[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

adaya.co adaya.co

499 posts   79588 followers   10 followings

BAEsic is back  Fb Page @adaya.co Postage Add RM8 Do check out our ig page for more feedback Click line below to order ⤵️

https://goo.gl/HePUk4

salam jumaat sayang2 .. Baesic ni kalau pakai pun labuh tutup tau bahagian belakang .. haa omey keennn
.
Light Gray 0162632736

jom main survey2
.
korang kan kalau dekat ig Adaya niii .. korang akan tengok mana satu .. hehe pilih tau...
.
1. Tengok tudung/warna tudung baru tengok wajah model
2. Tengok model/siapa model nya dulu lepas tu tudung
.
🤔🤔 fenin kak min .. kalau kak min .. kak min pilih no 1 .. haa korang pulak macam manaaa..??
.
pilih jangan tak pilihhhhhhhh 💕

hitam laaa paling senang nak matching haaa
.
whatsapp 0162632736

gerammnyaaa tengokk Bubble nii .. nyam nyammm sangaatt
.
whatsapp 0162632736

Army itu askar kan..??
.
whatsapp 0162632736

Purple ni warna baru dalam group BAEsic tau .. dah ada dah warna ni..??
.
whatsapp 0162632736

Haa kalau Nude ni memang ramaii sungguh minat warna nii .. apa korang tunggu lagi
.
whatsapp 0162632736

Maroon ni pakai macam ni pun onz kaann ..??
.
whatsapp 0162632736

Cinnamon ni macam warna chocolate manja2 gituuhh
.
whatsapp 0162632736

warna Butter pun senang lah nak matchingg 😍
.
whatsapp 0162632736

siapa minat warna pastel macam Light Gray ni ..?? haa cepat whatsapp kak minnn sekarannggg 0162632736

Warna warna BAEsic ni senang nak matching laa kekakak .. pakai je baju apa2 pastu pakai BAEsic ngam terukk!!
.
korang nak warna apa cepat whatsapp kak min haa 0162632736

Most Popular Instagram Hashtags