afzanarahman afzanarahman

1,789 posts   52,854 followers   565 followings

Afzan A.Rahman  Contact manager : 011-11424643 or 019 5062068 (wani) A.Aida talent Management

#Repost @salamhd113 (@get_repost)
・・・
Jangan lupa untuk menonton hari ni episod seterusnya
🎞 MEK GYVER 2 🎞 . .
πŸŽ₯ Episod 8
.
Setiap Jumaat, 6 petang & Siaran Ulangan jam 10 malam
.
Eksklusif hanya di SALAM HD saluran 113, unifiTV
.
Barisan pelakon:
@aisyahasnaa @reza.hasbi @azlan_mokhtar @zoeyrahman @afzanarahmanteam @azampitt @aidakhalida11 @marup_mustapah @sheilahassan @aman_graseka @ewanmohamad @syuhaida.abraz @a_aidaproduction @unifi #mekgyver #mekgyver2β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Tiada unifi TV ? Tiada masalah. πŸ‘ŒπŸ»
β€’Muat turun applikasi #playtv @unifi di apps/google store untuk menonton program menarik @salamhd113 sekarang! πŸ‘πŸ»πŸ˜

#Repost @skuad_pengurusan_jenazah_malay (@get_repost)
・・・
"Tinggalkanlah perkara munkar itu dengan sukarela, iaitu disaat kamu hidup, sebelum kamu ditinggalkannya secara terpaksa, iaitu dengan kematian.” [Al-Imam Abdullah bin Alwi Al-Haddad ]

Allah Maha Melihat

#Repost @alongjam71 (@get_repost)
・・・
Dlm mimpi lh abg klu syak tu nak ckp ngan mama, geram btl lh, ckp jer lh lisa tu wife kan senang, pastu sndri pening πŸ€¦β€β™€οΈπŸ€¦β€β™€οΈπŸ€¦β€β™€οΈπŸ€¦β€β™€οΈ
#diamenanturahsia

#Repost @ustazelyasismail (@get_repost)
・・・
Inilah bencana yang dahsyat bila melupakan Allah☹#pesanustazelyas

Ahad ni start liga @sportingdamansarafc

#Repost @dramasangat (@get_repost)
・・・
Sebenarnya Datin ada rancangan kan? Dah boleh bau dah niat nak pisahkan Syak dengan Lisa 😀
β€’
#dramasangat #officialdramasangat #dssquad #akasia #diamenanturahsia #makmertuakejam

Most Popular Instagram Hashtags