acikjnfc424 acikjnfc424

599 posts   1,849 followers   407 followings

•NICKERs424•  💓SUPPORTER JANNA NICK💕 #sayangketatsendatpadat #WecareWeloveJN Please vote @jannanick 👇🏻👇🏻

~ A K A N B E R C I N T A ~

Walau hanya sebentar saja dapat aku melihat senyummu, cukup membuat hatiku rasa bahagia..💕
.
.
Jom join Contest #AkanBercinta yang @dayangjannanick buat..
.
.
Saje jer try ni, kita tak sekreatif orang yang kreatif. Mesti korang kreatif edit mengedit ni kan.. So join ler sebelum tarikh tutup...Hahahaha 😂
.
.
#ContestAkanBercinta
#AkanBercintaDJN
#SayangKetatSendatPadat
#SupportJannaNick

Haiihh perangai diaa😂😂😂 last day katanya mcm tulaaa 😂
#MyCoffeePrince #TeamDani
.

Ig sherryalauddin
Igs adlinabidin

Makk aihhhh Terlebih hyper nii. Tahu laa dah last day harini..dia punye hyper terlebihh sekali dengan jodoh terikutt haa 😂😂😂
Yeayy dahh habis shooting #mycoffeeprince.. daaa bolehh rilek rilek sikit dan fokus kat #AnaJulia lakk..😍😍 #sayangketatsendtapadat #MyCoffeePrince #TeamDani

@Regranned from @jannanick - my bestfriend masa kat set #mycoffeeprince
NIVEA Extra White losyen !!!
Best!!!! skin ai glow2 berseri2 dari dalam bukan luaran jerr..
that's y ai confident all the time.
Dani suka gila wei!!
jangan lupa malam ni #mycoffeeprince 10mlm astro ria & ria HD

#mycoffeeprince #mynivea - #regrann

@Regranned from @janna_nicker - Asal kau misai takde? Dah mimpi ke belum ? Dah akil baligh ke belum?? Ahhhhh jangan kantoi sudah lah Dani! Goreng jela apa2 🤣😂 Jangan lupa malam ni #MyCoffeePrince 10malam Astro Ria / Ria Hd #TeamDani #jannanick #sayangketatsendatpadat #wecarewelove - #regrann

Yeayy malam ni kedai kopi bukak lagi.. jangan lupa episod5 jam 10malam di astro Ria dan Ria HD 😉

#mycoffeeprince
#TeamDani
.

@Regranned from @bambam_studios - Minggu ni bersama cik Y dan encik X

Kisah kopi?

Kisah cinta?

#mycoffeeprince

Setiap Isnin hingga Khamis
Jam 10 Malam
Slot #megadrama
Hanya di #astroria104 & #AstroRiaHD123

#fattahaminz
#jannanick
#dianadanielleb
#fahrinahmad_fa
#daiyantrisha
#elliesuriaty_azryiskandar
#jasminhamidjh
#royazman30
#seanlje
#a_syafiq_ahmad
#faez.azemi
#zainhamid
#shieraijoy

#fattahtilljanna
#broristas
#mycoffeeprince - #regrann

Sian gajah lembik dianak tirikan...bak sini lah gajah lembik tuu ai nak jaga 😁..huhuu kehe leklokk @jannanick 😙😙😍
.

#mycoffeeprince #teamDani

Harini last day kan.. Happy shooting ye.. take care ❤ @jannanick..😍
#jannanick #mycoffeeprince #teamDani .

Igs adlinabidin

Suka sangat Aira sampai tak nampak mata icha cakap dia muda.😂😂
Malam ni episod19 tau jgn lupa 😙😘
#DiaTv3 #TeamAira #sayangketatsendtapadat
.

@Regranned from @dramasangat - Alhamdulillah arini #IcahAulia #skormichelle jumpa Tok Daddy 🎉🎉🎉🙏🏼🙏🏼🙏🏼☺️☺️
.
#DIATV3 9 malam ni tau !!!
.
@jannanick #skormichelle
#tv3 #tv9 #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #DIATV3 #aira #IcahAulia #jannanick - #regrann

A L H A M D U L I L L A H ❤❤❤ @jannanick

Most Popular Instagram Hashtags