adamtuntuah adamtuntuah

221 posts   4,248 followers   573 followings

Adam Tun Tuah  'Learning to live alone is growing process' #Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ

Nak rasa diskaun best? Check out superdeals.com.my πŸ˜‰ πŸ“Έ @shahirsubari

100th day ❀️ #husbandandwife #ieladam

Tahniah Nurshahila! Tahniah Haris! Semoga jodoh kekal ke jannah. Selamat pengantin baru dari kami pengantin lama 😜#sharisoffthemarket #shilaxharis #ieladam #wedding #ShilaAmzah #shilalas πŸ“Έ : @norikhwanrazak @onemoment.co

Lepas ni xde la jumpa setiap minggu. Ermm. Moga Ara boleh move on k. Jodoh kita tak panjang.

Kalau kau cakap muka ktorg sama, mata kau terpeleot la tu. Kbai! 😜 #ieladam #wedding #weekend #day41

Dah sebulan nyahhhh jadi laki orang ni. Syokk tak sangkaaa. Hahaha. Kbai #ieladam #mqproductions

Alhamdulillah. Bro dah kahwin! Haha. πŸ˜‡ Sedikit kronologi cerita kami.
7 Jan 2011 - First time jumpa dia. #BroJatuhCinta. Takut nak tegur, melepas! πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
23 July 2011 - Sengaja join event Mytv3 dengan harapan jumpa dia. Hajat tercapai, tengss @neena_zaid yang kenalkan ktorg. πŸ˜…
30 Dec 2012 - Lama sangat pendam, bro pun nekad confess kat dia. Negatif! #BroKecewa πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
21 Jan 2017 - Bro organise concert and dia datang lepak. Lepas tu lah mula rapat.
8 Mar 2017 - 3 kali keluar dating, bro terus ajak kahwin. Andddddd, dia setujuuuuu πŸ’ƒπŸ’ƒ
27 Aug 2017 - Merisik.
28 jan 2018 - Alhamdulillah dengan sekali lafaz, kami dah halal πŸ˜‚πŸ˜‚ Terima kasih kepada semua yg terlibat samada secara langsung atau tak langsung dalam melancarkan majlis kami especially KELUARGA!
@iela_rusli harap sis bertabah dengan perangai bro n semoga hubungan kita kekal ke jannah keyhh! 😘

#adamdahkahwin #tautaukahwin #ieladam

Babai 2017! #ImAwesome

Most Popular Instagram Hashtags