adibalexx adibalexx

319 posts   303913 followers   350 followings

Adib 

https://youtu.be/0qeXVGXOR3c

"Weh. Aku nak cakap action pulak" ๐Ÿ“ธ : @kuainibrahim

Tak pernah pernah ada script setebal alam utk shoot video. Pisang. ๐ŸŒฝ ๐Ÿ“ธ : @faizalnoar

My favourite part from the whole #MentorMilenia2017 .
Jangan lupa saksikan Pentas Akhir Mentor Milenia. Siapakah juara yang dicari? Tengok la malam ni, pukul 9. Hanya di TV3!

๐Ÿ“ธ : @shadiqjamaludin

Sorry la sebab marah. Tak boleh lah kalau orang tanya "nak makan mana?". ( @jinnyboy @reubenkang @luqmanpodolski )

P/s: The last part wasn't on the script. It got too awkward, I had to say something random. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Watch the full version on @jinnyboytv 's YouTube.

Here comes the boom ๐Ÿ’ฅ Eh. Also.. Thanks for inviting us. It was such an awesome experience! Nanti buat video banyak2 lagi. Huhu

Edit : I was actually pretty scared cuz Makcik Rosmah was holding a knife. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Tengah cari mana boleh top up? Top up je dengan Boost App. Best betul Shake feature dalam app Boost ni. Setiap kali top up akan jadi lebih fun! Lagi fun kalau korang semua boleh join event @myboostapp ni on 14-16 April dekat Sunway Pyramid LG2. At the same time, jom kita celebrate dengan #DoTheBoost setiap kali berjaya top up! Wajib cuba app ni! Download skrg kat tinyurl.com/theboost

Not a morning person..

Bak kata Dora The Explorer. "WE DID IT" ๐Ÿ’ฏ#InfluenceAsia2017

Thank God for Bluetooth speakers, USB, audio jack, CD players. Cassette player pon aku sanggup. @luqmanpodolski

Sudah lama kita tidak bersua muka. It's been a rough couple of months. But I'm getting there. Thank you for all your patience. Keep it ๐Ÿ’ฏ

Ni bukan sebarang lirik okay, lirik nie boleh buat korang menang 4 tiket pegi Universal Studios Singaporeโ„ข! Serious. Kalau korang stalk IG si @luqmanpodolski korang boleh tengok video aku ngan Luqman naik rollercoaster sambil buat Twister lyric challenge ni. Memang dup-dap, dup-dap gak ah buat sambil naik rollercoaster. Apalagi gais, cepat rakam cara korang Twist-kan Twister lyric ni. Ingat, kalau nak upload video tu, jangan lupa hashtag #MyKFCTwister pastu tag tiga kawan korang kat caption. Kalau bukan Cheezy and nak buat lyric Hot & Zesty, pegi https://twister.kfc.com.my/#challenge kalau korang tak faham.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags