aididmarcello aididmarcello

2869 posts   64041 followers   1153 followings

Mr. Marcello 11 😎  2016 Showreel πŸ‘‡(support me by subscribing my YouTube πŸ˜βœŒοΈπŸ‘)

https://youtu.be/4EbwDFMSqw4

Saja nak bagi pengalaman baru kat diorang ni! Hari ni 2-2 kena baca & bertarannum depan ustaz & ustazah untuk audition #qarijunior #tv3 #almaz Daddy & mummy bukan nak suruh menang pun tapi dapat pecahkan rasa malu & takut didepan khalayak ramai. Well done kiddo!! #aididitmyway #aididitagain #aididmarcello #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily

Salam Jumaat kepada semua. Have a good day! Happy weekend utk semua jugak!! Apa plan korang esok? #aididitagain #aididitmyway #aididmarcello #aididmarcellostyle #salamjumaat #penghulusegalahari #bajumelayu #hitamputih

Asyik pandang kebawah ja... kadang2 kena pandang keatas jugak... tapi bila dah kat atas.. jgn lupa masa kat bawah 😝😝✌️#aididitmyway #aididitagain #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily

Mmg mati beb kalau nak layan semua askar2 aku ni... selamat tengah hari... #aididitagain #aididitmyway #aididmarcello #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily

Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Jadi aku lentur lah depa ni betoi2 supaya depa x rasa gayat, aktif dan dapat gunakan skill panjat ni di tempat yg sesuai... hahaha #aididitmyway #aididitagain #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily
Alkisah @ibrahimmarcello

4 anak aku + cousin depa. Setiap sorang macam2 pe'el nak layan... yapi depa nilah pelengkap idup... walaupun spend masa ngan depa 2 jam macam ni on weekend, benda ni lah jadi bualan depa selama seminggu huhu #aididitagain #aididitmyway #aididmarcello #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily

Kenal si @fezalaffandeyra ni dah dekat 11 tahun...macam2 benda dah lalu sekali daripada kerja sekali di @tv3malaysia sampailah sama2 berjuang di @mqproduction . @tunkudila pun, kenal dari bibit2 awal percintaan diorang. Ramai orang akan cakap tahniah, tahniah & tahniah... nasihat sepuluh sen saya dari abg yg baru kawin 12 tahun ni... tips dia mudah ja... apa2pun.. jgn peduli cakap org, jgn cuba nak impress org... sebab apa2 pun berbalik kepada suami isteri jugak.. jadi, banyak2 kanlah berbincang dan selalu bercerita. Congrats again my lil bro @fezalaffandeyra dan princess @tunkudila βœŒοΈπŸ‘β€πŸ˜Ž #aididmarcello #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellostyle

Happy tak terkata bila aku dapat heret bini aku @norziepwchek ke kandang permainan aku selama ini. At least dapat jugak dia tgk dan faham macamana aku dan #mindquestproductionsteam bergelumang dan berkicap setiap kali beraksi. Tq baby ❀ #mindquestproductionsteam #mindquestproductions #aididmarcellostyle #aididitagain #aididitmyway #aididmarcello #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily