ainbaked4you ainbaked4you

1,078 posts   5,987 followers   226 followings

•YOUR PAVLOVA EXPERT•  👩🏻‍🍳PAVLOVA MAKER ©️EST 2015 📍Kuala Terengganu 🏡 Homebased|SMK PADANG NEGARA, BT. BUROK 🧘🏻‍♀️SELF PICKUP 🚗 COD AVAILABLE

Asslamualaikum. Hai gais! Ramainya whatsapp sis kenapa off baking and im okey x kans; sebenarnya last wednesday i operate tonsils. So apa tu tonsil? Korang google la sendiri yek. Btw its just minor operation but i kena rest atlis 2 weeks.
.
Now pon masih on off pening2 nya. I ada tonsils since 2005 okey. 😂 so okey laa kena bagitau cikit2 kat awak2 semua kan since u gais sokmo2 support @ainbaked4you till jannah.
.
Pray for me for fast recovery. And boleh bake byk2 lagi pavlova. Yg mana whtspp xhenti2 smpai 1k notifications nk order tuhhhh, im so sorry! 😩🙏🏻 #gitew
.

Now xboleh makan benda keras dan panas. Teman karib sakarang bubur dan aiskirm vanilla jew. So gambar ootd masa operate xdok, acilah ganti gambar di Cappadocia kan-
.
Doakan saya tauuu. Yang makan ayam goreng atau pasta tu main jauh2 sikit eh. I dah craving teroxxx ni! 💕

Assalamualaikum hai! @ainbaked4you off baking yaps. Apa2 saya akan update bila dah open. Selamat bercuti gais! 🤗💕

Assalamualaikum. Salam jumaat. Haruslah wekend yg best bile u gais makan pavlova @ainbaked4you taw! So mini pavlova ada hr ni. Boleh pickup 2-4pm yaps.
.
And attention to all my darlings, ahad 4/11 last order before i off baking. 🤭
.
So whtspp now and thank you! 😍💕 #ainbaked4you #pavlovaterengganu #pavlovamalaysia #pavlovacake #pavlova #kualaterengganu #hsnz
#terengganu2018 #batuburok #kualanerus #gongbadak #umt #unisza #kualaibai #chendering #malaysiabakers #minipavlova #jomkahwin #jjcm2018 #dessert #terengganukite #terengganucafe #terengganuwedding #terengganudesserttable #visitterengganu #senyumsokmo #bakersfield #bakingclass #malaysianfood #weddingcake

Assalam hai gais! Ada lagi slots FREE COD ESOK! Please refer my stories! Thank you 💕
.
Btw today mini pavlova ada taw. Whtspp okeng. 🎈

assalamualaikum hai gais! 1st tahniah perak! and syabas @terengganu_fc_ , u gais mmg power gile maing! seriuss dah buat yg terbaik. Inshallah nx year cuba lagi 💕💋
.
for today mini pavlova available mcm sokmo. dan terima kasih pda yg beli semalam dan sebelum ni, kdg x terupdate stories dan ig. maaf terkurang terlebih dari saya yaps.
.
nk medium atau giant pon still boleh lagi. pickup time 2-5pm only. if ada special request for cod inshallah, but whtspp whstpp taaw! .
tq darlings.
.
#ainbaked4you #pavlovaterengganu #pavlovamalaysia #pavlovacake #pavlova #kualaterengganu #hsnz
#terengganu2018 #batuburok #kualanerus #gongbadak #umt #unisza #kualaibai #chendering #malaysiabakers #minipavlova #jomkahwin #jjcm2018 #dessert #terengganukite #terengganucafe #terengganuwedding #terengganudesserttable #visitterengganu #senyumsokmo #bakersfield #bakingclass #malaysianfood #weddingcake

Asslamualaikum! Today dah khamis. Road to wekend! So boleh makan berjemaah dgn keluarga atau kwn2 taw. Nk celebrate any events dgn pavlova pon boleh!
.
So today mini pavlova ada. Harga?
.
RM20/6pcs
RM35/9pcs
RM65/16pcs
.
If nk giant atau medium saiz pon boleh. Nak untuk jumaat sabtu pon boleh. Pendek kata semua boleh! 😍
.
Pickup today by 3-6pm only. Siapa nak cod bagitau awal2 pagi ni coz sy nk gerak after zuhur. Cod charge ikot area ya.
.
Oh this gmbr2 lovely ladies yg dpt giveaway. Byk gmbr korang i peram ni 🤭💕. Hehe.
.
Thank you darlings!

Assalamualaikum awaks! Everyday is pavlova day! Yass memang ada tiap2 hari tau. Kdg xupdate ig tu xsempats! Hu-
.
So klik je link whtspp atas. Terus direct bagi nama, nak yg mana dan nak amk pukul berapa.
.
And today mini ada yaps. Pickup time today 5-630 only. Yapssss petang sikit hari ni coz i ada hal. but u gais can whatspp sekarang untuk i well prepare.
.
Have a nice day korang! 😍
.
#ainbaked4you #pavlovaterengganu #pavlovamalaysia #pavlovacake #pavlova #kualaterengganu #hsnz
#terengganu2018 #batuburok #kualanerus #gongbadak #umt #unisza #kualaibai #chendering #malaysiabakers #minipavlova #jomkahwin #jjcm2018 #dessert #terengganukite #terengganucafe #terengganuwedding #terengganudesserttable #visitterengganu #senyumsokmo #bakersfield #bakingclass #malaysianfood #weddingcake

Most Popular Instagram Hashtags