afiqaslam afiqaslam

13 posts   557 followers   1307 followings

Afiq Aslam sdn bhd 

Mai....fun fair Perlis .....berdekatan empangan timah tasoh....naik ATV ....best punya....rm5 ringgit shj... Tawaran baik

Nak rm 5k setiap hari ... Nak Buat duit tanpa menggunakan modal dahulu...... Nak Buat simpanan pun susah bulan2
.... Jom join Saya....01115442624

Kalau x percaya x guna modal dahulu....pm saya....

Makan dulu bro.......jamah awal tengah hari........hahahah ayam bakaq cicah cili api.....mai arrr

Nak penapis air dan duit rm3k masuk ke dlam acc anda setiap dua minggu..... Pm saya 01115442624

Syarat2 nya... ~ mesti bekerja lebih 4 tahun
~goverment / ungoverment dipersilakan
~ade henfon dan internet
~ade facebook dan media sosial lain
~ade slip gaji (xblack list) ~minat buat biz online $ insentif yg anda akan dapat.... ~pelancongan ke hokkaido selepas 3 bulan secara percuma
~water filter dan produk kesihatan (psssttt... Lebih elok dri pamoga๐Ÿ˜๐Ÿ˜)
~duit income rm3k- rm5k setiap dua minggu
~dapat bayar hutang rumah., kete, motor, koperasi, dan lain2....
~boleh pegi shopping.... ~nak simpan duit pegi haji pun boleh > sapa cakap biz ni x sah... Pm dulu baru tau biz ni sah ke x..... Jgn fikiran tu diburukkan oleh mlm

Sebab biz ni bukan mlm, moneygame, skim cepat kaya, Biz cepat muflis.
Jadi pikirkanlah.... Dan x yah jual simkad ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Inilah rahsia kejayaan kami di world teller machine.....org yg x de modal skrang dah mampu buat simpanan ....
X nak ke suri rumah sekalian
Tengok contoh Akak ni......dulu suri rumah.....modal x de tapi join biz ni sanggup cari modal akhirnyaaa.......
Pm saya kalau nak tahu caranya
01115442624

Assalamualaikum......Brofiq pada Kali INI ingin berkongsi bahawa tanpa seorang guru tidak akan lahir seseorang yg hebat di masa hadapan .......tetapi tidak mustahil guru ITU sendiri sebenarnya memang hebat ......jadi buktikan bahawa murid2 dan tugasan sebagai guru tidak akan menjadi penghalang utk para guru berjaya....pm saya kalau nak tahu rahsianya 01115442624

Sapa2 nak join kelas wtm di Elken branch Ipoh ....boleh datang setiap hari jumaat....xpi call saya dulu yeee 01115442624...
#tempatbelajarbuatincome

Assalamualaikum...... Jom ikut saya brofiq buat untung di WTM ....INCOME MASYUKKK TERUS KE DLM ACC ANDA
@ Hanya perlu Ade slip gaji dan ic jee
@ khas utk org yg nak berubah
@ Tanya balik adakah aq nak keje makan gaji seumur hidup....???
@ x nak ke bawak keluarga pegi haji ramai2....,.
@ kalau nak pm saya dan like page saya brofiq mentoring
# 01115442624

SAYA MENCARI YANG BERMINAT DAN SERIOUS INGIN MEMBUAT BISNES ...NK JOIN BISNES TAPI MODAL TAK ADA?..SY INGIN BANTU ANDA SEMUA .... SAYA SETTLEKAN SEMUA..SAYA AJAR ANDA BUAT DUIT KAW2 ..HANYA ONLINE DAN OFFLINE SAHAJA.... COMPANY DAH KUKUH 21TAHUN....TAWARAN TERHAD 100 ORG SAHAJA...SIAPA CEPAT DIA DPT..UNTUK DETAIL WHATASPP SY TERUS 01115442624 broafiq

Nak gigit duit camtu . nak buat duit beribu masuk DLM acc .
Kalau nak marilah join biz saya.
Biz yg diiktiraf Asia
Buat untung dulu.

GAJI yg anda terima setiap bulan adalah ditetapkan oleh Majikan.

Ketahuilah dgn Bisnes Network Marketing, pendapatan anda tiada had.

Anda mampu menjana pendapatan sehingga 6 ANGKA!!! Percaya atau tidak, ia mmg benar, hanya perlu komited dan fokus pada apa yg anda INGINKAN!!! Secara automatik, anda mampu melakukannya!!! Utk mengetahui lbh lanjut, sila whatsapp sy dgn segera di talian 01115442624 "Kita yg perlu menunggu PELUANG, bukan PELUANG menunggu kita"

Most Popular Instagram Hashtags