adirasalahudi adirasalahudi

769 posts   598,026 followers   399 followings

π€πƒπˆπ‘π€ π’π€π‹π€π‡π”πƒπˆ  @secretofadira 013-7989897 - Roy

Korang suka Adira mood ok ke mood tak ok? πŸ‘»

Siapa ada masalah cepat penat, asyik lesu and nak tidur jeeeee?! Ni adira nak share pengalaman adira try produk #KGC @cheongkwanjangmy selama 2 mggu! Serious bangun tidur dah tak sakit sakit badan dah dan benda ni buat Adira bertenaga sepanjang hari walaupun pada bulan puasa!
Adira nak buat giveaway nak korang alami sendiri tapi korang janji kena makan tau.
Komen β€œNAK” dibawah!

Nak tahu lebih lagi mengenai produk #KoreanRedGinseng, sila rujuk pautan dalam bio: http://bit.ly/CheongKwanJang_AdiraSalahudi
#koreanredginseng #koreaginsengcorporation #kgc #Everytime #HongSamWon
#koreanredginsengextract #healthylifestyle #sahur #ramadan
#30daysahurchallenge #SahurChallengewithKGC

Nah tutorial Adira pakai basic premium bawal yang mudah bentuk ni! Letak je dekat kepala dah terbentuk.
Nak Adira buat tutorial lagi tak? Kalau nak follow @dearahijab ☺️

Haritu i ada buat mani padi dekat @thenailparlour.my . Nak raya je buat nail dekat sini, best tau diorang ada service for muslims and tak perlu risau, halal tau 😍

Hi korang! Jom beli L’Oreal Paris Elseve di kedai terpilih sekarang! korang boleh menang hadiah sehingga RM20,000 😱
Ada promosi RAYA!!! Tier 1 - Puchase RM15 products L'Oreal Haircare get LUCKY DIP (selected Store.
Tier 2 - Puchase RM25 products L'Oreal Haircare get LUCKY DIP(selected stores) + FREE TOWEL GWP

ITEMS PROPOSED FOR LUCKY DRIP β€’ MYDIN Shopping Voucher β€’ Assorted pouch β€’ Brush set β€’ KFC voucher (STORES)
MYDIN MITC MELAKA
MYDIN SUBANG JAYA
MYDIN BUKIT JAMBUL
MYDIN KUALA TERENGGANU
MYDIN MERU RAYA #LorealParisMY #ElseveRaya

Tahu tak Keluaran Real Me 3. Dengan teknologi VOOC 3.0 pengecasan yang pantas dah tak perlu menunggu lama untuk bateri penuh. didatangi dengan dwi kamera utama 16 MP +25 MP. Yang menariknya nak ambil gmbar waktu malam pun terang tau Real Me 3 Pro mempunyai Super Mod Malam dan Chroma Boost untuk gambar yang lebih berkualiti bila waktu malam.

#realme3Pro
#FlagshipForYouth

Guys! Nak tahu tak kalau Adira nak remove makeup kan, i guna Simple wipes je. Best gila tau and korang tak perlu susah sudah dah sebab boleh guna dimana sahaja.
Now Simple ada buat contest free staycation! Korang taknak ke bercuti freeπŸ˜‰ kalau nak ikut step ni:

1: Tag 3 rakan-rakan korang
2. Like β€œSimple Skincare Malaysia” facebook page

Atau korang boleh pergi ke farmasi yang terdekat seperti @guardianmy atau @watsonmy beli Simple Wipes dan scan QR code untuk join contest ni.

Tunggu apa lagi? jom join cepat! Contest ni hanya dari 12 Mei ke 8 Jun! Adira akan pilih pemenang pada 8 jun nanti.Nak tahu lagi? Lanjutlah: bit.ly/simplestaycationmy

Kini anda mampu memiliki rumah idaman anda di Eco Tropics Iskandar Malaysia!
Dengan Kempen Hartanah Bumi, anda mampu memiliki rumah impian di Eco Tropics dengan senang! Promosi sempena kempen ini terhad kepada 6 unit sahaja! βœ” Dengan wang pendahuluan RM1,000 sahaja βœ” Ansuran bulanan serendah RM1,606
βœ” Bayaran untuk Spa, Loan & MOT adalah PERCUMA
βœ” Harga bermula daripada serendah RM386,520 *Harga promosi dan unit adalah terhad, jangan lepaskan peluang keemasan ini!
Untuk informasi atau ingin lihat sendiri rumah idaman anda lebih dekat, boleh terus kunjungi Sales Gallery bertempat di EcoWorld Gallery @ Eco Tropics
Klik link ini untuk more infoπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://bit.ly/AdiraXEcoTropics

#EcoTropics #EcoWorld #KempenHartanahBumi #AdiraxEcoTropics

Ingat tak yang Adira nak belanja tudung raya? Nak ke nak? .
Kalau nak menang kena follow @dearahijab . And komen NAK banyak-banyak kat bawah. Esok Adira pilih 5 orang yang bertuah!

Absolutely loved the high tea served on a terrace overlooking the mountains and valleys. Plus Son Altesse Suite is the ultimate luxury suite offers a glamorous stay like a royalty. @thechateauresort . #TheChateauDiaries
#ExperiencingTheChateau
@TheChateauResort

Hi korang, baju raya tahun ni warna apa ☺️ Ada yang nak Adira belanja tudung raya tak? Cepat Spam β€˜NAK’ banyak banyak! I nak pilih ni. .
Makeup by @nurfarhanazorkafli ❀️

Salam Ramadhan guys. Adira tengah pening nak sahur apa. Jjadual adira sepanjang ramadhan sangat pack so untuk kekalkan tenaga dan sentiasa sihat i decide untuk terima 30-days Sahur Challenge sepanjang Ramadhan ini dengan #KOREANREDGINSENG by #KGC
Mesti korang tertanya samada Halal tak Ginseng ni kan. Jangan risau, Korean Red Ginseng ni dah ada certification Halal 😊

So stay positive and be healthy guys. Perbanyakkan ibadah dan amalan sepanjang bulan yang penuh rahmat ni ye.

Nak tahu lebih lagi mengenai produk #KoreanRedGinseng, sila rujuk pautan dalam bio: http://bit.ly/CheongKwanJang_AdiraSalahudi
#koreanredginseng #koreaginsengcorporation #kgc #Everytime #HongSamWon
#koreanredginsengextract #healthylifestyle #sahur #ramadan
#30daysahurchallenge #SahurChallengewithKGC

Most Popular Instagram Hashtags