aimanrosli_7 aimanrosli_7

67 posts   2,336 followers   1,093 followings

Aiman Rosli  "Don't wait , life goes faster than you think

Alhamdulillah, dapat bertahan untuk satu sem . Road to final pula . All the best semua !

From palam to bukit jalil. Walaupun semua ada test , ada presentation besoknya tapi semua tenang. Bak kata bapak hisham final exam boleh repeat , final bola belum tentu boleh repeat. #uitmpalam #harimaumalaya #palambersatu #testbarai

only in singapore? but now it's in my hands, the Kit Kat teh tarik duo ! No need to go to kedai mamak to get the teh tarik. Just taking a break with Kit Kat teh tarik duo anytime, anywhere . 💯 #tehtarikbreak #kitkat #uitmpuncakalam #uitm #myc #Igmalaysia #chocoholic #chocolateaddict #ilovechocolate #chocolate

kawan baru . selamat berkenalan semua #mdskitaok #mdsmagic

menghitung hari sikit je lagi nak sambung belajar , ada kata kata semangat tak? kalau boleh kata kata yg menusuk kalbu , bagi insaf sikit . bagi mood belajar tu sampai #9daystogo #degreelife #winningmentality

sedikit nasihat sebelum kita semua ke alam baru
masih rasa mcm tk percaya member member semua dah nak masuk degree bulan depan ! all the best gang ! siapa lagi uitm puncak alam? 🤙
#roadtodegree #winningmentality #degreelife #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #budakbarubelajar

@zehak_ happy belated birthday ganu kite ! ahahah dah besar shial kau dulu kecik je . thankyou ganu sebab selalu ada anytime anywhere masa dkt matriks dulu . pergi mana mana je mesti dgn budak albino ni .ingat lagi zaman kita susah senang sama sama naik dulu 😂 dpt elaun makan mewah belanja semua org , duit habis hari hari nasi bujang . satu hari tu memang tkde duit ,beli nasi banyak banyak kuah sup dengan papadom 2 keping makan bawah blok , ketuk pintu bilik rushdan minta budu pehh molek boh .
dulu kalau buat jahat je mesti dgn budak ganu ni . walaupun dulu kitorang ni bebal sikit , dah la classmate lepastu dua dua pergi klinik sebab tknak masuk kelas memang kantoi busuk ah cita dia. assignment , homework apa semua tu senang je nk settle . achakpi selalu ada untuk kitorang . org baru belajar chapter 2 achak dah siapkan tutorial chapter 10😂
aku rasa aku dah tau ah kenapa kita tk 4flat zehak . all the best in your life ganu . #hitamputih #sihitam #siputih

ashraf and arif . selamat menunaikan ibadah haji bossku . aku bangga dgn kau cap , umur baru 19 dah dapat pergi haji , bersyukur sangat sangat . semoga perjalanan kau menuju ke tanah suci dilimpahkan kemudahan oleh Allah , sihat selalu ketika beribadah , and paling penting dpt kembali ke tanah air dengan selamat dan mendapat haji yg mabrur !
jangan lupa bawa nama aku dgn nama member member kita dalam setiap doa kau cap . besok kitaorang futsal cap , tkpe kitaorang payung gambar je besok kt kau @ashraf_arshad @namainstakauapa

@zehak_ ada mana mung? kawan mung sorang ni lupa diri dah dia dok cakap ganu sini , dia cakap keyel @achakpi

baru balik silat #rayakansebulan

Most Popular Instagram Hashtags