[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

adisuperkips adisuperkips

139 posts   6651 followers   5537 followings

CICAK  UNFOLLOWDETECTED

Ade lagi ke yg pakai set MY ni...sy tengok ramai dah yg tukat set mas joko haha... Ade modal kita tukat set indon lak ...
#matrempit #ninjarr150 #ninja150_malaya #peminatkawasakininja150rr #pencintaduaroda

Layan geng2 lajak ni jap haha
Selamat petang
#adik2tumpanglalu
#gengfixie
#kamixlaju

Aku xmemilih kawan kalau kau baik aku akan balas lebih baik...begitupun sebaliknya...
Selamat petang geng...
#ninja150_malaya
#adik2tumpanglalu
#matrempit
#minininjas
#pencintaduaroda
#standartituindah

Kaulah yg terakhir bagiku πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Mini love tuk awak..❀️
#minilovejanganturun
#minilove
#minininjas
#pencinta_duaroda
#adik2tumpanglalu
#matrempit
#peacejanganturun

Apa yg kita inginkan xsemua nya akan kita dapatkan...Percayalah allah dh rancang yg terbaik untuk kita dh tulis takdir n jodoh kita...
Malam minggu onXon huhu #pejuangdarat #pencinta_duaroda #pencintaduaroda #kapcaisado #sadokanjenteramu #peacejanganturun

Night twin... Nampak sama tapi bukan dia
#ninjarr150 #ninjarr #pencinta_duaroda #pencinta_duaroda #matrempit

Rasa berat sangat nak lepaskan moto kesayangan aku ni..love u baby blue 😭😭😭
Santai petang geng #sukanpermotoran #peminataraishoei #sukanduaroda #peminatkawasakininja150rr #pencintaduaroda #pencinta_duaroda

Selamat malam idola LC enjin hantu hihi tq sbb sudi bergambar ngan kita haha
#ninjarr #ninjarr150 #adik2tumpanglalu #peminatkawasakininja150rr

Muka budak pening haha... korang boleh tanya apa saja sy akan jawab sorang 1 soalan je Q & A...cepat2 jangan lambat2 haha #ninjarr #ninjarr150 #peminatkawasakininja150rr #adik2tumpanglalu

Aku suh acah2 tarik kaki aku je...bukan tarik betul2 eyyy dak ni... Happy new year geng hope 2018 ni dah xnakal hihi #mimot #adik2tumpanglalu #peminatkawasakininja150rr #ninjarr

Mana malam ni geng... PD onXon mana yg p konvoi tu ride leklok ingat yg tersayang ok
#adik2tumpanglalu #kawasakininjarr #peminatkawasakininja150rr #ninjarr #ninjarr150

Knpa la awak ni lowered sangat sayang...bonggol kecik ni pun awak sagat aduihhh cukup sebulan pecah habih bajak...
#ninjarr #ninjarr150 #kawasakininjarr #minininjas #adik2tumpanglalu

Most Popular Instagram Hashtags