achik_huda achik_huda

3,275 posts   1,978 followers   2,221 followings

Achik Huda Faisal Al-Jarumi  😘Lifestyle Blogger 😘Influencer Do contact me at whoder_009@yahoo.com for reviews, events or sponsorship . πŸ‘‡ KLIK LINK DI BWH & VOTE @achik_huda

hari ni IF dpt 14 jam je..skali dpt mkn, mcm2 plak ko ngap sbb stress semak report πŸ˜‚ .

#lunch

kami 5 org je tpi order benda alah ni sampai 2sets... masa order tu lgi la..yg bru smpai 3 org je...adik yg amik order siap dtg blik tnya "kak..betul ke nk 2 sets? 1 set pun besar portion nya" 😝😝😝 .

konpiden achik jawab..ye 2..sbb kami kelahap..sbnarnya trkenangkn msa 1st time dtg, order 1set mkn 6 org xckup..hari ni mkn 5 org pun bajet xckup gak..hamik..last2 pakat tapau sorg ckit πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .

#tamak !

geng lari, geng nk kurus, geng tak nak gemuk, geng mentekedarah, geng mcm2 la.. .

plan last minute semuanya menjadi..ajak awal2 semua pakat xnk 😝😝😝 .

#friends

sendawa bau cheese malam....apa kan daya netball mlm ni cancel faktor cuaca tak mengizinkan...sudahnya malam ni tido la dgn perut yg penuh cheese, minyak, garam n gula..hehehe .

Early birthday celebration for @boy_r_niece ..sambut awal baru la lbih ckit suprise nya 😜 .

esok sambung IF blik sampai Jumaat 😝 . cc @zyanabrahim sila jeles πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .

#cheatdinner #happytummy

lapar !

badan dh naik kt punggung πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“ . sendat baju kt punggung smpai nampak bekas zip kain..malas nk pikir, redah jela pkai g knduri kahwin tdi..malas nk iron bju lain .

#achikdahberisi

lazatnya apam blik ni πŸ˜‹ .

#cheat

xmuat pinggan πŸ˜‹πŸ˜‹ .

#cheat

selain seafood, ayam n daging yg diperap, korang juga boleh makan lamb slice, premium beef, smoked duck & abalone slice...semuanya ada di @pakjohnsteamboatbbq
.
.
ada pelbagai jenis hidangan pencuci mulut trmasuk lah kek, buah buahan, aiskrim, cendol santan, sagu santan, dadih, waffle dan abc .
#steamboatandgrill #steamboatputrajaya #pakjohnsteamboatbbq #ioicitymall #putrajaya #butterflyproject #achikhuda #bloggermalaysia

hujung minggu macam ni jom bawa family makan steamboat & grill..dkat IOI City Mall ni kedai makan bukan terletak di level LG je..malah dkt level G di sekitar Symphony Walk ada byk lagi kedai makan utk isi perut korang yg brkeroncong tu.. .

salah satu nya @pakjohnsteamboatbbq ...kedai luas, pilihan seafood banyak..segar2 semuanya..hari ni terpaksa la achik 'cheat' ..hehehe πŸ˜‹ .

#steamboatandgrill #steamboatputrajaya #pakjohnsteamboatbbq #ioicitymall #putrajaya #butterflyproject #achikhuda #bloggermalaysia

lama x run..pace pun kura-kura (mcm la selama ni laju sgt) 😜 .

1st time join Garmin Squad...misi kumpul attendance lpas ni 😁 .

#garminsquad #achikhuda

perut berkeroncong lagu finger licking good .. #wfcputrajaya #warriorsfitcamp

Most Popular Instagram Hashtags