[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

adielaridzuan adielaridzuan

2755 posts   236751 followers   1780 followings

Adiela Rose Ridzuan  πŸ’ƒFreelance Muslimah Model πŸ“©Email:adielaridzuanreview@gmail.com

dari dulu sampai sekarang masih lagi suka lens Freshkon Baby Aqua nie πŸ˜‚
.
makeup: @blushbysyafiqah

@najarhusshakir takde, @blushbysyafiqah pun jadilah yang penting excited dia tetap sama 🀣
.
πŸ“Έ: @azrianna

obok 🐭

zaman honeymoon πŸ‘˜ #throwback waktu nie baby xde lagi dalam perut 🀣

untuk mommies yang suka barang tommee tippee, korang memang patut pegi kat @babiesmall kt Setia Alam! tapi kalau takde masa boleh je order online takpayah pening2 πŸ˜‚ selain tu @babiesmall ade banyak lagi barang lain memang boleh mabuk rasa nak beli semua 🀣 pegi la tengok ig dorg! @babiesmall ❀️

tutorial bawal paling senang di dunia πŸ˜‚ sis jarang sangat sangat pakai bawal sebab selalunya mmg dia xnak kawan dgn muka sis haha tp kalau pakai bawal mmg sis selalu pakai style mcm nie πŸ˜™ sekejap je dh siap plus bawal lace @chendana.signature nie senang pulak nak bentuk kat bahagian muka! 😍
.
makeup highlight on pointtttttttttttt @blushbysyafiqah πŸ˜‚

nie gambar paling elok kalau dgn @najarhusshakir πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ

HELLO! 🌷

bersiap dengan pantas guna EVERDEENSS COSMETICS dari @everdeenss_hq je 😍 daily makeup yang tak tebal pun pastu tahan lama dan senang nak tanggalkan menggunakan produk Everdeens! guna terus combo set #HDCreamFoundation + #NAORAMatteLipLiquid & #HDSuperStayFacemist untuk dpt effect flawless lepastu tahan sampai 8jam! 😍

approaching 32weeks n masih muat kebaya peplum @pearlandlily! hoorayy! 😍
.
sis pakai Dark Blue Edition code The White Flower 😍

BERITA GEMPAK!!!!!
JUALAN JAMBO JAKEL DI LANJUTKAN LAGI HINGGA (22 OTK 2017)
KEPADA YANG SHARE VIDEO KAMI akan memberi IPHONE8!!! KAIN PASANG RM1.90 SEMETER
KAIN POLOS RM5.90 SEMETER
PAKEJ PENGANTIN RM189
dan semua kain yang ada di jakel di turunkan

jadi apa tunggu lagi dtng ke seluruh cawangan JAKEL di seluruh malaysia
Dengan harga cukup cukup murah

KEPADA YANG SHARE KAMI AKAN MEMILIH SIAPA YANG BERTUAH
UNTUK MEMENANGI IPHONE 8
Datang cepat sebab kami akan habis kan lebih kurang 1JUTA
Pasang jadi anda boleh terus ke seluruh cawangan jakel okeisss....

nah untuk siapa yang tak tahu dh nk pakai shawl style apa boleh cuba pakai mcm nie pulak πŸ˜™ kali nie sis guna shawl lembut tak jarang dari @adelesweb 😍 diorang ade buat promotions n giveawayyy tau! boleh follow @adelesweb untuk menang! ❀️
.
inner neck: @kaen.co
makeup; @makeup_mayangsari

Most Popular Instagram Hashtags