aimanhakimridza aimanhakimridza

914 posts   932,236 followers   396 followings

  info.aimanhakimridza@gmail.com Dura ( Manager ) : +6012-272 2477

Cruise Cinta Lebaran πŸ‘ πŸ›³ 9pm only @ntv7malaysia
@hannahdelisha
#cruisecintalebaran #selamatharirayaaidilfitri

Alhamdullilah kempen CSR Proviton Do more good berjalsn dgn lancar. Tahniah to the team & Thanks kerana menjemput Aiman to be part of this campaign. Seronok dpt luang masa, berkongsi rezeki ,give out Proviton energy kit ingstkan mereka ttg penjagaan kesihatan dan bantu dgn memberi suplemen nutrisi tambahan. jika kita rasa hidup kita serba kekurangan, ada yg lebih memerlukan. Tak ada org yg mati rugi berkongsi rezeki asal ikhlas dihati. Wahhhhh! Selamat Hari Raya!

Full video link: https://youtu.be/yr5w_RHlJbA

#Proviton #LebihTenagaLebihHebat #DoMoreGood

Bg yang terlepas boleh tgk lagi AMIRA ROSE

TV3 | 17 June | 1115AM
NTV7 | 17 June | 3PM
TV9 | 22 June | 9PM
#AMIRAROSE
#samsung
#GalaxyS9
#TakeItSloMalaysia

Ok sebelum tidur tu saje nak remind jgn lupa besok at 11:15am ada #amirarose dkt @tv3malaysia .itu je .ok dah pegi tidur πŸŒ™πŸ‘ @farahnabilahofficial @sharifah_sakinah @daleryusuf @ismailizzani_ @dennisyin @markadam1079 @shiqinkamal
#AMIRAROSE
#samsung
#GalaxyS9
#TakeItSloMalaysia

Dalam sibuk mencari rezeki,jangan lupa mereka yang sentiasa menunggu kepulangan kita. Sambil makan tadi, Aiman tgk filem pendek"Misi Riuh Raya" Petronas, for me it makes me realised, walau apapun terjadi, keluarga yg membuatkan raya lebih seronok dan bermakna. So, Kalau x sempat pada Syawal pertama & kedua, kan ada sebulan, find the time, make the time.
Yang penting bila sekeluarga sepakat, pasti lebih meriah! lain keluarga lain cerita rayanya, so family you guys mcm mana? ada mcm #Misiriuhraya? check out the full video at Petronas official FB page and youtube channel.

#MisiRiuhRaya #PETRONASRAYA2018 #aidilfitri2018 #festive #haveaniceday

Mama patah kaki πŸ˜“ so raya tahun ni lain macam sket.but still selamat hari raya maaf zahir dan batin βœŒπŸ»πŸŒ™ @27temasya
#selamatharirayaaidilfitri #syawal

Harini Aiman akan beraya sakan!
Dari pagi ke malam.
And i won’t leave home without #mynivea deodorant Nivea MEN DEEP, rasa segar sentiasa! 😎
Shop now at selected stores to receive up to 50% extra on a pack!
#gayarayanivea #mynivea

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin πŸ™πŸ½ 😊

#selamatmenyambutharirayaaidilfitri #festival #0-0 #AMIRAROSE
#samsung
#GalaxyS9
#TakeItSloMalaysia

Mcm mana persiapan raya semua? Hari ini Aiman still bekerja lagi.
Done with early meeting and now nak try baju raya, lepas ni pick up kuih raya, then kemas rumah dgn family! Long day ahead! Dengan Proviton nothing is impossible, 1 kapsul setiap pagi untuk kekal bertenaga sepanjang hari!
#Proviton #LebihtenagaLebihHebat #domoregood #stayCergasrayani

Ni level dah kawen.nak cerita pun susah.πŸ˜“ korang tgk je la.
@sharifah_sakinah @ungkuhariz @fizathomas_ @diraabuzahar
#biniakudarineraka #comingsoon #harirayake3

Tammat sudah .its a wraped for #amirarose .thank you semua.
Teamwork✌🏻
#AMIRAROSE
#samsung
#GalaxyS9
#TakeItSloMalaysia
#17jun2018

Most Popular Instagram Hashtags