[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aimaanbanna aimaanbanna

958 posts   124157 followers   21 followings

Aiman Banna  21 y/o father & writer of 13 best-selling books. International motivator & entrepreneur. Investor of 5 companies in Malaysia & Indonesia. Abd & Daie.

http://www.aimaanbanna.com/

Cuba teka lagi, buku apa ni? 😎

1 tahun yang lalu πŸ˜ŠπŸ’• @bidadari.abuya

Buku apa ni cuba teka? πŸ˜†

4 BUKU 50 RINGGIT JE WEH! SIAPA CEPAT DIA DAPAT!
.
AQADA kembali dengan kombo lagi!!!
.
β€œKombo apa pula kalini admin?”
.
Kami namakan ia #Kombo450 😎 Cara nak dapatkan #Kombo450 ni senang je uolls! Pilih mana-mana 4 buku dalam senarai [SILA SWIPE SEBELAH] dan dapatkan kesemua 4 buah buku dengan hanya RM50! Banyak diskaun tu uolls. Nikmat mana lagi yang nak didustakan 😭
.
Kombo ni akan berlangsung bermula malam ini sehingga 31 Oktober 2017 SAHAJA tau! Jadi cepat-cepat grab mana-mana 4 buku yang korang nak. Jadi tunggu apa lagi???
.
017 331 6830
017 331 6830
017 331 6830
.
Whatsapp β€œSaya nak #Kombo45!”. Cepat sementara stok masih ada 😊
.
@aqada.my

Khas untuk peminat Manchester United 😎

Bersama apprentice pertama dan tercinta saya, akh @amerdeen_ . InshaAllah beliau akan teruskan usaha dakwah saya di bawah team AQADA tatkala saya sudah tiada kudrat kelak. Semoga ukhuwah kami hari ini menjadi saksi pertemuan kami di Syurga Firdausi kelak. Amin. Jangan lupa follow @amerdeen_ & @aqada.my deh ;D

ENERGY POWER DARI PELAJAR MRSM SERTING! πŸ’ͺ
Siapa nak join seminar AQADA yang sama Sabtu depan di SACC Shah Alam? Saya nak bagi 100 tempat duduk free yang bernilai rm50. Warga Kl & selangor, komen bawah cepat. 100 orang tau. Siapa cepat dia dapat.Kalau tak dapat join, atleast viralkan dan sebarkan, tag kawan dan family yang maybe boleh join. 100 tempat free tau. Jzkk! 😊

ENERGY POWER DARI PELAJAR MRSM GERIK! πŸ’ͺ
Siapa nak join seminar AQADA yang sama Sabtu depan di SACC Shah Alam? Saya nak bagi 100 tempat duduk free yang bernilai rm50. Warga Kl & selangor, komen bawah cepat. 100 orang tau. Siapa cepat dia dapat.Kalau tak dapat join, atleast viralkan dan sebarkan, tag kawan dan family yang maybe boleh join. 100 tempat free tau. Jzkk! 😊

Bersama seminar AQADA oleh Aiman Banna & team di MRSM Gerik. Seminar AQADA X, Discover your hidden Infinity Personality.

Selasai ceramah bersama warga MRSM Gerik, bersama apprentice saya @AmerDeen_ & @raisyusoff

Moga bermanfaat, moga Allah redha! 😊

Malam ini ceramah Aiman Banna di MRSM Gerik. Moga bermanfaat! ;D

Btw, siapa sini alumni peserta ceramah Aiman Banna? Komen jap. Nama institusi anda dan apa pengalaman anda. Siapa yang bertuah akan dapat hadiah special dan saya akan call direct ke telefon anda untuk interview. 😁

Perempuan dan lelaki, sama sama lah jaga mulut ya.

Memanah hati ajnabi dah sekarang? --'

Most Popular Instagram Hashtags