[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aifi_best aifi_best

25 posts   600 followers   551 followings

Cantik Ceria Cergas  100% Asli Daun Lidah Buaya Penternak LEBAH Terbesar di Dunia Jom amalkan gaya hidup sihat bersama FOREVER LIVING PRODUCT WhatsApp +60167115781

http://www.alujab.com/maszuan

πŸ’„ Aloe Lips πŸ’„
============== Ramai di antara kita sering lupa bahawa bibir kita juga memerlukan pelembapan serta penjagaan. Pengabaian serta alam sekitar boleh menyebabkan bibir menjadi kering dan merekah.
Aloe lips digelar sebagai "Kit Pertolongan Cemas Mini", bukan hanya balsam bibir yang biasa. Ramai pengguna mendapati ia bermanfaat untuk: πŸ‘„ Menyembuhkan luka-luka πŸ‘„ Selaran matahari πŸ‘„ Gigitan nyamuk dan serangga πŸ‘„ Ulser mulut πŸ‘„ Gatal-gatal kulit

Mari kita lihat bahan-bahan utama Aloe lips: 🌡 Gel Aloe vera sbg agen penyegar dan penyembuh semula jadi untuk kulit 🌡 Minyak biji jojoba yang membantu menyeimbangkan sebum, penghasilan minyak serta melembapkan semula kulit yang kering 🌡 Lilin lebah semula jadi dari sarang lebah sbg agen pelembap dan penghidrat yang sungguh berkesan 🌡 Alantoin sbg agen pelembap dan keratolitik yang baik utk melembut dan menghaluskan kulit,merangsang penyembuhan kulit dan melegakan kerengsaan kulit

Produk ini boleh membantu melegakan, melembapkan dan menyembuhkan bibir anda, tidak kira dalam rumah atau di luar, semasa cuaca panas atau cuaca sejuk. Ia melindungi bibir daripada matahari, angin dan penyahhidratan. Sapukan sahaja pada bibir apabila perlu.

Berminat? Jom Whatsapp saya sekarang...
Maszuan 0167115781
Maszuan 0167115781
Maszuan 0167115781

Kajian di Jepun pada tahun 2004 menunjukkan buah delima mengandungi Phyto-estrogens yang boleh mengurangkan simptoms menopaus dan senggugut.

Oleh sebab itu, FOREVER POMESTEEN POWER terdiri daripada 7 jenis buah-buahan dari seluruh dunia dan ianya dicampurkan dalam 1 botol. World Health Organization (WHO) menyatakan, untuk mendapatkan semua zat yang diperlukan oleh tubuh, kita disarankan mengambil 5 jenis buah-buahan pelbagai warna dalam hidangan kita setiap hari. Banyak kan? Adakah kita mampu konsisten dengan jadual aktiviti yang padat.

Disebabkan itu, FOREVER LIVING telah mengeluarkan produk POMESTEEN POWER yang memang sangat sangat sangat tinggi kadar antioksidannya. Kesemua bahan dalam produk ini terdiri daripada buah manggis, buah delima, buah pear, beri hitam, beri biru, beri merah dan ekstrak biji anggur adalah antara BUAH YANG TERTINGGI DALAM NILAI ANTIOKSIDAN. Kesemua bahan ini adalah antara yang tertinggi dalam nilai ORAC, iaitu petunjuk yang digunakan untuk mengukur keupayaan antioksidan menyekat kerosakan radikal bebas.
Kebaikan dan Khasiat POMESTEEN POWER : ✿ Mencantik dan merawat kulit dengan kepelbagaian vitamin.
✿ Melambatkan proses penuaan. Antioksidan yang terkandung di dalamnya membaiki sel2 yang rosak di dalam badan supaya proses penuaan dapat dilambatkan.
✿ Kulit kelihatan muda remaja
✿ Untuk ibu hamil. Ia mengandungi potassium yang tinggi selain dari mineral-mineral lain seperti fosforus, kalsium, besi dan sodium, vitamin A, B1, B2, B3 dan C. Tindakbalas yang terhasil mengatur ekuilibrium air tubuh dan menjaga degupan jantung agar tetap normal (bagi ibu hamil dan fetusnya). Kandungan potassium dan sodium yang bertindakbalas menunjang kepekaan saraf dan otot agar berfungsi dengan teratur. Kadar gula di dalam darah ibu hamil juga dapat dikurangkan. Ia juga amat baik untuk menghilangkan rasa letih otot dan serta menguatkan jantung.
✿ Melambatkan proses menopaus
✿ Mengurangkan senggugut semasa haid
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi dapatmengelakkan terjadinya pelbagai jenis kanser seperti kanser payudara, kanser rahim, kanser kelenjar prostat, dan sebagainya. Kajian di Wisconsin mendapati bahawa jus delima dapat menghindari terjadinya pem

Jom Sihat

TIPS MEMILIH VITAMIN C

Click link for video πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=873367809426393&id=849603168469524

Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam...
RUGI!!
Lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut...
Uolls boleh cuba makan tablet lembut FOREVER ABSORBENT-C.
Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat.
Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita.

Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar.
Yang best nya ☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari.

Kandungan: 100 tablet sebotol
Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C??
Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal)
Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran
Nak cantik luar & dalam???? PM / Whtaps Maszuan 0167115781 sekarang!!

🐳 FOREVER
ARCTIC-SEA 60biji (Very soft gel)

Click link for video πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=869451379818036&id=849603168469524 🌸Forever arctic-sea menggabungkan minyak ikan semulajadi dengan minyak zaitun untuk membekalkan
OMEGA-3 (asid lemak perlu; EFA) &
OMEGA-9
yang boleh membantu memelihara kesihatan kulit & tubuh badan 🌺 Gabungan minyak ikan & minyak zaitun menjadikan satu produk EFA yang seimbang & berkesan πŸ’– 10 sebab utama
Untuk mengambil Forever
ARCTIC-SEA OMEGA-3

1. Baik untuk kesihatan jantung
2. Baik untuk otak
3. Melindungi penglihatan
4. Baik untuk sendi
5. Nutrisi pemakanan Harian
6. Melambatkan penuaan
7. Melembabkan kulit
8. Baik untuk kesihatan emosi
9. Menggalakkan kesihatan pada tahap sel
10. Kualiti yang baik

cara makan
1 biji 2 kali sehari selepas makan.

1 botol ada 60 very soft gel yg boleh tahan untuk 1 bulan. harga makanan sunnah ini rm118 sahaja. kos pos rm6 untuk semenanjung malaysia.

»» RAHSIA USUS BERSIH «« Click link for video πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=849923081770866&id=849603168469524

Kan best kalau usus bersih! πŸ‘°πŸΌ Muka berseri2.. perut selimm jek…

Macam bujang trang tang tang giteww…. 🌚 Ini tidak!! Jerawat batu 1 kilometer dah nampak… πŸ„ Perut dah macam pelampong jauh ke depan…
Masa alah nye…. πŸ”πŸ£πŸ€Dengan perangai kita yg suka makan tak berenti ni… boleh ke usus kita bersih???
Hik hik hik…

Haip! Mesti la boleh kan.. inilah cara paling berKESAN untuk CUCI USUS 🌡Pati FOREVER ALOE VERA GEL (AVG)
1 liter/ botol
Menyahtoksik, antibacteria, antivirus & antikulat. πŸ’«Daun Aloe ajaib mengandungi lebih 200 sebatian. Dihasilkan dari proses penstabilan Aloe yang berpaten.

KHASIAT & KEGUNAAN
1☞Tinggi vitamin & mineral
2☞ Kaya asid amino & asid lemak
3☞ Unsur adaptogen yang kuat
4☞ Membantu pencernaan
5☞ Menyokong sistem kardiovaskular
6☞ Meningkatkan sistem daya tahan
7☞ Mengurangkan keradangan
8☞ Membantu penurunan berat
9☞ Menaikkan Kadar alkali
10☞ Sangat baik untuk kulit

Nak cuci usus??
Hubungi SMS/Whatsapp/Telegram ☞ AVG ☞ 0167115781 (Maszuan)

atau tinggalkan no phone anda. kami akan hubungi anda asap.

stok sangat terhad.. anda mungkin terpaksa tunggu bulan hadapan untuk stok terbaru.

PENGEDAR DI PERLUKAN SEGERA

atau PM kami terus ☞ AVG ☞☞https://m.facebook.com/Makanan-Sunnah-Ikhwan-849603168469524/

TIPS PILIH DEODORANT

Click link to view video πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=875411945888646&id=849603168469524 πŸ™… Bawah lengan hitam
πŸ™… Baju Bawah lengan kuning
πŸ™… Masalah bau badan πŸ˜“ Macam2 jenama deodorant dah cuba.. tapi... tak setle2 lagi masalah bawah lengan ni..
Naik tebal muke bile orang tutup hidung as soon as melintas depan kita.. 😒 Suami pulak... selalu tanye.. awak mandi tak gosok ke bawah lengan tu?? 😳Ya Allah.. tuhan je la yang tahu betapa malunya diri ini... Sampai bila nak biarkan orang tutup hidung bila lalu depan kita??😒
sampai bila nak dengar perlian sang suami??😒 Kenapa bawah lengan jadi makin gelap?
πŸ‘Š Guna deodorant yang ada GARAM ALUMINIUM
πŸ‘Š Pakai baju ketat di bahagian lengan
πŸ‘Š Cukur ketiak dengan cara yang salah πŸŒ€Tahu tak kebanyakkan deodorant kat Malaysia ni ada GARAM ALUMINIUM
Garam ni akan tutup liang peluh bawah lengan & toksin tak boleh kluar!!! SO... mana toksin tu pegi❓
Toksin tu akan meresap ke dada dan boleh menyebabkan kita kene KANSER PAYUDARA.❌ Soalannya sekarang!! sudah berapa lama GARAM ALUMINIUM ada bawah ketiak kita?πŸ™€ Jadi... mari kita tukar deodorant kita.. Deodorant πŸ”ΉTANPA GARAM ALUMINIUMπŸ”Ή 🌡ALOE EVER-SHIELD🌡 βœ… with CRUELTY FREE certificate. βœ… Berat: 92.1gram
βœ… Saiz 3/4 dari remote astro
βœ… Tahan 6 bulan kalau guna sorang2.. Fungsi utama
βœ… Mencerahkan bawah lengan
βœ… Menghilangkan bau badan
βœ… Pakaian tidak kuning

Fungsi tambahan,
βœ… Rawat tumit pecah
βœ… menghalau serangga dalam almari pakaian
βœ… menyerap bau busuk dalam almari kasut

Tak sabar nak tukar deodorant??? WasapπŸ”Έ Maszuan 0167115781
PM πŸ”Έatau PM kami terus ☞ AVG ☞☞https://m.facebook.com/Makanan-Sunnah-Ikhwan-849603168469524/

Atau tinggalkan no telefon anda. kami akan hubungi anda ASAP. ❗❗Produk ini sedang hangat di pasaran!! beli sekarang atau anda terpaksa tunggu kami restok batch yang baru.❗❗ PENGEDAR DI PERLUKAN SEGERA

»» RAHSIA USUS BERSIH «« Kan best kalau usus bersih! πŸ‘°πŸΌ Muka berseri2.. perut selimm jek…

Macam bujang trang tang tang giteww…. 🌚 Ini tidak!! Jerawat batu 1 kilometer dah nampak… πŸ„ Perut dah macam pelampong jauh ke depan…
Masa alah nye…. πŸ”πŸ£πŸ€Dengan perangai kita yg suka makan tak berenti ni… boleh ke usus kita bersih???
Hik hik hik…

Haip! Mesti la boleh kan.. inilah cara paling berKESAN untuk CUCI USUS 🌡Pati FOREVER ALOE VERA GEL (AVG)
1 liter/ botol
Menyahtoksik, antibacteria, antivirus & antikulat. πŸ’«Daun Aloe ajaib mengandungi lebih 200 sebatian. Dihasilkan dari proses penstabilan Aloe yang berpaten.

KHASIAT & KEGUNAAN
1☞Tinggi vitamin & mineral
2☞ Kaya asid amino & asid lemak
3☞ Unsur adaptogen yang kuat
4☞ Membantu pencernaan
5☞ Menyokong sistem kardiovaskular
6☞ Meningkatkan sistem daya tahan
7☞ Mengurangkan keradangan
8☞ Membantu penurunan berat
9☞ Menaikkan Kadar alkali
10☞ Sangat baik untuk kulit

Nak cuci usus??
Hubungi SMS/Whatsapp/Telegram ☞ AVG ☞ 0167115781 (Maszuan)

atau PM kami terus ☞ AVG ☞☞https://www.facebook.com/messages/makanansunnahikhwan ☞☞https://m.facebook.com/Makanan-Sunnah-Ikhwan-849603168469524/

atau tinggalkan no phone anda. kami akan hubungi anda asap.

stok sangat terhad.. anda mungkin terpaksa tunggu bulan hadapan untuk stok terbaru.

PENGEDAR DI PERLUKAN SEGERA

Alhamdulillah, baru siap cod siapkan pula parcel.
Kepada yg dah order, postage akan dibuat hari Khamis Ya.
Rabu cuti tahun baru dan Salam Maal hijrah 1437.
AVG, Deodorant, Absorbent C Hot products repeat order.

SELAMAT BERCUTI DAN SELAMAT BEKERJA BAGI YG BEKERJA

TIPS MEMILIH VITAMIN C
Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam...
RUGI!!
Lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut...
Uolls boleh cuba makan tablet lembut FOREVER ABSORBENT-C.
Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat.
Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita.

Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar.
Yang best nya ☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari.

Kandungan: 100 tablet sebotol
Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C??
Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal)
Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran
Nak cantik luar & dalam???? PM / Whtaps Maszuan 0167115781 sekarang!!

Assalamualaikum dan Alhamdulillah
Salam Maghrib dan Selamat Tahun Baru 1437 H.

Alhamdulillah, permintaan customer, tengah malam tadi restok, pagi ini terus Cod.

Most Popular Instagram Hashtags