[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

abujerr abujerr

70 posts   13620 followers   5947 followings

BA BUL JALLAL YUSUFπŸ”«  ⏺CEO @kurta_sado ⏺Abang Kurta ⏺Gaya alaf lama ⏺Tips kesihatan dan penjagaan diri

http://www.facebook/abujerr

Sapa pernah dapat duit Contoh Rm300 pastu Ada jee sebab sebab yang terpaksa Kita keluarkan duit tu untuk selesaikan masalah tu contohnye ada orng datang Nak minta pinjam duit rm300 juga tp tu je yg kite ada. Pastu kereta rosak kena baiki ngam ngam rm300 Tu. Haha Kenapa mcm ni? Antaranya 3 sebab abu bagi tu. Ni abu belajar dari @richworks.goc
#teamrichwork#richworks

Sapa yg susah bangun awal pagi, orang tu sebenarnye belum lagi berjaya, jadi Sebelum apa apa ubah Ni dulu ye. Betul ke betul?
#ubah#2017#2018

Saya sebenarnye nak jadi fashion designer. Ada gaya x πŸ˜‚? Tp tahu Kenapa saya terjebak dalam bidang mekanikel air-condition , mekanik motosikal dan wayer mener x sampai 2 tahun pon saya dapat kuasai 3 bidang ni. Mungkin ni rezeki. Apa yg saya nak cakap Kat sini adalah Matlamat seseorng. Kalau kite takde matlamat Dan kite x pernah nak tetapkan matlamat tu, pasti kite x tahu arah nak tuju . Betul? Jadi tetapkan matlamat anda. Ap yg anda Nak capai 3 tahun Lagi. πŸ‡²πŸ‡Ύ #TakPanaske#AkuYangPakaiKoYangPanas#KoDahKenapa#Malaysia#NegaraKu#kualaLumpur#2017

Alhamdulilah saya bangga jadi rakyat Malaysia, saya dapat bantu negera, saya dapat kenal ramai kawan CIMB πŸ˜‚ Dan paling penting negara saya aman dari penjajah. SAYA ANAK MALAYSIA! SAYA ANAK MALAYSIA! SAYA ANAK MALAYSIA! MERDEKA! MERDEKA! .
. Abujerr . Abujerr
. Abujerr πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
#negaraku#hiduplahsepenuhnya
#malaysia#merdeka60 #seagames2017#kualalumpur2017

Alhamdulilah dah selesai tugas bantu negara dlm menjayakan Sukan sea 2017. πŸ˜„ .
.
.
Banyak perkara baru abu dapat belajar antaranye boleh share Kat sini adalah. .
.
.
1. Semangat berpasukan dalam membantu Orang lain.
2. Kerjasama antaranye Satu sama lain.
3. Tolong menolong dalam satu pasukan.
3. Budi bahasa yang baik dapat menghubungkan silaturahim anatara manusia x Kira agama bangsa Dan negara.
4. Niat yang iklas dalam mambantu, mereka yg memerlukan is very important.
5. Sanggup berkorban untuk agama bangsa Dan negara dalam apa jua bidang tugas kita
.
.
.
Abu harap kite dapat gunakan pengalaman baru Dan semangat yg baru dalam mencapai Matlamat yg Di tetapkan oleh kite.
.
.
.

Sapa yang kenal ong dlm gambar tolong tag dia please πŸ˜‚
.
.
#kitajuara
#malaysia
#merdeka
#kualalumpur2017

Nak tengok dapat berapa like bila abu selfie dengan atlet #judo Malaysia @mek_lydia πŸ˜‚πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’• #bangkitbersama#seagames #seagame2017#sukansea2017
#kualalumpur2017#KL2017
#judo#kitasamahero#ayuhmalaysiaku#niknorlydiawati#malaysia#kualalumpur

Ada ni haa sokongan atlet judo Malaysia. Jng lupa datang bawak family klcc hall 5 . Jam 2-7pm.
#bangkitbersama #seagames2017 #kualalumpur2017

Most Popular Instagram Hashtags