aididmarcello aididmarcello

2938 posts   69367 followers   1158 followings

Mr. Marcello 11 😎  Father of 4 / Creative Director / TVC / Corp Video / MV & Any Video Related / TV Host & Emcee / 0377345227 / Latest info,like FB Page saya πŸ™ŒπŸ» πŸ‘‡

https://m.facebook.com/Aidid-Marcello-Page-1559313224361369/

Nilah jadinya bila ayam berlagak nak cakap dengan itik... hahahaha mampuih!! Dah sebat nasi mandi kat sini, apa yg dia taruk dlm nasi pun tak tau.. yg pasti semua org pecah perut gelak hahaha #peace #bald #aididitmyway #aididitagain #aididatwork #aididmarcellostyle #funny #dontunderstand #laugh

From Madinah with Love ❀️! I'm back!! Time untuk ber'gomoi' jaga2 daddy dah balik😎😝 #aididmarcellostyle #aididitagain #aididitmyway #bald #raybans #peace

Alhamdulillah... selamat pulang ke pangkuan tercinta... perasaan masing2? Sangat happy... jadi terimalah tarian goyangan kepala buah kelapa ni! #tahlul #bald #umrah #botak #mekah #mecca #aididatwork #aididitmyway #aididitagain #aididmarcellostyle

Kadang2 kita kena berhenti sekejap, termenung dan fikir kembali... siapa kita, kenapa kita dihidupkan & untuk apa kita dihidupkan. Semoga sama2 kita berhenti sejenak, toleh kebelakang mengimbau segala benda2 jahil yg pernah dilakukan... jadi dengan perlahan kita perbaiki diri #renungandirisendiri #aididmarcellopunyastyle #aididmarcellostyle #aididitmyway #aididitagain #medinah #aididitmyway #madinah #aididatwork

Speechless. Tiada kata yg dpt dihuraikan bila kita tiba di tempat suci dan tempat terbaik utk kita luahkan segala kehendak kita, merayu, bercerita, bertanya & meminta seminta mintanya sambil berharap doa kita didengar dan dimakbulkan insyaAllah.
#sekadarberkongsi #renungandirisendiri #madinah #medinah #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellostyle #aididmarcellopunyastyle

Terima kasih Allah kerana jumpakan aku dengan orang yg baik2 dlm hidup, kerjaya & persahabatan. #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellostyle #aididmarcellopunyastyle #madinah #masjidnabawi #nabawi #nabawimosquemadinah the best moment!!

Alhamdulillah. Terima kasih yg doakan saya. Ibadah umrah dah selesai tapi masih ada ibadah kerja yg masih belum selesai. Peluang dan rezeki yang Allah tetapkan kepada saya dan rombongan kali ini masyaAllah... mmg tak akan dilupakan. Salam dari #mekah #aididitmyway #aididitagain #aididmarcellostyle #aididmarcellopunyastyle #mecca #umrah #documentary #brandedcontent #mcdonalds #botak #shave

Sarapan yg akan membawa jalan untuk sebang berjumpa dengan Mr 'T' 😝😎 Selamat bekerja semua! #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellostyle #aididmarcellopunyastyle #mcdonalds #brandedcontent #documentary #mecca #manidah #jeddah

Alhamdulillah, safely landed! Tq @norziepwchek sebab kena sambung tanggungjawab kat rumah antar askar2 ke sekolah πŸ™πŸ»πŸ˜ŽπŸ‘ selamat exam kepada semua yg exam!! All the best!!! Askar saya 3-3 exam 😭 #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellostyle #aididmarcellopunyastyle #jeddah #saudiarabia

Salam semuanya. Saya ambil kesempatan ini untuk meminta maaf, halalkan makan minum saya, maaf juga kalau ada terkasar bahasa dalam pertuturan dan pergaulan kepada sesiapa sahaja yang mengenal saya. Saya akan berangkat ke tanah suci dalam menjalankan tugas. Jadi, sudilah kiranya maafkan saya manusia yg jahil ini... doakan semoga saya & rakan-rakan saya dipermudahkan perjalanan pergi & balik, insyaAllah. Amin! #aididitmyway #aididitagain #aididmarcellostyle #aididmarcellopunyastyle #saudi #jeddah #manidah #mecca #documentary #brandedcontent #mcdonalds

Most Popular Instagram Hashtags