adielaridzuan adielaridzuan

2656 posts   226587 followers   1687 followings

Adiela Rose Ridzuan  πŸ’ƒFreelance Muslimah Model πŸ‘—Founder @pearlandlily πŸŽ“BSc Biotechnology Graduate Email:adielaridzuanreview@gmail.com

dah umur canie pn masih lg enjoy main kt playground πŸ˜‚ .
shawl: @munyra_apparel

takde gambar yg jadi sebab dua2 malu bila orang lain amekkan gambar πŸ˜‚ terima kasih photographer iphone; @ernibougas πŸ˜‚ sis pakai doll kurung cantik gilaa dari @shawlpublika. terima kasih banyak banyak 😍

congrats @lilypetuna 😍 nie pn samaa buat baju cantik2 dh terlebih2 sampai raya ke 32 pn xhabis lg pakai baju cantik πŸ˜‚

congrats @shawlpublika @nurhidayuzorkafli 😍 cantik gilaaa semua raya collection dorang my God 😩 xtahu nak mana satuu

malam nie meeting dengan team DailyMonche (read: Daily Munch) untuk upcoming project untuk raya! 😍 korang tunggu tau apa dia! πŸ™ˆ

🌷🌷🌷 @kelopakshahalam

tengok siapa buat suprise dekat sis n suami harini 😍 @kelopakshahalam sweet sangat hantar bunga petang2 cmni. 🌷 bertambah cantik rumah sis ada bunga banyak macam nie! terima kasih @kelopakshahalam :')

haritu masa sis kat Japan sis ade open order untuk Fancl Makeup Remover yg hanya ada kt Japan je xmasuk Malaysia pn. makeup remover nie paling paling best sis penah pakai tak tipu punya. pakai sikit je tp segala makeup yg waterproof dia boleh tanggalkan hanya dengan gosok2 je kt muka. makeup remover nie oil base tp lepas basuh tak tinggalkan kesan minyak langsung kt muka. tu paling best πŸ‘πŸ» yg nie lagi best dari BiorΓ© yg sis recommend haritu hahaha πŸ˜‚ .
haritu hanya beberapa orang je yg sempat order. minta maaf πŸ™πŸ» tapi kalini sis nak open order lagi tp sampai esok tengahari je. siapa cepat dia dapat! harga dia untuk 60ml RM55 sahaja tak masuk postage. benda paling berbaloi sis beli masa kt Japan haritu kahkah πŸ˜‚ siapa nak DM sis okay πŸ˜™ originally from Japan πŸ‡―πŸ‡΅

selalu sgt upload gambar tak senyum. nie sis bagi yang pipi terbelah punya πŸ˜‚

siapa tema songket tahun nie boleh dah get ready serbu @kasturieksklusif, xlama lagi dorang dh nak release. plus, peplum kembang kembang tu boleh la buat libas siapa yang nak mintak duit raya lebih raya nanti πŸ‘»

πŸ—

siapa yang rasa nak nampak slim & tinggi raya nanti boleh dah beli baju kat @scarffeya sekarang! 😻
.
makeup by @erinleola

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags