adielaridzuan adielaridzuan

2699 posts   231964 followers   1718 followings

Adiela Rose Ridzuan  πŸ’ƒFreelance Muslimah Model πŸ“©Email:adielaridzuanreview@gmail.com

semalam sis berjaya sorokkan perut dalam baju pwincess nie haha πŸ˜‚ mcm tak pregnant kan? πŸ˜‹
.
photographed by @aiphotoworks

Princess Elsa πŸ’™
.
Official Photographer: @samsultahirphotography

Alhamdulillah selesai sudah Majlis Resepsi Najar & Adiela semalam. Terima kasih pada yang sanggup datang dari jauh & dekat. Terima kasih juga kepada yang mendoakan kami semoga tuhan merahmati dan mengabulkan doa doa kalian :') .
Minta maaf jika ada kekurangan dan kepada yang sis terlepas pandang tak sempat amek gambar semua beratur panjang naw naw nervous sis πŸ˜‚ minta maaf pada yg sis tak sempat jemput. ampunnnn πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» .
Terima kasih kepada family & family mertua yang memerah keringat membantu menjayakan majlis semalam. Semoga Allah murahkan rezeki kalian. Amiin ya Rabbal Alamin 😊
.
Photo credit to @samsultahirphotography
Baju pwincess elsa & her pwince dari @zamrimatouch
makeup tahan lama @ramzamode
Pelamin @dwikaryaweddings
Handbouquet @damiasignature

sewaktu masih lg menjadi kanak kanak riang πŸŽ€πŸ˜‚

gaya mcm dh nak meletop perut tapi i baru 4bulan stengah πŸ˜‚ lama lg baby nk keluar πŸ˜‚ nie style baru pengantin amek aura baby insyaAllah lepas nie turn @nadiaazlanshah & @syafiqnazriofficial pulak! 😍

🌏

pipi, please maintain kurus πŸ™πŸ»πŸ˜‚ makeup by @fazs.faozi ❀️

baju raya bulu bulu boleh sorok Cadbury kt dalam @burjbycalaqisya @calqisya πŸ˜‚ #calaraya2017

ajar diri supaya sentiasa jadi orang yg bersyukur. insyaAllah makin banyak kebaikan n rezeki yg akan datang kt kita nanti 😊

8hari tak berhenti beraya. esok dah boleh start puasa 6 kot 🀣 .
.

baju raya ke 8 dari @calaqisya πŸ˜‚

terima kasih @nadhrahasnur n family masakkan sedap2 siap boleh request nak makan ape πŸ˜‚ disebabkan dia org nismilan jd kita mintak dia masakkan masak lemak cili api haha kawan dengan i kan memang mudah benda basic je i nak makan hahah basic ke 😜 7 years n still counting! semoga kita jadi sahabat syurga :') .
baju raya cantik dari @calaqisya ❀️

baju raya ke 7 πŸ˜‚ thank you @larnieboutique! jahitan kemas betul lah! 😍

Most Popular Instagram Hashtags