ainantasneem92 ainantasneem92

2278 posts   394404 followers   919 followings

A I N A N T A S N E E M  ο·½ @byainantasneem | @lippiesbyat πŸ‘°πŸ» Ariffudin's wifey πŸ“š Master student - Applied Biology πŸ“² 0136699685 (Manager) πŸ’Œ ainantasneem1992@gmail.com

https://goo.gl/n7MJ84

Sempena bulan kemerdekaan yang ke 60, @neesya.skincare tengah buat promotion tauuu! Haa cuba tengok harga sebelum dan selepas tu. Beza banyak kan? Rugi tak dapatkan sementara promosi masih dijalankan. Jom grab cepatt πŸ’ƒπŸ»
.
#neesyaskincare
#halalskincare

Thank you for being the best husband in the world πŸ’— Semoga bakal anak kita nanti akan menjadi seorang yang baik budi pekerti, soleh/solehah dan penyejuk mata macam awak juga, inshaaAllah. Amin.. ☺️
.
#πŸ‘ΆπŸ»
#doakanyangbaik2

Yeay Alhamdulillah. Label untuk tudung @byainantasneem dah pun siap. Kita engrave nama #byainantasneem dekat gold plate. Cantik takk? 😍 Lepas ni semua collection @byainantasneem ada label ni. Hihi.
.
Btw next design dah nak release dah. Hehe cuba teka design untuk tudung @byainantasneem kali ni macam mana rupa dia? ☺️
.
#byATlovelies

Seronoknya pakai telekung daripada @telekungajraa nii. Material sedap sangat. Lembut dan yang penting rasa sejuk je bila pakai. Jadi bila beribadah pon rasa selesa dan inshaaAllah akan membantu kita untuk jadi lebih khusyuk dalam solat. So basically Ainan dapat dua set telekung, untuk dewasa dan kanak2. Terima kasih @telekungajraa atas pemberian hadiah telekung ni. Ainan happy sangat.
.
Telekung ajraa ni ada buat untuk telekung kanak2 jugak. So boleh matching2 dgn anak kita. Macam Ainan, Ainan bergambar dengan anak buah Ariff. Haha comel betul Aisyah ni orang suruh posing macam2 mana pon dia ikut je. Ada bakat jadi model kanak2. Kalah ciknan dia πŸ˜‚

#Repost @nurhelizahelmi
.
Allahumma ajirna minannar ( Baca ayat ini 7 kali selepas solat)
.
Ya Allah, selamatkan kami dari azab kubur, azab api neraka Ya Allah.
.
Pandulah kami untuk menjalani kehidupan yang Engkau Redha Ya Allah. Bantulah kami Ya Allah. Bantulah kami mengikut ajaran kekasihMu Ya Allah. Sesungguhnya kami takkan mampu menahan azabMu
.
Matikanlah kami dalam husnul khotimah, masukkanlah kami dalam SyurgaMu Ya Allah .
Aamiin Ya Allah 😒
.
(VIDEO ini sekadar bayangan penerbit. Keadaan sebenar neraka jauh lebih dasyat tak mampu kita bayangkan. Moga Allah pelihara kita dan keluarga kita daripadanya. Aamiin)

Selamat malam semua! Ainan nak inform dekat korang yang sekarang @neesya.skincare tengah buat promosi "Pakej hebat". Beli 3xOvernight Mask dan 1xEssence akan dapat percuma Tote bag warna merah yang cantik nii 😍 jimat RM211 tau so tunggu apa lagi? Cepat grab sekarang! πŸ’ƒπŸ»

Compact Flawless Foundation & Lipmatte from @sucimedinabeautyhq 😻
.
Btw Suci Medina tengah buat promosi merdeka raya. Bermula dari 14/8/2017 sehingga 6/9/2017. Untuk kedua produk lipmatte treatment hanya RM39.00 dan compact flawless foundation hanya RM39.00. Murah kannn? Cepat pi serbu @sucimedinabeautyhq okay? πŸ’ƒπŸ»
.
(Scarf from @byainantasneem 🌸)

I'm using Compact Flawless Foundation and Lipmatte from @sucimedinabeautyhq and i loveee it! 😍 Kejap lagi pukul 9 Ainan upload video Ainan pakai dua produk ni ya. Tq @sucimedinabeautyhq 😘
.
Btw Suci Medina tengah ada promosi merdeka raya. Bermula dari 14/8/2017 sehingga 6/9/2017. Untuk kedua produk lipmatte treatment hanya RM39.00 dan compact flawless foundation hanya RM39.00. Murah kannn? Cepat pi serbu @sucimedinabeautyhq okay? πŸ’ƒπŸ»
.
(Scarf from @byainantasneem 🌸)

Repost from @neesya.skincare
.
Hai semua πŸ™‹β€β™€οΈAdmin nak bagitahu nak "Pakej HEBAT " beli 3x Overnight Mask dan 1x Essence Percuma TOTE BAG 😍😍 WOW apa tunggu lagi cepat2 whatapp Admin di talian πŸ‘‰ 018-9887500
#neesyaskincare
#halal
#berkesan
#produkluluskkm

Okay dah upload yang baru sebab tadi typo teruk. Kuangasam eh korang bahan2 Ainan. Hehe papepon pls tolong siapa2 yg tahuu πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» May Allah bless u all!

Tengah belek2 gambar dalam gallery phone, tiba2 terjumpa gambar lama pavlova fav Ainan. Pavlova ni Ainan dapat daripada @pavlovashahalam. Ya Allah sedap dia mashaaAllah siapa yang pernah makan je akan tahu rasa nikmat sedap tu macam mana. Yg makan tu inshaaAllah akan order lagi. Tk pon akan promote dekat kawan2 suruh beli. Sebab seriously sedap sangat2. Yang Ainan makan time ni pavlova nutella. Nutella tak kedekut langsung. Meleleh2. Buah pon banyak gila owner @pavlovashahalam si fida ni letak. Sebab tu ramai customer puas hati. Harga dia jual pon affordable sangat2. Tak macam orang lain yg jual mahal gila πŸ˜…
.
Alaa fida, sebenarnya nak bagi hint kita tengah mengidam nak makan ni. Nak order satuuu lagi pls πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»

Harini #ootd jubah daripada @mardinasafiyyahijab πŸ’• Terima kasih, ramai puji baju lawa ☺️ Moga team @mardinasafiyyahijab dimurahkan rezeki selalu 😘 #giftforainantasneem

Most Popular Instagram Hashtags