afiqah_pororo afiqah_pororo

65 posts   563 followers   3306 followings

Nur Afiqah  14'|| MY

http://afiqahpororo.Sarahah.com/

Trip to kidzania
#kidzaniakl

My idol

My idol. Abg haz nie sporting orgnye .I kenal abg haz nie dri kak tirah. First time tengok abg haz buat live with abg kamil and abg hyekal. Abg haz comel gile tho x leh nak move i tengok muka die. I suka tengok die wat rambut kedepan malm tadi time die wat live so handsome tapi nak buat cane kan ngantok gile mlm tadi x sempat nak tengok sampai habis . Nak jadi adik angkat abg haz leh x hahahaha #giveaway #giveawaybyhaz @hzrlhdy @nurinaqistina___ @syaff.qt @dnishaa.razul @shrfhshra @yeeherrr2003@s.wen02 @syaaahmii @azulaikhaa @fariszulkepeli @najwaaa.nn @lonyy.aimn @mizamsliha @shnurhziqahh @potatopennyy @nhnnk._ @noorfaizaha @jesslynn_here @peggyteoh2004 @_sylviasoo0314 @janicelim_16 @ling_lim2104 @_your.eyes.dont.know.me.yet_ @ft.4_ @fzmn._ @mylisv

Cepah!!!!

Raya kan sebulan

2 syawal pakai baju jalan jer
#2syawal1438h

1st raya

Miss cikgu baru seminggu dah rinduπŸ’•πŸ’•

Miss kat dorng nieπŸ’•πŸ’•πŸ’•

Nak menang giveaway from @lekmo.makeup sbb barng makeup die cantik,murah and harga sangat berpatutan. Banyak brand yg die jual and mengikut citarasa pelanggan. Owner die mesra gile dengan pelanggan and sangat cantik. Owner die ade jual sneakers @lekmo.shop harga bawah dri RM100 sangat berpatutan. Kasut yg die jual sangat cantik and berkualiti. Sbb tu saya nak menang giveaway by @lekmo.makeup
#giveawaybylekmo

Cikgu paling cantik πŸ’•πŸ’•

Most Popular Instagram Hashtags