adinda.sebastian adinda.sebastian

1,405 posts   26,853 followers   714 followings

Adinda Sebastian | Dinda  A diary of motherhood | music | travel | Food | baby boy πŸ‘ΆπŸ»@arvelogaviel | 🍽@rendangbudindo @panadeli | Twitter : @adindasebastian |

Life is like a game. Like a Super Mario game. But in life, you are the character, and you need to find your own β€œmushrooms” that help you grow and excel. The trick is that they aren’t identically shaped and available in the same familiar places every time.
Your mushroom could be anything that helps you evolve as a person.
Your starting point doesn’t matter. What matters is that you have 24 hours in front of you and you need to use them in the best possible way. #GrowingYourFaith

Diumur Arvel yang semakin aktif bermain dan bergerak, pemilihan diapers harus benar-benar yang pas dan nyaman. Saya jatuh hati sama diapers #neppy ini karena dilengkapi super absorbent core yang memiliki daya serap tinggi, dan membuatnya tetap kering sepanjang hari dan gak bocor walaupun lagi aktif-aktifnya.
.
.
Lapisan luarnya juga berpori (breatheable) ini nih yang bikin kulit arvel tetap kering dan gak gampang iritasi. Ini seriusan honest review buat buibu yang lagi bingung cari diapers yang nyaman buat baby or toddler yang aktif πŸ˜ƒπŸ‘πŸΌ @neppibaby @JDID .
.
.
.
#neppyXJD #happinessforyourbaby #diaper

Arvel and the gengggs 😁☝🏼

πŸŽ‚ Ultah nya deketan sama anak sendiri, jd inget tahun lalu. Waktu prediksi dokter lahiran arvel bakalan di tanggal yang sama dengan ibunya. Udah berharap2 banget biar tanggalnya samaan. Ehhh ternyata meleset 2 minggu. Tapi gak apa2 kata dokter, biar ultahnya dirayain 2x kadonya juga 2x. Lalu daddy @ardosebastian puyeng πŸ˜›πŸ˜‚

31 is the new 21 πŸ˜œπŸ˜‚ πŸŽ‚πŸŽ‰ #6July #birthday

Di gathering @thebabyologist x Morinaga #babyologistxmorinaga

My Cayman Island ☺️

πŸ’› birthday boy. Our first year with you has been the most special year of our lives. We continue to love you more and more every day.

Happy birthday to one special child of God. We are grateful every day that you came into our world. Your smiles and laughter are a balm to our heart. You have brought nothing but happiness into our life. Happy birthday, son! Mom and dad loves you so much! #23June2018 #birthdayboy #1yearsold

Splish Splash 🌊

Most Popular Instagram Hashtags