[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

adibalexx adibalexx

314 posts   313683 followers   363 followings

Adib 

http://youtube.com/AdibAlexx

I'm thinking of starting a vlog on my YouTube. Macam best je. πŸ˜‚ Haritu test drive kat Proton.

Jom join the "Experience the drive Contest" and you might be one of their lucky winners to bring home a Petrol Card worth RM500 and even better, stand a chance to win their monthly winner to bring home RM3000 Cash!

Boleh download je App MyProton Official kalau nak book test drive. 😬 #Proton

I'm a man with good intentions, just misunderstood.

Some men, just want to watch the world burn and make s'mores. 🌌

"Weh. Aku nak cakap action pulak" πŸ“Έ : @kuainibrahim

Tak pernah pernah ada script setebal alam utk shoot video. Pisang. 🌽 πŸ“Έ : @faizalnoar

My favourite part from the whole #MentorMilenia2017 .
Jangan lupa saksikan Pentas Akhir Mentor Milenia. Siapakah juara yang dicari? Tengok la malam ni, pukul 9. Hanya di TV3!

πŸ“Έ : @shadiqjamaludin

Sorry la sebab marah. Tak boleh lah kalau orang tanya "nak makan mana?". ( @jinnyboy @reubenkang @luqmanpodolski )

P/s: The last part wasn't on the script. It got too awkward, I had to say something random. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Watch the full version on @jinnyboytv 's YouTube.

Here comes the boom πŸ’₯ Eh. Also.. Thanks for inviting us. It was such an awesome experience! Nanti buat video banyak2 lagi. Huhu

Edit : I was actually pretty scared cuz Makcik Rosmah was holding a knife. πŸ˜‚πŸ˜‚

Tengah cari mana boleh top up? Top up je dengan Boost App. Best betul Shake feature dalam app Boost ni. Setiap kali top up akan jadi lebih fun! Lagi fun kalau korang semua boleh join event @myboostapp ni on 14-16 April dekat Sunway Pyramid LG2. At the same time, jom kita celebrate dengan #DoTheBoost setiap kali berjaya top up! Wajib cuba app ni! Download skrg kat tinyurl.com/theboost

Not a morning person..

Bak kata Dora The Explorer. "WE DID IT" πŸ’―#InfluenceAsia2017

Most Popular Instagram Hashtags