adhwakhayla adhwakhayla

105 posts   10642 followers   7282 followings

PROMO RAYA HAJI❤  "BE REAL, BE YOU" --------------------------------------------------- 📷@adhwakhayla_katalog 📲Whatsapp +60195478709

http://www.wasap.my/60195478709

Assalammualaikum dan Selamat Pagi🙆 Cer teka parcel awak ada ke tak?🙈🙈🙈

Wah Bawal Rawdha code Pink Rose dah terbang ke luar negara😘 Fuhhh ready stock pon ada gaisss. Jangan terkejut naaahhh🌸Nak order? Klik ja link di bio!
___________________________
Code: Pink Rose
Bidang: 50&60
Price: Bidang 50(RM39) & Bidang 60(RM45)
Postage fee: SM RM8 & SS RM10

Sungguh ajaib dalam urusan orang mukmin!

Sesungguhnya setiap urusannya baginya ada kebaikan dan perkara ini tidak berlaku melainkan kepada orang mukmin.

Sekiranya dia diberi dengan sesuatu yang menggembirakan lalu dia bersyukur maka kebaikan baginya.

Dan sekiranya apabila dia ditimpa kesusahan lalu dia bersabar maka kebaikan baginya. (HR Muslim)
.
.
.

Semoga tiada monday bluess😄

Sis cantik ni pakai Sofea kod Khaki 😊

#tudungbidang60 #bawallabuhbidang60 #bawalbidang60 #tudungbidang60 #bawallabuhbidang60 #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuh #tudungkoshibo #instantshawl

Masya Allah cantiknya sistur😘 Komfem wawa tak lena tidur malam ni sebab asyik teringatkan awak❤ Psttt dengar cite bawal mayya restock minggu ni. Ada yang tak sabar ke?👀

“Indeed, Allah will not change the condition of a people until they change what is in themselves.” (Ar Ra'ad : 11)

Berhentilah mengeluh. Bangkit dan ubahlah ❤️
.
.
.
Featuring Sweet Sofea😄

#tudungbidang60 #bawallabuhbidang60 #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuh #tudungkoshibo #bawallabuh #bawalbidang60

Bagaikan puteri ❤

Kalau awak pakai Ayesya Series, automatik terasa macam princess tau 😉

Corak bunga dia sangatttt cantik okayy!

Material pun best. Tebal tapi tak jarang. Yang penting senang bentuk 😊

Yang model pakai ni Ayesya Series Kod CANDY 😊. Cantik tahap taktau nak katapa 😆

Nak? Sila order sekarang sebab stok dah byk susut 😅

KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK ORDER

Full catalog : @adhwakhayla_katalog
.
.
.

#bawallabuh #bawalbidang60 #tudungbidang60 #tudungbawallabuh #bidang60
#tudunglabuh #wideshawl #instantwideshawl

Thank Allah for what you have. And trust Allah for what you need ❤️.
.
.
.
Featuring Sofea kod Peony. Yang dah nyawa nyawa ikan je stoknya 😅

Klik je link whatsapp di bio utk order 😍

#bawallabuh #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang60 #tudunglabuhprinted #bawalturki #tudungbawal #tudungbidang50 #bidang60

Sebelum tidoq wawa nak belanja tutorial dari sis @eyzaaa_ menggayakan Bawal Mayya. Kan dah cakap Bawal Mayya ni senang bentuk tak payah susah2 nak sembuq starch. Dijamin awning behave for the whole day👍 Kain pulak selesa yakmat walaupun cuaca panas ❤

Wanita biasa biasa, boleh menjadi luar biasa kerana akhlak dan imannya 👑
.
.
.
.
Featuring Nashwa kod Dark Blue 😊

Klik link whatsapp di bio utk order tau. Stok serious dah tak banyak 😉

#bawallabuh #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang60 #bidang60

Ops. Maaflah kalau berkenan dengan Sofea Black yg saya pakai ni😆

Senang bentuk dan tak jarang tau. Mesti korang jatuh hatiii sangat dengan material dia!

Sehelai RM25 sajaa

Combo 4 helai RM90 😊

Klik je link whatsapp di bio utk order. Sekarang tau. Nanti habisss melepas pulak. 😂 .
.
.
#bawallabuh #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudungbidang60 #tudunglabuhprinted #bawalturki #tudungbawal

Gambar close up Bawal Rawdha code Mocha Leaves😊 Tudung-tudung awak semua dalam process QC dan packing tau❤ Seperti yang dijanjikan parcel akan dipos esok secara berperingkat. Oppps lupa nak habaq ada free gift tau🙈🙈🙈

Follow your heart but take your brain with you❤
.
Morning people!

Most Popular Instagram Hashtags