afiez_themajistret afiez_themajistret

1,247 posts   7,179 followers   274 followings

Afiez Azam  Pianist and Classical Guitarist - Akim & The Majistret

haha aku mix ni... Regrann from @kristalband - minat kristal dari kecil? @acheykintangkintung join kristal! Saksikan di youtube kristal band channel! Jgn lupa share dan subscribe yaa! Link di bio #kristallive #kristaljam #krabatkristal - #regrann

di suatu ketika yang tak ingat bila mungkin di bukit tinggi atau genting highlands... kami bertiga keluar naik kereta spontan, Man Tabla bawak kamera filem dia, tong tong minyak... tgh malam... membawa diri ke atas... tido dalam kereta... besok balik... nampak kan saya kurus?
#selfiesebelumzamanselfie

Happy Birthday supermommy... semoga sentiasa sihat selalu jaga anak anak berderet deret tu... thanks sama sama susah senang dengan daddy dah lebih 7 tahun bersama tak masuk tahun couple.. semoga kita sama sama kuat menempuh fasa hidup yang akan datang ni yeay!! #Repost @norajoey (@get_repost)
・・・
*takde gambar baru so kita guna gmbr 1st raya*

Alhamdulillah 34tahun hari ni..34tahun lepas hari yang sama(rabu) mak saya lahirkan saya dengan mudah..alhamdulillah..besday kali ni takde beza dgn tahun2 sebelumnya..tetap juga terasa masih muda, cuma anak2 jer yang bertambah dan semakin membesar dengan bijak..alhamdulillah..oh dan incik suami yang juga sama2 membesar perutnya dengan perut saya..bezanya perutnya takde isi apa..but perut saya syukur 'ada isi baby yang ke-4' hasil kerjasama kami berdua..hahahahaha

Ok nothing much to say..cuma minta didoakan yang baik2 saja buat saya, kandungan yang baru hampir 4bulan ini dan keluarga besar saya agar sentiasa sihat walafiat..tak mintak tuk jadi kaya raya cukup rezeki sentiasa ada, bahagia sentiasa...insyaallah amin

Okey nk fikir sat nk request makan apa kat suami..taknak hadiah pun..cukup dia penuhi selera baby dlm perut pun cukup dah..nak mintak kat makjah maksue xleh sbb depa masih perintah berkurung..huhu** #norajoeymengandunglagi #babyno4 #ekadeaianbakaldapatadikbaru #insyaallah

Selamat Hari Raya...!!!

ni kes husband kene kidnap dengan bini... pishang tepi pantai...

korang tengok tv apa? aku tgk tv Toshiba je...

akhirnya jumpa port paling menarik kat rumah...

terima kasih orang SP semalam datang karnival gegaq ghia sanggup berhujan renyai time ATM semalam hehehe.... kalau ada batas yang panjang, boleh kita pi kepala batas eh... macam mana ntah pantun dia??
#thegeneral

sapa masih ingat trigonometri?
360° @akim_themajistret
@afiez_themajistret
90° @wan6ixthsense
135° @gjie6ixthsense
180° @_faoq_
225° @freddyhyperact
270° @rajwan89
315° @zimisofazr
360° pusing keliling @akimahmad
sin(A±B) = sin A cos B ± cos A sin B

40 ribu crowd tapi yang gempak tu semua kat keliling stage... cuma penat dia lain macam sikit pentas 360 darjah ni... dapat rasa sekali pun jadi lah....
#iseenord

"mana orang Logpond?" .
thanks @boimelodic dah la belanja breakfast mee tauhu, belanja pulak gambar hihihi...

thanks tawau!! thanks MPT... giler la korang sanggup tunggu pukul 12 baru kitorang start... terbaik laaa!!!

Most Popular Instagram Hashtags