afiqsmile afiqsmile

60 posts   841 followers   334 followings

afiq fadhli  please enjoy my posts and don't forget to double tap them

terima kasih banyak sebab ajak kami ❀️ thanks syura, angah and family πŸ™πŸ» jumpa kat masa depan geng πŸ€™πŸΌ #afiqraya

thanks sebab datang open house aku minta maaf kalau makanan tak sedap ke tak cukup ke tapi yg penting kita dapat kumpul balik apa2 pun raya lah kita selagi mampu πŸŽ‰

#afiqraya

paling malas basuh pinggan time raya πŸ’¦

tidur sama2 mandi sama2 judi sama2 asap kongsi sama2 semua lah sama2 tapi kenapa kita tak boleh kongsi 4flat sama2 eh hm tapi aku tetap sayang korang tanpa mengira asap jenama apa yg korang sedut yg penting kita kongsi. jumpa kat luar gaiss ❀️

bulan puasa ni boleh swimming tapi jangan kentut dalam air tapi apa yang penting harap ramadhan kali ini lebih makna ❀️

terima kasih untuk weekend yang productive geng. kita pergi 5 pantai dalam masa 3 hari dah puas ah teroka pantai timur. jumpa lagi cb sekalian.

untuk jai: bukan aku tak nak letak gambar kau tapi muka kau buat rosak semua gambar aku πŸ€™πŸΌ

krabi takde lah padu mana tapi lek bro lek cang πŸ€™πŸΌ

terima kasih banyak2 gais sebab sanggup tadah punchline aku selama 2 sem ni aku tau aku banyak hiburkan korang #pejamjangantakpejam #pibedayaizam

tak salah jadi penunggang yang penting solat berjemaah jangan tinggal apatah lagi solat fardhu

makanan baik
layanan baik
op baik
emcee baik πŸ‘ŒπŸΌ

from this u can tell who's a better roommate

great people great food great year so far

Most Popular Instagram Hashtags