[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

agenommason_dungun agenommason_dungun

204 posts   351 followers   389 followings

Agen OmmaSónbyFaezAmer Dungun  Authentic Korean cuisine at your fingertips. Halalan toyyiban

https://wwe.facebook.com/agenommasondungun

Update Kimbap dah sold out.

Hari ni chicken buldak kimbap ada 3 extra bekas.. ada sesiapa yang nak tak? WhatsApp 0199243436. First come first serve!

#kimbap
#gimbap
#kimbapdungun
#koreanfood
#koreanfoodlover
#koreanfoodpaka

Ada warga Paka yang teringin nak makanan Korea tak?
.
Tuan tanah bercadang nak ke Paka. So.. kalau ada sapa sapa yang nak selit order meh lerrr.. tapi ni untuk raw materials je tauuuu...
.
Hari : Selasa
Tarikh : 13 Feb 2018
Pickup point : Maybank Paka
Masa : 6.00 petang

WhatsApp 0199243436.
.
.

Tuan tanah susah sangat nak manage masa untuk buat makanan yang dah ready untuk dimakan sekarang sebab komitmen kerja yang berhenti henti...insyaAllah ada masa free nanti tuan tanah bukak order ye.. .
Untuk warga Paka yang nak selit order, meh meh.. jangan segan, jangan silu.. COD free or charge tuan tanah bagi kali ni. Haaaa.... .

Jom jom
.
Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM25
10. Sesame Oil/Botol RM40
11. Danmuji / RM10 sepeket
.
.
.
#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Pre Order 02/2018 dibuka!
.
.
Good morning uolls... tuan tanah nak restock items hari Jumaat ni insyaAllah... Sapa sapa nak selit order sempat lagi ni.. Meh WhatsApp tuan tanah cecepat 0199243436
.
.
Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM25
10. Sesame Oil/Botol RM40
11. Ongojib doenjang/ sebekas RM53
.
.
.
#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Hi uolls.... dinner apa malam ni? Ni aje menu ekspress tuan tanah. Lama kan tuan tanah menyepi? .
.
Tuan tanah sesunguhnya berkursus jauh di Nogori Sembilan seminggu nan laaamaaa sangat... pastu dah balik ke Terengganu Khamis minggu lepas, terus tuan tanah blur blur itik nak catch up dengan kerja kerja office. Nanti kan update terbaru dari tuan tanah tauuuuuu
.
.
#koreanfoodlover
#koreanfood
#tteokpokkidungun
#tteokpokkihalal
#tteokpokkicheese

Haaa.... nampak tak kegunaan Korean glass noodle? Bukan takat buat Japchae je tauuu... ni tuan tanah masak popiah Vietnam guna Korean glass noodle. Best best best!!

Ada ni haaa.... tengah gulung kimbap yang colleagues tempah.. kekekeke.. Good morning semua.. have a great day ahead 😊😊😊😊

Good morning everyoneeeee .
.
Meh tuan tanah nak share sikit hasil daripada customer tuan tanah @ayusully_ dari Kuala Abang. Spicy Korea Chicken. Macam sedap je.. macam best je.. macam menarik jeeee.... 😍😍😍😍
.
.
Ada yang teringin nak cuba masak sendiri tak ni? Bahan bahan boleh dapatkan dari tuan tanah tau.. bahan utama
.
.

1. Sesame oil
2. Ommason gochujang
3. Ommason kochukaru.
.
.
Sapa sapa nam order bahan masakan Korea... Meh WhatsApp tuan tanah cecepat 0199243436
.
.
Senarai Harga Produk :
1. Kimchi/500gm RM25
2. Gochujang/300gm RM15
3. Kochukaru/300gm RM15
4. Teok Rice cake/pack (10 sticks)RM16
5. Kelp/80gm RM25
6. Miyeok/80gm RM25
7. Laver Kimbab/pack (10 sheets) RM12
8. Banana milk RM5.00/pc
9. Glass noodle/500gm RM28
10. Sesame Oil/Botol Rm40
.
.
.
#kimchi
#kimchihalal
#halalkimchi
#kimchibuatanmuslim
#kimchimalaysia
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangbuatanmuslim
#kochukaruhalal
#kochukarumuslim
#kochukaru
#ricecake
#tteok
#bananauyu
#bananauyumurah
#bananauyumalaysia
#kimbap
#gimbap
#seaweed
#kelp
#miyeok
#FAHKK
#Faezamer
#Faezamerterengganu

Good morning uolsss....
.
.

Tuan tanah nak open order tteokpokki untuk .
. 🍁Hari : Ahad
🍁Tarikh : 21 Januari 2018
🍁Masa : 1.15 - 1.45
🍁Pickup point : Depan Gate A UiTM Dungun
.
.

Menu
Tteokpokki original ( RM10)
Tteokpokki kimchi (RM12)
Tteokkpokki cheese (RM15)
.
.

Cepat cepat..place your order now. WhatsApp 0199243436
.
.
#teokpokki
#tteokpokkidungun
#halalkoreanfood
#koreanfood
#ommasondungun

Open order Tteokpokki
.
. 🌸Tarikh: 11 Januari 2018
🌸Hari: Khamis
🌸Masa: 5.30pm
🌸Pickup point: Depan Masjid Biru Dungun 🌸🌸Limited to 10 packs only🌸🌸 .
.

For fast response WA0199243436 .
.
#tteokpokki
#tteokpokkidungun

Nak dapat FREE DANMUJI tak uollss? •
🚨Sila baca sampai habis agar semua order berjalan dengan lancar 🚨

➡️Danmuji tu apa?

Danmuji ni la yang orang selalu dok makan dengan Jjajangmyeon mee hitam korea tu.. dan bahan penting dalam Kimbab! Ia dibuat dari lobak putih. ➡️Apa beza Danmuji OmmaSón dengan yang lain?

1st off all.. semestinya ia FREE 😄
Untuk pembelian melebihi RM50 bulan Januari ni. Danmuji made in Korea TAK HALAL tau.
.
.
➡️Apesal pulak tak halalnya. Sayur je pun. 😅

Ini yang biasa kami persoalkan juga dulu.
Danmuji memang sayur.
Tapi, facilities dan tools yang mereka guna untuk buat Danmuji, digunakan juga untuk process ‘Pork’ 😑

Boleh rujuk post HQ dalam album ni
👉🏼 https://www.facebook.com/faiza.amer.halal.korean.kitchen/photos/a.366195876885338.1073741834.356604301177829/566002833571307/?type=3
.
➡️3rd Danmuji kami sihat untuk di makan 😉
Kenapa?
Sebab...
✅ Lobak Putih ✅ Kami guna rock salt & raw cane sugar
✅ Process Fermentasi sama seperti Kimchi
🚫 Tiada Cuka
🚫 Tiada MSG
🚫 Tiada Pewarna Tiruan
.
❓Tahukah anda, sayuran yang diperam melaui process fermentasi adalah sihat untuk dimakan kerana mengandungi PROBIOTIC?

Hi uolls.... lunch apa hari ni? .
.
Gigih tak tuan tanah masak tteokpokki kimchi ni untuk lunch.. masak awal pagi, simpan dalam bekas thermos.. bawak bekal gi kerja.. Agak agak kalau tuan tanah open order menu ni ada yang nak tak? 😉😉😉😉
.
.

#kimchi
#kimchidungun
#kimchipaka
#kimchikerteh
#kimchihalal
#kimchimuslim
#kimchiterengganu
#gochujang
#gochujanghalal
#gochujangmuslim
#gochujangterengganu
#kochukaru
#kelp
#miyeok
#bananauyu
#glassnoodle
#laver
#Faezamer
#FAHKK
#koreanfood
#koreanfoodlover
#tteokpokki
#tteokpokkidungun

Hi uollss.. rindu Korean Food tak?

Ada yang teringin nak makan Cheesy Carbonara Tteok tak? Stok rice cake baru je masuk ni... 😚😚😚😚 Nanti nanti tuan tanah payung resepi ye.. stay tunedddd 😉😉😉😉

Most Popular Instagram Hashtags