abujerr abujerr

33 posts   13616 followers   6472 followings

BA BUL JALLAL YUSUF🔫  ⏺Usahawan ⏺Gaya lelaki alaf kini dulu dan selamanya ⏺Tips kesihatan dan penjagaan diri Just dm only

http://twitter.com/babul_jallal/fb/babuljallalyusup

"Ini tips berjaya. Apabila kite baru Nak mula berjaya, Ramai yang akan kahakkan kite. Tetapi kite Jangan rasa 'down'. Ambil ia sebagai peluru untuk bekal semangat . Salam jumaat .
#iamme #kurta #sampin
#tips #fashion#aku

Abu Nak bagi 7 tips Macam mana nak semangat Hari Hari? Kene tgk video 1 minit ni. 1 minit je pon, kalau tahu ni boleh amalkan sampai bila bila. X Rugi pon. Tgk sampai habis.
#iamme#imkk#imkk2017
#tips #motivasi
#1#2#3#4#5#6#7

Korang, pernah x rase mcm ni?
#sedih#berharap

Terima kesih puan cikgu staf2 Semua sahabat. Kerana sokongan dan dorongan Membuatkan abu semangat Lagi Nak berjaya. Abu harap Korang ambil Dari apa yg kite belajar, jadikan haiwey untuk berjaya. Dan bila berjaya Jng lah lupe orng yg selalu support kite, ibu bapa, cikgu sahabat. SENTIASA usaha, jng pernah putus asa, 10 tahun Dari Sekarang letak target pada diri kite, kalau x kite akan jadi orng yg pemalas sebab takde target diri. Ingt ! Buat apa Allah suruh Dan tinggal apa yg di larang Insyaalllah kamu Semua kaya Dan berjaya. Niat Dan nawaitul kene betul buat kerana Allah Dan untuk ibu Dan bapa baru lah berkat. Ingt ! Allah mengikut sangkaan hamba nye. jadi pasanglah niat untuk ubah diri Dan bantu ibu bapa. Guna apa yg kite belajar selama Ni. Kite adalah kite. Tak de orng boleh Tolong diri kite Selain kite bergerak sendiri. Jng membazirkan masa dengan perkara yg tak berfaedah. "Demi masa Sesungguhnya manusia dalam kugian kecuali orng beriman Dan beramal soleh"

Sikit motivasi Dari dan kata Kata semangat Dari abu #motivasidiri "apabila Kau Tak berani mencuba Dan selalu Takut untuk melangkah , selama nya Kau tak akan pernah bisa mengerti , Jalan mana Baik untuk kamu tempuhi" #usaha #sabar#beriman#istiqomah

Selamat maju jaya Semua. @izzat_ikhwans @iezan81 @mashitah_wann @waniespasalon @princessdayah @sitihajar_mohdhatta @sidratulsidiq @rahim_bakar03@ajinnn.vu @aidil_aiman1996 @muhamadnorasraf @arikanurhazim @dhiaz_collection @iffhizzh_

Sempena aidiladha ni Ramai yang memakai sampin ikatan pelikat. Hari ni Abu menunjukan tutorial ikatan yang diberi nama ikatan Madu 3 @iezan81
#RayakanSebulan #Tutorial #sampin #TakPanasKe #AkuYangPakaiKoYangPanas
#KoDahKepana

what should I do?😌 #kene #kuat #motivasi #diri

Sebelum memulakan kerja, abg beruduk dulu ye
#selamatpagi #Ootd#yeophelmi #malaysian
#kualalumpur#fashion #fashionshow2017

Tahu x tomato juga Boleh dijadikan masker?? Hmm banyak betulkan Kebaikkan tomato 🍅 ni kan. Nak tahu kene follow dulu @seribella.official_ @seribella.official_ @seribella.official_
#tips #tipskesihatan #tipskecantikankulit #seribella #tomato

Fashion itu adalah art dan setiap pemakaian ada cara untuk Di gayakan

#happysunday#ootd#fashion

Hello guys G morning. Harap video ni memberi manfaat kepada kita semua
#imkk2017 #tipskejayaan
#kongsiilmu #motivasidiri

Tips , seimbangkan makanan seperti susu dan telur kerna ia sangat baik untuk rambut . 😇
.
.
.tag or share 😉
.
.
.
#kongsi #tipskesihatan #tipskecantikan #tipskejayaan

Most Popular Instagram Hashtags