[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aididmarcello aididmarcello

3016 posts   73026 followers   1177 followings

Aidid Marcello πŸ‘πŸ½  Father of 4 / Creative Director / TVC / Corp Video / MV & Any Video Related / TV Host & Emcee / 0377345227 / Latest info,like FB Page saya πŸ™ŒπŸ» πŸ‘‡

https://m.facebook.com/Aidid-Marcello-Page-1559313224361369/

Today's checklist;
1) gaduh dengan usop βœ…
2) jatuhkan laptop βœ…
3) minum susu 4 kali βœ…
4) front flip atas katil βœ…
5) trampoline atas katil βœ…
6) minum sejuk walaupun batuk βœ…
7) teman daddy cuci kasut

Kesemua aktiviti hari ini @ibrahimmarcello berjaya burned calories sebanyak 1,340. Inilah hasil pose tidur dia selepas dah x terkata apa... tau tau diam ja... hehehe haheem haheem.... #pakbrahimmarcello #pakbrahimbuathal #aididitagain #aididmarcellofamily #aididitmyway

Kadang2 korang perasan tak betapa serabutnya bunyi2 negatif yang kita dengar dalam kehidupan kita seharian. Kadang2 aku rasa ada bagusnya juga untuk nikmati pemandangan dasar laut sebab, bernafas tenang, xda traffic, semua pergerakan pelan. Pendek kata untuk merawat balik aura2 positif minda kita. #nasihatuntukdirisendiri #aididitagain #aididmarcellostyle #aididitmyway #imanmarcello #swim #underwater

Pelakon underwater : #imanmarcello

Akibat #backflip abangnya #usopmarcello yang 'ter'landed ke pipi kiri @ibrahimmarcello maka berlakulah 1 persidangan antara 3 penjuru. Akhirnya, daddy hanya mampu bagi kata2 semangat dan cara untuk tahan sakit jelah... sebab apa2 cerita sekali pun... daddy tetap akan kena 😝contoh ayat....
"Tulah... ajaq lagi anak lompat sini sana flip tungging terbalik..."
Daddy hanya mampu menjawab : "biasalah anak jantan, sambil x berani nak pandang muka mummy" 😭😭😝😝🀣🀣 #pakbrahimmarcello #pakbrahimmarcello #aididitagain #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellofamily #kids #sharing #mylittleone

Pusing p pusing mai, dah 37 tahun aku kat dunia. Thanks to my lovely teman hidup @norziepwchek yg dah bersamaku 12 tahun, askar pun dah 4 orang. Syukur Alhamdulillah kepada Allah kerana masih dilanjutkan usia, disihatkan tubuh badan dan masih bernafas. Amin. #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily #virgo #ulangtahun #birthday

Asyik nak tiru daddy ja... org buat army cut, dia pun nak army cut.. org nak gemuk.. dia pun nak ikut buntai... 😝😝🀣🀣 kisah #pakbrahimbuathal #ibrahimmarcello @ibrahimmarcello #aididitagain #aididmarcello #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily #aididitmyway

Benda baru bakal menjelma tiba. Setiap kemenangan itu tidak akan terjadi tanpa koyak carik perjuangan dan pengorbanan. Kadang-kala apa yg kita perlu adalah, berhenti seketika dan ingat kembali... bagaimana ianya bermula.

Coming soon.... (takda kena mengena tentang cerita cinta dua negara) 🀣🀣🀣 #aididitagain #aididmarcellostyle #aididatwork #mindquestproductions #fashion #productions #commercials #videography #thisisarzu

Sebagai rakyat #malaysia yg menyaksikan dengan mata & kepala sendiri persembahan yg disambut luar jangkaan dan 80% yg datang ialah Chinese dan rata2 dari pelbagai negara juga, saya bangga & teruja... bak kata orang #kedah 'Hang Memang Power'!!! @shahilaamzah thanks sebab layan all @mqproduction crew terbaik!!! All the best to you & have a good rest sebab semalam dah bersin banyak kali 😝😝 #aididatwork #aididmarcello #aididmarcellostyle #concert #music #singer #event #production #shooting

Abang dah x tahan sejuk di #gentinghighland ni, abang nak sambung perjalanan layan askar2 abang kat umah plak. Korang buat apa today? Ada tempat best x utk family hari Ahad macamni? #aididatwork #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellostyle #mindquestproductions

4 jam lagi akan berlangsung 'Shila Amzah My Journey' by @shahilaamzah official videographer by @mqproduction #aididatwork #aididmarcellostyle #aididitagain #mindquestproductions

Kali ni hampa pulaklah bagi caption. Esok concert @shahilaamzah akan perform 9 bahasa. Rehearsal today pun dah macam concert! #aididatwork #aididitagain #aididmarcellostyle

Hari ni abg lari jauh dari kesibukan bandar dan kepanasan terik mentari, abg lari naik @resortsworldgenting jap utk cover concert @shahilaamzah πŸ‘ #aididatwork #aididitagain #aididmarcellostyle #aididmarcellopunyastyle #concert #rehearsal #music

Antara boss yg humble, transparent and positive thinker! Thanks again Mr Andrew and all @andrewsmodelsmalaysia team yang selalu awesome!!!! Thanks again for believing me and @mqproduction insyaAllah lets do something more different together next year πŸ‘#klfwrtw2017 #aididitmyway #aididitagain #aididmarcellostyle #aididatwork #fashion #wrapup #mindquestproductions
IT'S A WRAP!!!!! Thanks to all my SUPERB @mqproduction TEAM!! Semuanya xkan terjadi tanpa anda!

Most Popular Instagram Hashtags