aeril_zafrel aeril_zafrel

2649 posts   1814384 followers   719 followings

Actor & Fulltime baby sitter  respectedcitizen@gmail.com FB & Twitter : @aerilzafrel WeChat & Line : aerilzafrel_saw YouTube : gengAERILZAFRELtube Follow IG : @wawasoftlens_hq

https://m.facebook.com/waaerilzafrel/

Hadirkan hati dan zahir... menjemput 'rasa' sejati berTuhan yang membuahi amal.

Alhamdulillah...ni antara warna hot selling yg selalu cepat habis.order cepat!! Stock dah tak banyak dah.Serius mcm mata ori kan??😍
.
wawasoftlens mmg soft sgt2..smpi kita lupa kita pakai lens... 😍😍whatsapp 0145559477 utk fast respond atau !😍😍😍 boleh dapat kannya dari stokis sah kami!! .
@wawasoftlens.official (subang jaya) .
@wawasoftlens (shah alam) .
@perfumebyme_kualalumpur (JALAN TAR) .
@wawasoftlens.kl (wangsa maju) .
@eyeblink.wawasoftlens.official (ampang) .
@wawasoftlens.bangi (bangi)
.
@wawasoftlens_fh (SEMENYIH) .
@wawasoftlensofficial
(pulaupinang) .
@wawasoftlens.kuantan (kuantan) .
@feelthebeauty18 (singapore)

@wawasoftlens_kelantan (kelantan)

@wawasoftlens_syaa (terengganu)

@wawasoftlens.official.sabah (sabah)

@wawasoftlens.bytheyayayeahs (taman melawati)

@wawasoftlens.kuching (KUCHING,sarawak)

@shasha_rohizad (penang)

utk walkin @lora.emporium
@wawasoftlens_mzeehouz SG buloh

@wawasoftlens.jb JB

@wawasoftlens_official_ums UMS KK,sabah

Attar ajak selfie.layankan jela... @attarhayla

Masih berpampers sibuk nak berhandbag. Nak tau apa isi dalam bag dia?? 😂😂😂😂 @attarhayla

Bukan selalu upload gambar berempat..
P/s : Abaikan tudung kelepet wawa

Mengikut peredaran zaman. Jadi terpaksalah selfie satu kali..

Alhamdulillah 😘😘😘. Beruntungnya dia dapat pasangan yg sweet mcmni😍😍 kalau kita bg isteri,ibu,gf or sahabat mesti dia pun akan rasa benda yg sama...😊
.
Nak jgak mcmni?? Whatsapp 0172990235 for fast respond .
@secretbywawazainal
@secretbywawazainal

: YANG PALING BANYAK MEMBINASAKAN…

Sesuatu yang paling banyak membinasakan orang-orang yang sholeh adalah sikap takjub terhadap amal-amal ketaatan yang dilakukan.

Dan sesuatu yang paling banyak membinasakan para pendosa adalah sikap meremehkan perbuatan-perbuatan maksiat.

Adapun orang yang benar-benar mengenal ALLAH, maka dia tidak akan merasa ketaatannya berlebih, dan dia juga tidak memandang remeh tindakan kemaksiatan.
#IbnuSunari #MeminjamHikmah #LebaiHatim

Alamak lari plak artis ni bila nampak paparazi...selamat ada abg jd bodyguard @attarhayla

Bila suruh isteri ambik gambar. Nice one wawa !! Kabur oi... @attarhayla

Okey tiba masanya nak share kebaikan produk dari USA ni. HIGH RECOMMENDATIONS. PURE NATURE. Dulu susah nak dapat produk ni terpaksa order dari kawan sikit2. Now! Dah senang sebab kawan saya tu dah dapat bawak produk ni kat sini.

Produk ni gabungan GREEN TEA dan GREEN COFFEE. Kalau green tea dah banyak kebaikan, dah tentulah 'Super Double' manfaatnya bila ada green coffee pulak! Tak caya? HP ada kat tangankan??? Apalagi... GOOGLE lah!!!😉😊😬
.
Apa yg penting kat diri saya sendiri, produk ni HALAL & SELAMAT digunakan untuk
✅ seimbangkan pemakanan
✅ maintain kesihatan & tubuh badan.
✅ meningkatkan metabolisme..
✅ pengambilan yang berterusan boleh mencegah dari kelesuan dan buncit. .
✅ kalau korang selama ni rasa nak kurangkan berat badan, produk ni pun boleh membantu dengan berkesan.

Nak lebih info, nak tanya pasal produk ni atau nak order boleh whatsapp kawan saya ni
017 5229799. @greencof_t
017 5229799. @greencof_t
017 5229799..@greencof_t
. ☑➡www.greencof-t.com
#NantiSembangLagiPasalProdukNi

Habisla kalau maknya nampak ni.gaya dah mcm makcik nk pegi pasar.Hayla tak boleh moveon dgn handbag.mcm mak nya je perangai? @attarhayla

Most Popular Instagram Hashtags