achik_huda achik_huda

3,023 posts   1,904 followers   2,095 followings

Achik Huda Faisal Al-Jarumi  😘Lifestyle Blogger 😘Influencer 😘Writer & Reviewer Do contact me at whoder_009@yahoo.com for reviews, events or sponsorship 👍

Dinner + post workout meal 😜 .

#JanganTiru

Main grab voucher dkt media launch Shopee 9.9 Super Shopping Day...Salah 1 voucher dpt Crystal Swarovski subang or rantai...Pilih je bekas xtahu dlm tu Subang or rantai..bukak2 dpt rantai..yeayy happy terus pkai 😂😂😂 .

#ShopeeMy99 #SuperShoppingDay #Achikhuda #BloggerMalaysia

Shopee 9.9 Super Shopping Day Media Launch .

#ShopeeMy99
#SuperShoppingDay
#BloggerMalaysia
#AchikHuda

Rasa bertuah dijemput utk berkongsi pengalaman menurunkan berat bdn dri 95.4Kg ke 54kg..tq sir @kevinzahri kerana memberi peluang buat insan kerdil ni dí pentas Fiesta Jom Kurus KL utk berkongsi Ilmu tentang my weight loss journey dgn peserta JK11. .

Proses penurunan berat bdn sy mungkin berbeza dgn org lain yg mampu trun bpuluh kilo dlm tempoh beberapa bulan..tpi ape yg sy boleh bangga kn adalah usaha sy utk truskn khdupan yg sihat dgn mengekalkn berat trkini yg telah sy capai... .

Good Luck utk semua peserta Jom Kurus Musim ke 11...masa anda akan tiba satu hari nanti..kekal fokus & disiplin dlm uruskn diet korang . 📷 Credit to @kevinzahri

#Jk1m #jk1m11 #JomfitFiesta #jomkurus #JomKurusFiestaTour #Achikhuda #achikfitnessjourney #blogger #bloggermalaysia #fitnessinfluencer

Nasi Ayam Kremes Goreng
Kangkung Tumis
Mee Pangsit Special .

Menu utk lunch & dinner terus. .

#SopRempahSalai #bangi #sedap

L A P A R + D E M A M .

nak masuk yg mana satu...@arelongnieza kata kalo demam kena tnya tekak nk mkn ape...Dh tnya tdi tekak minta yg manis2 & cheezy...mcm mane tu ? 😝 .

Semangat jadi peserta paling depan masa sesi Body Combat dgn @rickythedragon & @qh4l ...sampai kena gelak dgn bro ricky sbb salah step 😂😂 . Dh trbiasa bila zumba guna konsep mirroring.. 😜 .

#JomfitFiesta #jomkurus #fiestajomkurus #bodycombat #kickboxing #achikhuda #achikfitnessjourney

Tq @_chefwan58..penuh bermakna .

#Repost @_chefwan58 (@get_repost)
・・・
Setuju tak melalui pengalaman hidup masing2 atau pun kita sendiri juga sedar ada masa kita pun boleh berkelakuan demikian.
Di social media ini tak usah la cakap perangai2 ustazah dan ustaz segera di negara ini.
So trust no one dan berhati hati di jalan raya itu.
Sometime we are much better off observing from a distance then get involve in all this activities seumpama talam dua muka atau pun bersifat seperti lalang.
Berkawan pun learn to pick and choose wisely and keep them small.
Dah lah kepala ular lidahnya bercabang lagi.

Cover all the CPs except CP4..kalau bermalam bolehlah msuk CP4 dlu.. .

Gunung Ledang via Sagil ✅ checked .

#GunungLedang #GunungLedangviaSagil #Hiking #achikhuda #achikfitnessjourney

Yesterday photos..Gunung Ledang via Sagil 🗻 .

#GunungLedang #GunungLedangviaSagil #Hiking #achikhuda #achikfitnessjourney

Lupa diri lagi bila jumpa my idol, @nanaalhaleq . Nana pun dah cam..blik2 budak ni nk bergambar 😝😝 last jumpa masa @misfitfair awal bulan Ogos hari tu .

Sempat grab #fitsambal by @nanaalhaleq . This time @bodylab.co bukak booth xperlu preorder Fit sambal..brtuah sape dpt grab #Fitsambal nana di Fiesta Jom Kurus KL tdi .

Dpt jugak jumpa abam sado @nikdoeslift_wffpro 💪 .

#FitsambalbyNana #bodylab #myidol #JomfitFiesta #jkm11 #jomkurus #JomKurusFiestaTour #achikhuda #achikfitnessjourney

Most Popular Instagram Hashtags