm nk spi heaven sgt jantung ni die punye laju berdesup peginye same laju basnye wehh 🀣🀣
.
Tapi yg plg urban legend is..
.
Mase zaman ni femes sgt ngn hantu purdah keta kancil mcm kt belakang tu duk cari anak dara 44org buat korban sbb nk cantik hokey!Sapa tau citer ni πŸ™‹πŸΌ??Yang taktau cepat2 google..πŸ˜‰
#throwback90s #ceritaseram #firstdayofschool

The sweetest 2017. Kdg2 serasa berada di atas kdg2 di bawah & kdg2 dbiarkan begitu saja tergantung sepi..kuikui.πŸ˜‚
2017 not the best year for me i think..tp Alhamdulillah ade jugak yg manis utk di kenang. Tq client tq brides tq kwn2 tq family & to semua yg sentiasa menyokong & percayakan sy.. tqsm.
Mudah2an Allah permudahkn pintu rezeki utk thn 2018 ni utk trus berjaya..aaminn.

Makeup for adik manis @fnadzirahfadzil .
Nak makeup sesimple mungkin katenye..πŸ˜‰
.
Makeup by me @aireenzrashid 0122639060.
.
#makeupbyaireenzr #makeup #makeupartist #makeupartistmalaysia #malaysiamakeupartist #mua #muamalaysia #muakualalumpur

Say my name..
Say my name..
If no one is around you..πŸ˜‰
#misitahanngantuk

Jumaat terakhir tahun ni..sedey pulak..
Salam jumaat semua πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Andai ade salah & silap serta kekurangan dr pihak saya, maafkan saya ye..Sesungguhnya sy adalah manusia yg byk khilafnye. InsyaAllah tahun depan akan usaha lebih lagi utk lebih berjaya..doakan saya ye seperti sy doakan awk 😘

Makeup booking utk 2018 dh buka tau tau tau tau tau tau tauuu..jgn malu2 roger ahkak k πŸ˜‰

#makeupbyaireenzr #makeup #makeupartist #makeupartistmalaysia #malaysianmakeupartist #mua

Most Popular Instagram Hashtags