[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

acikjnfc424 acikjnfc424

599 posts   1889 followers   409 followings

β€’NICKERs424β€’  πŸ’“SUPPORTER JANNA NICKπŸ’• 🎬#DiaTv3 (Jum-ahad 9mlm Tv3) 🎬#MYCoffeePrince (27 November) #sayangketatsendatpadat #WecareWeloveJN

http://pengundian.telenovela.net.my/pelakon-wanita-popular/

Dan dan jee nyanyi lagu sendiri kat set #IsteriUntukDiiktiraf.
.

Igs lanshah82

Haiihh perangai diaaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ last day katanya mcm tulaaa πŸ˜‚
#MyCoffeePrince #TeamDani
.

Ig sherryalauddin
Igs adlinabidin

Makk aihhhh Terlebih hyper nii. Tahu laa dah last day harini..dia punye hyper terlebihh sekali dengan jodoh terikutt haa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Yeayy dahh habis shooting #mycoffeeprince.. daaa bolehh rilek rilek sikit dan fokus kat #AnaJulia lakk..😍😍 #sayangketatsendtapadat #MyCoffeePrince #TeamDani

@Regranned from @jannanick - my bestfriend masa kat set #mycoffeeprince
NIVEA Extra White losyen !!!
Best!!!! skin ai glow2 berseri2 dari dalam bukan luaran jerr..
that's y ai confident all the time.
Dani suka gila wei!!
jangan lupa malam ni #mycoffeeprince 10mlm astro ria & ria HD

#mycoffeeprince #mynivea - #regrann

@Regranned from @janna_nicker - Asal kau misai takde? Dah mimpi ke belum ? Dah akil baligh ke belum?? Ahhhhh jangan kantoi sudah lah Dani! Goreng jela apa2 πŸ€£πŸ˜‚ Jangan lupa malam ni #MyCoffeePrince 10malam Astro Ria / Ria Hd #TeamDani #jannanick #sayangketatsendatpadat #wecarewelove - #regrann

Yeayy malam ni kedai kopi bukak lagi.. jangan lupa episod5 jam 10malam di astro Ria dan Ria HD πŸ˜‰

#mycoffeeprince
#TeamDani
.

@Regranned from @bambam_studios - Minggu ni bersama cik Y dan encik X

Kisah kopi?

Kisah cinta?

#mycoffeeprince

Setiap Isnin hingga Khamis
Jam 10 Malam
Slot #megadrama
Hanya di #astroria104 & #AstroRiaHD123

#fattahaminz
#jannanick
#dianadanielleb
#fahrinahmad_fa
#daiyantrisha
#elliesuriaty_azryiskandar
#jasminhamidjh
#royazman30
#seanlje
#a_syafiq_ahmad
#faez.azemi
#zainhamid
#shieraijoy

#fattahtilljanna
#broristas
#mycoffeeprince - #regrann

Sian gajah lembik dianak tirikan...bak sini lah gajah lembik tuu ai nak jaga 😁..huhuu kehe leklokk @jannanick πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜
.

#mycoffeeprince #teamDani

Harini last day kan.. Happy shooting ye.. take care ❀ @jannanick..😍
#jannanick #mycoffeeprince #teamDani .

Igs adlinabidin

Suka sangat Aira sampai tak nampak mata icha cakap dia muda.πŸ˜‚πŸ˜‚
Malam ni episod19 tau jgn lupa πŸ˜™πŸ˜˜
#DiaTv3 #TeamAira #sayangketatsendtapadat
.

@Regranned from @dramasangat - Alhamdulillah arini #IcahAulia #skormichelle jumpa Tok Daddy πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌβ˜ΊοΈβ˜ΊοΈ
.
#DIATV3 9 malam ni tau !!!
.
@jannanick #skormichelle
#tv3 #tv9 #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #DIATV3 #aira #IcahAulia #jannanick - #regrann

A L H A M D U L I L L A H ❀❀❀ @jannanick

@Regranned from @dramasangat - Pergh !! #Aira #jannanick #jannanick dah official lah nih dgn #Zaid 🀣🀣😍😍
.
#tv3 #tv9 #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #DIATV3 #jannanick #aira - #regrann

@Regranned from @sotong_bakar01 - Akan Bercinta & Aku Kamu now available on iTunes! Jom beli! Jommm!
.
#AkanBercinta #AkuKamu #jannanick #alvinchong #mycoffeeprince #coffeeprince - #regrann

@Regranned from @dramasangat - Beruntung #Aira #jannanick ade orang yang sayang n setia menunggu #Zaid @adpadiputra 😍😍😍.
.
#DIATV3 | 9 malam ini geng di #tv3 .
.
#tv3 #tv9 #dramasangat #officialdramasangat #dssquad #didiealias #teamAira #aira #jannanick - #regrann

@Regranned from @530_tv - statement janna nick di tweeter beliau. so report acc2 fake semua tu. - #regrann

Can't wait πŸ™†πŸ™† @Regranned from @hotfm976 - Yea malam ni muzik video #AkanBercinta single terbaru @jannanick akan release malam ni dekat youtube dan jangan lupa undi lagu terbaru dia banyak-banyak dekat Hot FM okayπŸ˜‰
#HotSelebriti - #regrann

Siapa2 belum Subcribe lagi pi youtube Janna Nick subcribe cepat2. Sebab esok dah nak release MV lagu baru mak jenna #AkanBercinta
#mycoffeeprince
.
Harap2 dapat balik ig mommy 😊
.

@Regranned from @juoazri - Teaser #AkanBercinta
@jannanick
Tengah cuba nak dapatkan account instagram dia balik..subscribe youtube dia - #regrann

#mycoffeeprince
#TeamDani
.

Igs adlinabidin

Giler ahh Dani dukung raykal boleh patah pinggang tu oiii...kena bagi thumbs up kat mommyboss sebab mmg cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘haaa.. Malam ni episod4 #mycoffeeprince #TeamDani okay..
.
Take care, semoga dlm lindungan Allah sentiasa..@jannanick
Love ❀ .
@Regranned from @jannanick - beratt net...
#mycoffeeprince
episode 4
10 malam
astro ria&ria HD
#sayangketatsendatpadat @janna_nicker @sephia.my #teamDani - #regrann

Ni lagi tak sabar bila director mv tuu "JANNA NICK" sendiri 😍😍.
Haritu gigih buat storyboard kan nak tau hasilnya nanti..
.. Terasa lambat pulak kan 1december baru nak release music video #AkanBercinta...😍 .
#Sayangketatsendatpadat
#akanbercinta

@Regranned from #juoazri - Jgn lupa subscribe lagu AKAN BERCINTA by #jannanick di YouTube 1disember ni ye...... #akanbercinta - #regrann

@Regranned from @mylolentertainment - Thank u again @hotfm976 having #jannanick for her new single 'Akan Bercinta'..πŸ˜˜πŸ˜β€πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ #mylolentertainment #lolturns7 #jannanick #jannanicker #akanbercinta #sayangketatsendatpadat #hotfm #gengpagihot #sripentas #mediaprima - #regrann

"Ini buah tintong" Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#mycoffeeprince #TeamDani

Leklok shooting #MyCoffeePrince tu mommy @jannanick 😘
All the best mak jena..πŸ’—πŸ˜Š . .
#TeamDani #MyCoffeePrince #sayangketatsendtapadat
IgsπŸ“½ jannanick 😍😍

Episod 3 malam ni uolls!!! .
@Regranned from @astrogempak - #GempakDrama : Korang mesti geli kan kalau kawan lelaki cakap benda ni kat korang? .
.

Jangan lupa MALAM INI #MyCoffeePrince jam 10 Malam di Astro Ria dan Ria HD.
.
Saksikan episod terbaharu My Coffee Prince, eksklusif di On Demand. Hanya sambungkan PVR anda ke wifi rumah anda sekarang
.

#fattahaminz
#jannanick
#fahrinahmad_fa
#dianadanielleb
#seanlje
#daiyantrisha
#a_syafiq_ahmad
#faez.azemi
#zainhamid

#FattahtillJanna
#MyCoffeePrince
#AwekTiau
#Broristas - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags