ainantasneem92 ainantasneem92

208 posts   403,219 followers   931 followings

A I N A N T A S N E E M  ﷽ 🌸 26 | 4 Nov '92 ❤️ Ariffudin's wifey & Salsabiela's ummi 📚 MSc in Applied Biology 💌 ainantasneem1992@gmail.com ✨ DM for paid/gift review

Untuk dapatkan badan yang sihat, slim juga cergas memang kita perlu buat pengorbanan... tapi tak lah sampai berlapar dan tak makan nasi.
.
Follow Coach Yati Ahmad @myfit_family untuk tips turun berat badan, teknik berdiet serta perkongsian menarik
.
Penyediaan Meal Plan yang lengkap serta teknik berdiet yang efektif memudahkan anda untuk hilang 3-10kg bulan ini... Juga belajar cara untuk kekalkan (lock) berat badan yang dah turun
.
Follow Coach Yati Ahmad @myfit_family

nasi tak salah bila berdiet..dan penting untuk tenaga harian kita💪🏻... Dan membantu dlm journey lose weight ni..
.
Untuk Tips Turun Berat Badan Sihat,Teknik Berdiet Yang Betul,
Teknik senaman,
FOLLOW BIO COACH @mai_zainol
@mai_zainol
.
Bagaimana nak turun 3-10kg bulan ini dengan diet seimbang dan meal plan yang betul.
.
#mai_zainol
#santaisantaikurus
#makansedapkurus
#kurusdenganilmu

@muslimah_closet_my 🌼Bawal Mardhiah 3.0
- Bidang 50
- Bidang 60
.
.
🌼Hanna Wideshawl
.
.
🌼Handsock Dalila Ruffle
-50 colours yang cantik & menarik, dijamin selesa dan berkualiti tinggi
-jahitan Ruffle yang kemas
.
.
🌼 Sahla Blouse 2.0
.
.
✅Pakaian yang mematuhi syariat islam✅Mudah digayakan✅Warna yang menarik✅Membantu anda menutup aurat dengan sempurna✅Berkualiti tinggi✅Harga berpatutan✅Mampu milik

@neesya.skincare
.
Comel sungguh, X sia2 pakai NEESYA Skincare xsampai sebulan licin muka😍😍
Sesapa yg blum cuba lekaih.
whatsapp 0189887500 utk order.
Masalah pori2 terbuka?.
Masalah Jerawat pasir?.
Kulit muka menggerutu?
Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr??
Nak kulit putih glowing tanpa cela?
#jomjadicantik dengan Neesya Skincare jgn buang masa lg, #Rm100 mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah
1. Jerawat
2.Jeragat
3. kulit berminyak
4.kulit sensitif
semua kami rawat. Jom order sekarang whatsapp di 0189887500

#neesyaskincare

Kasihnya ibu membawa ke Syurga. Restunya ibu membawa bahagia. Kata bicaranya tersirat doa penuh makna.
.
Bersempena meraikan sambutan hari Ibu yang bakal tiba, @GaleriAriani membawakan istimewa kepada anda satu kempen yang dinamakan #engkauyangkupanggilibu dalam meraikan insan terpenting dalam hidup kita.
.
Ikuti kisah suka duka perjalanan insan yang bergelar ibu dan catatan penghargaan buat Ibu di sebalik kejayaan anak dan ikuti transisi cerita dari insan yang telah kehilangan tempat bermanja, biarpun perginya takkan berganti, namun cintanya sentiasa mekar di hati.
.
Untuk menonton video penuh kesemua personaliti yang kongsikan cerita disebaliknya, mari kita ikuti laman Instagram @GaleriAriani @GaleriAriani @GaleriAriani. Tautan cinta yang takkan berpenghujung, saksikan...Engkau yang ku panggil Ibu.
.
#EngkauYangKuPanggilIbu #ArianiUnbreakableLove #GaleriAriani

Org Ganu hok mano nok BAWAL SHAWL FREE FOLLOW @top_hijab derah & TAG sedara mara/ kengkawang Ganu sekali kat bawoh 👇🏻
.
Haaaa org Ganuuu ekgi boleh doh try pakai, pegang, rase material Bawal Shawl TH ni sebab @top_hijab akan turun TTC, Kuala Terengganu pada 26-28 April ni 🤤
.
Hok paling bestttt sekali, 25 ORANG YG TERAWAL HOK MARI BOOTH TH (BOOTH C55) boleh dapat FREE GIFT koleksi tudung TH 🎁

Hai Assalamualaikum semua ❤️
.
Hmm rasanya saya ikut muka ummi saya ke abuya saya ya? 🤔
.
#AinanSalsabiela

Akhirnya habislah sudah sesi perawatan berpantang Ainan dengan team @natalismothercare selama 28 hari last week. Alhamdulillah so far Ainan berpuas hati sangat2 dengan sesi perawatan dan juga dengan CL yang ditugaskan untuk menjaga Ainan dan Salsabiela, CL Mega. Walaupun umur sebaya dengan Ainan, tapi dia tak kekok untuk buat kerja dia dan nampak macam sangat berpengalaman. Kudos to team @natalismothercare sebab pandai train pekerja2 mereka ❤️
.
Baik sangat dia ni, tak pernah berkira untuk buat tugas yg bukan dalam scope dia. Kita tak suruh pon tapi kadang2 dia yg terlebih rajin. Pandai uruskan Salsabiela jugak, so Ainan pon takde rasa takut2 nak bagi Mega tolong tengok2kan Salsabiela bila Ainan tak ada. Makanan yg dimasak pon sedap2, berselera Ainan makan hari2.
.
Terima kasih Mega. Semoga ketemu lagi kita di lain hari ya 🤗😘💕

Alhamdulillah. I've made it. Master of Science in Applied Biology 🎓
.
#masihdalampantangsebenarnya #pantangday37

Alhamdulilah, berpeluang untuk berjumpa dengan @dr_shahirah, pakar laktasi yg very humble and beautiful inside and out. Harini dapat macam2 ilmu tentang penyusuan susu ibu.
.
Rezeki juga diberi hadiah double electric breastpump Diva keluaran @eveloveofficial. Memang best breastpump ni sebab double breastpump so jimat masa pam, bunyik tak kuat, and paling penting rechargeable. Senang nak pam kat mana2. No need usb and cucuk kat tempat plug dah 😅
.
Thanks @dr_shahirah. So glad to meet u! Hope gonna meet u again soon 😘🤗
.
#pantangday34

Korang tertanya-tanya tak kenapa kebanyakan customer @natalismothercare selalu cepat je turun berat badan bila amek servis confinement dengan dorang? Selalunya turun 10-15kg tuu. Rahsia dia sebab dorang sediakan tempat sauna untuk semua customer dorang. Best tau. Eventho sauna ni dikira modern punya cara berpantang, tapi serious sauna ni sangat membantu untuk keluarkan peluh2 dan toksin dalam badan. So cepat je kurus kalau amalkan tiap hari. Macam Ainan sendiri dah turun lebih 10kg dengan @natalismothercare tau. Alhamdulillah. Hehe tq @natalismothercare! 😘💕

Haa korang tau tak ni apa? Ini la antara salah satu rawatan yg Ainan dapat ketika menggunakan perkhidmatan @natalismothercare iaitu bertangas.
.
Bertangas adalah rawatan yang boleh dilakukan selepas mandi air rebusan herba (campuran pelbagai herba dan daun-daun pokok kayu) bagi wanita berpantang. Manfaat bertangas adalah agar luka cepat kering dan jahitan cepat sembuh, mengelakkan jangitan kuman pada bahagian sulit, nifas yang lawas dan cepat kering, kembali ketat, mengecut rahim serta mengelakkan keluar tombong.
.
Nak tau lebih lanjut? Boleh tanya dan rujuk dengan pihak @natalismothercare ya 😊💕

Most Popular Instagram Hashtags