aimanhakimridza aimanhakimridza

976 posts   1,022,168 followers   418 followings

  -Joinjade ambassador-info.aimanhakimridza@gmail.com Dura ( Manager ) : +6012-272 2477

Aiman jarang bawa beg besar2 nak isi buku nota ke mana2. Dengan #galaxynote9 ni senang kerja Aiman. Semua nota dalam ni. Memory pun besar! Screen-Off Memo memang sangat2 membantu!

#withgalaxy
#sponsored
#gottahaveit
@samsungmalaysia

Coming soon this DECEMBER “Aku Cinta Dia”.Bermula 26 Dec 2018 setiap hari Rabu-Jumaat Slot Lestary hanya di @tv3malaysia
@hannahdelisha @nadia.brian @idzham_ismail @fauzinawawi_new @catrionabrianross @ikmalamry @bahriuma
#akucintadia #lestary #tv3malaysia #lailaffan

I always love city lights. With #GalaxyNote9’s dual aperture camera, I have no problem capturing good photo at night.

#withgalaxy
#sponsored
#gottahaveit
@samsungmalaysia

Jom MENYOROK 😋 orang perlis faham.. @esprit

Ok silap its menyerok!! #haveaniceday #perlis #breakfast #goodvibeonly #akucintadia #lestary #comingsoon #tv3malaysia

What’s so good about #GalaxyNote9 ni adalah camera dia boleh recognise gambar yang kita ambil. Contohnya Aiman ambil gambar coffee ni. Warna pun auto enhancement and tak payah pening kepala untuk edit gambar. Terus nampak menyelerakan coffee ni.
#withgalaxy
#sponsored
#gottahaveit
@samsungmalaysia

Jangan lupa date harini - episode 2 #SisCuba 9.50pm di TV3.
Siaran ulangan di NTV7 setiap Sabtu 4.50pm & YouTube TV3 Malaysia Official Channel.
#sunsilkmy
#siscuba

Numbers start with 123,
Music start with Do-Re-Mi
Letters start with A and end with Z. the fact is there is only you and me.

#zahirAH

Kalau korang rasa korang bijak berpantun, Jom sertai contest #siscuba pantun bersama sunsilk. Sharekan idea pantun korang yang paling kreatif dan korang berpeluang memenangi wang tunai bernilai rm300. Untuk maklumat lanjut boleh melayari www.hotfm.com.my

Its tonight!!! Drama #siscuba by @sunsilk malam ni 9.50 malam di @tv3malaysia
Kepada yg terlepas boleh tgk ulangan setiap hari sabtu pukul 4.50 petang.kalau terlepas jugak boleh tgk di youtube chanel @tv3malaysia.so xde alasan tak tgk 🤗

#sunsilk #siscuba #shortdrama

Sis yg cuba.aku biasa je 🦉

@nabila.razali @syifamelvin @sarahsuhairi @mustaqim_mohame @ungkuhariz @emma_maembongofficial -27hb Nov setiap Selasa 9.50pm TV3
-Ulangan di Ntv7 setiap Sabtu 4.50pm.
-Anda juga boleh menonton di YouTube TV3 Malaysia official channel.
#sunsilkmy #siscuba

Most Popular Instagram Hashtags