agenommason_dungun agenommason_dungun

134 posts   200 followers   366 followings

Agen OmmaS贸nbyFaezAmer Dungun  Authentic Korean cuisine at your fingertips. Halalan toyyiban

https://wwe.facebook.com/agenommasondungun

Agak agak dah bosan sambut birthday dengan kek, boleh sambut dengan chicken buldak kimbap tower ni jugak. Kekeke.. ada yang nak order tak? 馃檲馃檲
.
Semalam birthday kawan baik tuan tanah... so tetiba terfikir idea KPop ni.. kekeke.. menarik tak? 馃檲馃檲馃檲
.
.
Nak try buat sendiri...tapi susah nak cari laver for kimbap aka seaweed? Meh meh.. tuan tanah ada jual. RM12 sepeket. Kat dalam tu ada 10 keping. Boleh buat 10 rolls kimbap yer.. makan sampai puas hati. Kekeke. Meh WA tuan tanah 0199243436
.
.
Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28
10. Saseme Oil/Botol Rm40 **credit video : cookat

#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Selamat berhujung minggu uollsss.. nah tuan tanah belanja resepi spicy Korean Chicken. Pedas pedas crunchy gitu.. tuan tanah penah try tau.. m
.
Hmm.. mana nak dapat gochujang tu? Jangan gusar, jangan bimbang... semuanya tuan tanah ada jual.. produk Ommason. InsyaAllah dijamin halal.

Ada nak try produk Ommason tak ni?
.
.
Berminat? Haa.. meh PM tuan tanah atau WA 0199243436 .

credit video : @seismikmakan

Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28
10. Saseme Oil/Botol Rm40 **credit video : cookat

#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Morning uolls... tuan tanah nak ke Paka petang ni. Ada yang nak selit order tak? cod dekat Pusat niaga Paka depan Maybank around 6.15pm. .
Ada yang berminat tak? Boleh direct PM @ WA tuan tanah 0199243436
.

Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28 .

#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Selamat pagi uollss..
.

Semalam tuan tanah belanja video tteokpokki..hari ni tuan tanah belanja video resepi tteokpokki pulak.. haaa... menggoda tak? .

Semua bahan bahan ni tuan tanah ada jual ye... . 馃 Rice cake (ni yang paling penting tau). Harga RM16 sepeket. Ada 10 batang. Kalau buat sepeket ni boeh dapat 40 pieces kecik. Banyak...confirm boleh makan banyak kali ni
. 馃 Gochujang ni chili paste. Gunanya untuk buat kuah. RM15 (300g)
. 馃 Kochukaru pun gunanya untuk buat kuah. Harga? Sama dengan gochujang, RM15 (300g)
. 馃 Kelp ni pulak batang fried seaweed. Gunanya? Untuk buat kuah jugak. Rebus dengan ikan bilis sampai jadi broth.. pastu guna broth ni la buat masak kuah dia. Harga? RM25 seplastic (80g). Dalam tu ada banyaaaak sangat. Tak habis guna untuk sekali masak. Sekali masak guna dalam 5 - 6 keping je tau...
.

Haaa... total? RM71 je.. dengan bermodalkan RM71 ni boleh makan tteokpokki dah tau. Tuan tanah dulu nak tteokpokki sampai kena beli tiket gi Korea tau 馃槣馃槣馃槣
.

Ada yang berminat tak? Boleh direct PM @ WA tuan tanah 0199243436
.

Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28
10. Saseme Oil/Botol Rm40 .
.
**credit video : cookat
.

#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Ada yang teringin makan tteokpokki tak? Haaaa....Tuan tanah baru je restock barang ni. Fresh sejuk sejuk sejuk lagi ni haaa... sekarang semua dah boleh DIY je tau... takyah lagi cari Korean restaurants atau beli tiket flight ke Korea 馃檲馃檲. Beli bahan dengan tuan tanah, pastu masak sendiri je. Boleh adjust rasa ikut selera kita sendiri je..kan senang.. tak gitu? kekekeke... Ramai yang tanya tuan tanah, kalau nak masak tteokpokki ni apa bahan asas dia ye? .
Meh sini..tuan tanah list siap siap 馃憞 .
馃Rice cake
馃Gochujang
馃Kochukaru
馃Kelp

In less than RM100, uolls boleh makan tteokpokki banyak banyak tau... gochujang dengan kochukaru dengan kelp tu boleh guna lagi next time, just beli rice cake aje. 馃槉馃槉
.
.
Pakej free siap dapat resepi tteokpokki lagi tau 馃槏馃槏馃槏
.
.
Berminat? Haa.. meh PM tuan tanah atau WA 0199243436
Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28
10. Saseme Oil/Botol Rm40 **credit video : cookat

#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Selamat tengahari semuaaa.... Meh tuan tanah nak report sikit review kimchi dari salah seorang loyal customer kami ni haa.... pernah cuba tak Maggi Kimchi Stew?
Tuan tanah pernah try.. sedappppp...tak tipu ni tau 馃槉馃槉馃槉 Kalau ada sapa sapa yang nak cuba ke.. meh rapat PM @ WA tuan tanah 0199243436

#Repost __widydib: Maggi kimchi stew
Korang yg nak beli kimchi yg the best in town pastu yg penting dijamin halal boleh jenguk ig @agenommason_dungun
Semua bahan asas masakan korea ade dijual kat situ. Kimchi dr ommason ni mmg best..my favourite 馃構馃構

Selamat pagi uolls... 2 - 3 hari ramai pulak yang duk tanya mana nak beli seaweed laver for gimbap ni ha..maklumla..dekat dungun payah beno nak carinya... kekeke... senang je WA 0199243435 je tuan tanah ni haa..... senang gitu

Harga? RM12 sepeket. Dalam tu ada 10 keping. Boleh buat 10 rolls kimbap @ sushi tauuuu

#Repost luvly.food2u: Alhamdulillah.. Dengan izin Allah nushan dah makin sihat
.
#OmmaS贸n kimchi by #FAEZAMER ni
Betul laa kata orang
Makan dengan apa pun sedap
.
Tengok ni haa
Makan dengan mee hoon dan ayam goreng pun jadi 馃槃
.
Korang dah sarapan?
.
Jangan lupa dapatkan pelbagai produk asas untuk masakan korea dengan nushan atau agen yang berhampiran dengan korang 馃槉

PAGE : Agen OmmaS贸n by FaezAmer - Kuala Terengganu
FB: Fatin Naimah
IG : @fatin_naimah_
TEL : 0134344746

PAGE : Agen OmmaS贸n by FaezAmer - Dungun
FB : Jlaa Kimster
IG : @agenommason_dungun
TEL : 0199243436

PAGE : Agen OmmaS贸n by FaezAmer - Kemaman
FB : Nabilah Ohrijin
IG : @tasteofkfood
TEL : 0179020706

PAGE : Agen OmmaS贸n by FaezAmer - Besut/Setiu
FB : Tengku Arina Nasuha
IG : @foodbyque
TEL: 0196429281

PAGE : Agen OmmaSon by FaezAmer - Kuantan
FB : Sharifah Mai Syed Hashim
IG : @agenommasonbyfaezamerkuantan
TEL : 0162152351

Berikut adalah senarai produk yang kami tawarkan:
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28
10. Saseme Oil/Botol Rm40

#OmmaS贸n
#FAEZAMER
#fahkkterengganu
#kimchi
#kimchihalal
#kimchimalaysia
#gochujanghomemade
#gochujangsauce
#gochujang
#kochukaruhomemade
#kochukaru
#kochukaruhalal
#kelp
#kelpdasima
#seaweed
#ricecake
#teok
#bananauyu
#kpop
#korea
#koreanfood
#malaysia

Selamat pagi uollssss

Pre order untuk makanan Korea kini dibuka sehingga Sabtu ni (8 Julai 2017)
Jom place order cepat cepat!! Senarai harga seperti dibawah

Harga jual yang baru yer

Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28
10. Saseme Oil/Botol Rm40

#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Fried Glass Noodle Singapore style served with kimchi. Dap dap dap.... Tuan rumah berbuka pose dengan menu ni je hari ni.. jom oullss.. Ada yang berminat nak dapatkan kimchi tak? Angkat tangan ramai ramai! 馃檵鈥嶁檧锔忦煓嬧嶁檪锔忦煓嬧嶁檧锔忦煓嬧嶁檪锔忦煓嬧嶁檧锔忦煠封嶁檧锔
.
.
Boleh PM @ WA 0199243436
.
.

#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Senyap ajek tuan tanah ni... bukak kedai ke idok le ni? Hahaha... Lai lai... kedai bukak seperti biasa. Jom dapatkan makanan Korea anda dengan tuan tanah. Cuti raya baru ji banyak sangat makan nasi segala jenis nasi masakan Melayu.. jomla kita tune in sikit selera kali ni dengan makanan Korea pulak. .
.
Uyu pun banyak stock lagi ni ha... jom jom grab cecepat.

Boleh PM @ WA 0199243436
#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Most Popular Instagram Hashtags