agung_trisnaa agung_trisnaa

50 posts   372 followers   171 followings

NurALivana  @reaksipangalenganfamily REAKSI BERAKSI !!! Ritorsion 🎹 NuraLivana🌈

Naon melong ?

Meh naon ? Nurutan batur wee😛

Hinyai hinyai gimana gitu ..

🤔

Ai nukieu gaya naon ? Gaya difoto dinu kaca👌

Sisa kemarin .. 📷@andythrdn0731

Fokus lingkaran merahh !! 17++

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags