aifabatrisya aifabatrisya

738 posts   7705 followers   243 followings

Aifa Batrisya  Penulis πŸ“‘#kahwin ganti, #meh sandar pada aku, #my dear, mr dimple#dudaterlajaklaris #minahcengeyhatitisu #muamostwanted & part of nextscene team

http://aifabatrisya.blogspot.com/

Bila time cenggini menaip...typo itu WAJIb!

Ayat entah hape2 tu pun sunat ditaip sekali πŸ˜‚

Perlian halus terlalu mendalam jauh kedalam tujuh kaki ke bawah?? 😱

Apo?? πŸ™„

Koma takde? Noktah? πŸ€¦β€β™€οΈ

Asal dari sini...
Kemudian ke web penulisan2u... Rindu zaman ni..
Menulis hentam kromo ikut suka ati aku, korang nak baca...bca...komen yg murni2 🀣🀣 Kul 2,3 pg post updates pastu layan komen reader. Rinduuuuuu 😭

Siapa pernah layan post dkt blog sya? Cer ngaku ☺️ #pelanpelankayuh #misicabardiri

U can doooo itttt πŸ’ͺπŸ’ͺ

Bila ujung minggu pun ibu kena work πŸ˜…πŸ˜°
Jap ye syg...skit je lg πŸ˜”

Orait.
Now is the right time.
May Allah ease everything πŸš΄β€β™€οΈ πŸ’»πŸ’»πŸ’»πŸ’»

"Kita ni bermadu ke?" "Kau dah kahwin ke belum?" Nia geleng perlahan. "Dah tu? Mana datangnya idea madu tu?" Nia sengih, jelas riaknya tak ikhlas. Menyindir. "Well, dua-dua beria sangat nak ambil hati dia tapi dalam cara yang sihat. Bukan macam bermadu ke tu?"
Balas Nia, polos. "Ko nak sangat ke bermadu? Dengan aku?" Nia geleng.Laju. "Benda tu tak kan berlaku pun. Well, semua orang akan tau pun at last siapa yang dia akan pilih," balas Nia, yakin. "Apehal?Tahap keyakinan kau memang sejenis up up and away eh?" Balasnya, kasar. "Well, walaupun I mmg tegar layan kpop. Lagu ni mmg I tau...abang pilih yang mana, perawan atau janda..." "Perawan memang cantik, janda lebih menarik..." sahut satu suara dari depan pintu dapur.

Dan sama ada dia mahupun Nia langsung melongo. Kebingungan.

#penulisikanbilis #kayuhpelanpelan #incognito #mrian #bukankisahpoligami

Learn from mistakes...
Sesuatu tak kan berlaku tanpa izin dari Nya & yg berlaku sama ada baik atau buruk pasti ada hikmahNya... Salam jumaat semua 😘😘😘

Cian awak meowwww πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ok. Dah abih gelak. Boleh sambung kije ☺️

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

😘😘😘😘 #kayuhpelanpelan #penulisikanbilis #kulaanwatun

Most Popular Instagram Hashtags