aimaanbanna aimaanbanna

799 posts   120263 followers   15 followings

Aiman Banna  20 y/o father, international inspirator, AQADA's founder & group CEO of AQADA Companies. AQADA = Al-Quran x (Abd + Da'i). Email for business.

https://twitter.com/aimaanbanna/status/897854970258628608

Ceramah Aiman Banna bersama warga SMA Al-Ihsan, Kuantan dengan tajuk "Pemuda pembentuk masa hadapan dunia".
.
Moga bermanfaat ya semua.
Ada rezeki jumpa lagi ya 😊

Buku terbaru dari AQADA 😎 Anugerah Teragung Dari Tuhan ni memang padu dan kalau nak tahu perspektif baru tentang jahiliah, boleh dapatkanarya kedua selepas Altar Cinta, ialah Semusim Dalam Jahiliah. Dua novel yang tidak sia-siakan masa anda! 😊😊😊😊

Amboi 11/10 di bagi kat novel suamiku dajjal. Haaa apa lagi, cepat order sebab saya buat promosi FREE POSTAGE sampai pukul 11.59pm hari jumaat sahaja. Whatsapp cepat 017-745 9600 πŸ˜†

Alhamdulillah! Jom dapatkan novel Suamiku Dajjal segera! Hari ni saya nak buat promosi free postage. Hehe πŸ˜† Sampai pukul 11.59pm hari junaat sahaja. Lepas tu tutup terus! Whatsapp 017-745 9600 segera πŸ˜†

PENEMUAN PIKACHU BESAR YANG COMEL DI MALAYSIA! πŸ˜†πŸ‘ΆπŸ» @bidadari.abuya

Jazakumullahukhair kepada warga KRU Academy tadi. Memang havoc habis ceramah 2 jam tadi. Moga segala perkongsian ilmu tadi sampai dan bermanfaat buat kalian semua! πŸ˜† Ada rezeki jumpa lagi inshaAllah 😊

Ceramah Aiman Banna bersama warga SMA Gemas, negeri sembilan dengan tajuk "Pemuda dan Perubahan Dunia". Moga bermanfaat segala perkongsian😊

Ceramah Aiman Banna bersama warga KRU Academy, Cyberjaya.

Moga bermanfaat segala perkongsian dalam majlis ilmu. Moga kita terus berukhuwah😊

Alhamdulillah settle isu fitnah ke atas saya baru-baru ini, boleh tengok link bio instagram saya untuk rujukan penuh. 😊

Salam sayang dari Abuya & Bidadari Abuya πŸ‘ΆπŸ» @bidadari.abuya

Dan bila fitnah itu tetap fitnah, akhirnya satu persatu kebenaran mula reveal. Page insta @munafikmoden yang mengutuk saya munafik dan dajjal telah ditutup & adminnya memohon maaf, kak hassanah delete status tersebut sebab ada salah faham, fathyakan telah delete tweet yg tersebar itu di twitter, dan penulis lain mula akui fitnah yg sedang berlaku. InshaAllah akan lebih banyak lagi reveal dengan sendirinya. Isu2 yang lain yang ditimbulkan oleh pihak lain itu juga akan terjawab dengam sendirinya, dan biar masa yang akan menunjukkan kepada anda inshaAllah. Alhamdulillah. Semoga yang sengaja menyebar fitnah bertaubat dan meminta maaf kepada mangsa fitnah. Fala'natullahi 'alal kazibin. Moga Allah kurnia kita hidayah, amin... 😊 manakala netizen yang sengaja mengutuk dan menghina memaki mangsa fitnah turut serta minta maaf kerana tidak sempurna taubat jika mangsa tidak maafkan. Wallahua'lam. Barakallahuliwalakum, wassalamualaikum 😊😊😊 untuk jawapan fitnah yang penuh, link ada bio saya. Wallahua'lam 😁

Most Popular Instagram Hashtags