[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ainantasneem92 ainantasneem92

272 posts   394211 followers   872 followings

A I N A N T A S N E E M  ๏ทฝ @byainantasneem | @lippiesbyat โ™ก Ariffudin's ๐Ÿคฐ๐ŸปSoon ummi-to-be ๐Ÿ“šMaster student | Applied Biology ๐Ÿ“ฒ0136699685 (Manager) ๐Ÿ’Œainantasneem1992@gmail.com

Hai semua! Kelmarin Ainan berkesempatan untuk pergi ke Dataran Merdeka sempena #ExpoNegaraku. Ianya adalah sebuah ekspo yang menjadi wadah terbaik untuk rakyat melihat, mendengar dan merasai sendiri segala pencapaian pembangunan dan infrastruktur yang dihasilkan oleh kerajaan. Serious memang best dan enjoy sangat datang sini. Korang semua kena datang tau! Sila bawak satu family, sepupu-sepapat, kawan2, satu kampung pon boleh! Yang paling best masuk percuma! Rugi tau kalau korang tak datang. #ExpoNegaraku ni bermula daripada 15 Nov - 15 Dec sahaja tau. Pameran ini dibuka setiap hari dari pukul 10 pagi-10 malam. Jom datang ramai2! Cc : @exponegaraku

Semalam Ainan berkesempatan untuk pergi ke Dataran Merdeka sempena #ExpoNegaraku. Ianya adalah sebuah ekspo yang menjadi wadah terbaik untuk rakyat melihat, mendengar dan merasai sendiri segala pencapaian pembangunan dan infrastruktur yang dihasilkan oleh kerajaan. Serious memang best dan awesome lepak sini. Korang semua kena datang tau! Sila bawak satu family, sepupu-sepapat, kawan2, satu kampung pon boleh! Yang paling best masuk percuma! Rugi tau kalau korang tak datang. #ExpoNegaraku ni bermula daripada 15/11-15/12 sahaja tau. Jom datang ramai2!

Me & my hubby are having dinner at my fav korean food outlet @myeongdongtopokki. What we're having are :
-
Dakgalbi Chicken Deopbap - Added with 2 cheese. Nyums!๐Ÿ˜‹
Cheese Ramyun
Hangul Chicken
Chicken Mandu
Honey Apple
-
Oh btw just to let you guys know MyeongDong Topokki is newly open in Sunway Velocity and now having promotion of 10% OFF for store-wide. Come and let's bring all your friends here! ๐Ÿค—โค๏ธ

Tadi pekena Grilled Chicken Chop with Aglio Olio & Grilled Lamb dekat @thirteenstreetcafe. Serious sedap sangat2 MashaaAllah. Harga pon berpatutan sangat dengan rasa and presentation makanan dia. Puas Ainan dgn Ariff makan sampai habis licin pinggan ๐Ÿ˜‚ Alhamdulillah. Btw owner dia baik gilaaa! Thanks Puan Ida for having us ๐Ÿ’•๐Ÿค— Korang lepas ni kalau nak carik tempat makan yg hipster and very cozy boleh datang kat sini. Kat seksyen 13 Shah Alam. Confirm jadi tempat fav utk korang lepak pasni hihi ๐Ÿ˜œ

Hai korang! Ingat tak haritu Ainan ada tanya u all kat mana tempat nak beli barangan baby kan? Haa so Ainan nak share pengalaman Ainan datang ke butik Tateh cawangan Kota Damansara (@tateh.kotadamansara) Sabtu lepas. So far apa yang Ainan nampak kat sini memang cover all things yg kita perlukan daripada keperluan bayi sampailah pada ibu yang tengah berpantang. Serious kat sini ada macam2, complete semuanya. Rambang mata sebab semua rasa nak beli. ๐Ÿ˜
.
Daripada baju, breastpump, baby carrier, car seat, comforter baby, nursing pillow, botol susu baby, and banyak lagi lah, semuanya ada kat siniii! So mana2 mommies yang takde masa nak beli barang baby dari satu tmpat ke satu tempat Ainan cadangkan u all boleh datang je ke @tateh.kotadamansara ni. InshaaAllah boleh dapatkan semua barang yg mommies2 perlukan. Harga pun memang affordable! InshaaAllah Ainan akan datang lagi ke Tateh bila nak dekat due nanti ๐Ÿ˜œ

#reviewbyainantasneem
.
Mahukan Homestay yang elegance, exclusive, cozy dan selasa di Cameron Highlands?! Jom try...
.
::GOBOK HOMESTAY by Cikgu Iqbal ::
.
Location : Heritage Apartment, Tanah Rata, Cameron Highlands, Pahang
.
๐Ÿ” Nice view from balcony
๐Ÿ” 3 rooms 2 bathroom (Include in master bedroom)
๐Ÿ” Cozy & Vintage style of house
๐Ÿ” Extra 5 mattres & pillow
๐Ÿ” Apartment 3rd floor (Walk up- Not friendly for old folk)
๐Ÿ” In Herritage Hotel area
๐Ÿ” Rate as low RM199
.
Awesome & style home includes :
Fully furnished
Complete kitchen & laundry
Toys for kiddo
Astro basic channel
Iron & board
Water heater
Free & easy parking area
Bath tab in toilet
Towels & toiletries included
Very exclusive & private area
Nearest to Tanah Rata Town
.
๐Ÿš— 3KM to Pasar Malam Cameron
๐Ÿš— 0.5KM to Tanah Rata Town
๐Ÿš— 4KM to Bharat Tea
๐Ÿš— 6.5KM to Brinchang Town
๐Ÿš— 9KM to Kea Farm
๐Ÿš— 15KM to Lavender Garden
๐Ÿš— 14KM to Boh Tea Sg. Palas
.
For any inquiry, please contact:
โ˜Ž www.wasap.my/60145076067 (Cikgu Iqbal)
014-5076067
FB: Muhammad Iqbal (M Iqbal)
IG: @_iqbalzahanuddin
.
Btw, Gobok Homestay tengah buat giveaway contest di FB! Free 1 malam penginapan di Cameron Highlands ok! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Follow FB Muhammad Iqbal (M Iqbal) now! ๐Ÿ˜˜

Enjoying the latest seasonal Christmas drink from @mydalkomm - Caramel Nuts Caffe Latte with Netherland caramel waffle on top of it โค๏ธโ˜•๏ธ Oh and not forgetting the cheese lava cruffin, so yummy ๐Ÿ˜‹ #dalkommcoffee #dalkomm

Allahuuuu thank you @sugarcrushmy bagi hadiah cake untuk birthday Ainan today. Terharu gilaaa. ๐Ÿ˜ญ Serious sedap sangat Midnight Castle cake ni. Rasa memang setanding dengan rupa. Tahu tahu je Ainan memang tengah mengidam coklat sekarang ni ๐Ÿ˜… Mula2 dapat tu memang rasa sayang je nak makan sebab owner dia cam creative gila susun brownies and coklat cantik camni. Alahai. Semoga team kalian dimurahkan rezeki selalu ye @sugarcrushmy. Amin Ya Rabbal Alamin.. ๐Ÿ’• #ainanturns25

#reviewbyainantasneem
.
FLORIST Perfume
.
๐ŸŒทBauan tahan lama lebih 8 jam ๐ŸŒทOriginal pati dari Perancis ๐ŸŒทBoleh bawa solat ๐ŸŒทBauan setanding wangian antarabangsa .
.
5 bauan yang memukau ๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนEscape Calvin Klein ๐ŸŒนGucci Flora by Gucci ๐ŸŒนEscada Pacific ๐ŸŒนBombshell ๐ŸŒนAmor Amor .
.
Minyak wangi ni sesuai untuk lelaki dan perempuan ๐Ÿ˜ Korang taknak ke bau wangi yang berpanjangan dan tahan lama ๐Ÿ™ˆ .
Berminat boleh ws 0167714148 & korang boleh follow ig
@floristperfume @floristperfume @floristperfume

Haa cuba teka apa benda yg comel2 dekat tangan Ainan tuu? Hihi. Tu laa barut baby, atau dalam bahasa omputihnya binder.
.
Barut ni dipercayai dapat melindungi bahagian perut bayi dari mengalami kembung perut selepas dilahirkan. Selain tu barut ni berfungsi untuk untuk mengelakkan tali pusat baby yang masih belum tertanggal dari dimakan serangga atau jangkitan kuman.
.
Ainan dapat barut yg comel2 ni semuanya daripada @caterdhilia. Geram sangat design dia semua comel2 belaka. N sgt murah compare dgn tmpat lain jual. Kepada bakal2 mommies yg tengah survey2 nak beli barut tu bolehlah dapatkan kat @caterdhilia okay? Hee. Thanks @caterdhilia semoga dimurahkan rezeki ๐Ÿ˜˜
.
#rezekibaby #giftuntukanakummi

Hehe #ootd semalam Ainan pakai Viola Top daripada @insaniyahfashion. Cantik sangat blouse ni. Material high quality, warna pon sweet sangat. Design cantik! Kudos to their designer. Lain daripada yang lain. Thanks @insaniyahfashion ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜
.
#sorryperutdahsusahnakcover

Need help ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ’•

Most Popular Instagram Hashtags