[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

adeiputrap adeiputrap

10 posts   288 followers   248 followings

Adeii P.  Followback? DM 😘 Unfoll? kampungan 😛

seneng lungo, susah moro.
coro mu alus koyo riklona🖕

💦💦

Kelak nek koe wis bahagia, elingo aku pernah nggenggem kenceng tanganmu pas awakdwe padu gede dinggo nolak lungone koe seko uripku :')

Temani nakalku sampai aku lelah dan temani lelahku sampai aku berubah🌈

🍺🍺

Golek kesalahan kui nyet gampang,,Tapi memperbaiki kesalahan kui ora segampang golek kesalahan,-
#Paham

Wes suwe ora nyawang opo koe iseh sayang?😂😂

Golek sek luih tapi ra cocok ? Hawong aku yo jek standby ngenteni koe lho Mbak😅

#SogeBeach 😎

Most Popular Instagram Hashtags