aidaazirx aidaazirx

164 posts   196,588 followers   2,785 followings

N.Aida Azira  🖤Influencer • TeamSevenvault 🖤Student | Beauty | Lifestyle 🖤aidaazira.work@gmail.com

Hye guys, goodnight 2–1. Kalau korang nak tahu sejak dua menjak ni Aida pakai fd skinrepublic_hq. Tak perlukan base. Aida berpeluh pon tak jadi hal. Siap ada vitamin c aloe vera ada SPF 35 Thanks @skinrepublic_hq 🖤 #vaidaazirx

Quality time with my best friend @tyaedros, enjoy eating YoGirl bun from @hoganbakerymalaysia. Comot kan ? Krim dia banyak and memang sedap! 😋 Tag sesiapa yang nak try!

Hogan Bakery are available at :
- Pavilion, level 6
- Bukit Bintang, sidewalk
- Lion Office Tower - Jaya Shopping Centre (G-17)
- IOI City Mall (LG-26)
- Cheras LeisureMall (L1-61)
- Mid Valley (LG-62 & 62A)
#LetsGet2Gather #TwoIsBetterThanOne #YoGirlBun #DirtyLavaBun #2Gather #BlackandWhite #Hogan #HoganBakery #HoganBakeryMalaysia

Done hosting @merdekacolourrun. First time, great experience 🖤 thanks for invited me.

If you ask me what's my favorite Malaysian food, tentulah Aida pilih laksa!!! What will you choose? 😝
Growing up whenever people ask what's great about Malaysia, the diverse choice of food is definitely it! Besides food, it's our love for this country!
Pour out your love for Malaysia by joining Samsung's #SingTogethAR campaign! With every video singing Rasa Sayang submitted to www.samsung.com/my/singtogethar @samsungmalaysia will pledge RM3 to make a positive impact for Malaysia! You will also get rewarded with a movie ticket! #WithGalaxy #GalaxyS9

Comment below if you know where I took this photo!
This place is not just a famous tourism spot, but also a historical building.
Malaysia had come a long way to continue to celebrate Independence Day! Let’s do our parts as Malaysians and submit our Rasa Sayang video to www.samsung.com/my/singtogethaAR. @samsungmalaysia will then contribute RM3 to the well-being of the country. You will also get a movie e-ticket with each submission!
#withGalaxy #GalaxyS9 #SingTogethAR

I love my peaceful & united country - Malaysia, so I expressed my love with this “Rasa Sayang” song that every Malaysian grew up with. Guys! Let’s all do the same, send your Rasa Sayang video to www.samsung.com/my/sing togethar and with every submission, @samsungmalaysia will pledge RM3 for the well-being of the country. You will also get a complimentary movie ticket when you #SingTogethAR #withGalaxy #GalaxyS9

Shoot awal tahun hari ni baru release. So ni masa first time dapat peluang berlakon. Thanks to semua crew @rioproduction yang sporting dan tak lupa jugak sis @hayattmarni makeup kita 🖤 Apa pon jom ramai ramai tengok MV KEMBALILAH RINDU @tajulofficial dekat official youtube @fmcmusic Thanks semua yang support sis hingga ke hari ni ! Tiber dan selamat malam 😂♥️

Bila tersedar hari ni hari Rabu bersamaan 1 Ogos. Welcome Ogos tashabar nak September. Kalau cakap baju ni mesti korang tahu dari siapa kan ? @thekutakuti lah! New design grab grab. Biasanya memang stok licin awal.

Nak tahu rahsia saya lawa macam gambar sebelah? Dia lah puncanya. MODEL FOR MAKEUP CLASS @fazs.faozi ♥️

Wangi wangi 🖤

Gurls, korang kena dapatkan perfume Aisha by Charms ni tau. Bauan sweet vanilla yang sangat wangi dan lembut. Spray sikit je, boleh tahan hingga ke petang. Ini limited edition tau, dah habis yang ni nanti kempunan pulak nak dapatkan perfume exclusive dari Charms.So, cepat cepat visit IG @charmscosmeticskincare now now jugak, dapatkan perfume Aisha by Charms!

Baru nampak jalan keluar 😼

Its okay if i alone, i have my own future 💪🏻

Most Popular Instagram Hashtags