abudialsagoff abudialsagoff

848 posts   123,973 followers   345 followings

Abudi Alsagoff  Blessed with Enida ♥️💍 🇲🇾 @thealphamovements #parkour #freerunning #redbull #givesyouwings #gopro #urbex 👥🐦👻abudialsagoff

Ada kat sini @mukhacafe try diorang punya famous Lamb burger. Terbaik gilerrr. Korang yang tak pernah makan burger ni boleh try kat Mukha cafe ni, kafe hipster kat TTDI 😁👍🏼 #mukha #lambburger #reviewmakanan

Avicii MENINGGAL DUNIA PADA UMUR 28. RIP. •

Membuatkan aku sangat sedih dapat tau jiwa yang muda meninggalkan dunia ini. Walaupun dia ada semua benda yang manusia biasanya terkejar2 kan. Harta ada, dan dia pun seorang yang terkenal. Tetapi tetap dia tak dapat kegembiraan atau bahagia. benda ni membuatkan aku menyedari kehidupan ni bukanlah tentang diri kita sendiri sahaja. Ramai orang mencari kebahagiaan sebenarnya tetapi cari di tempat salah. Dan kebahagiaan sebenar bukan di dalam harta kekayaan dunia ini. •

Allah dah janji weh, “(Iaitu) orang-orang yang beriman dan tenang tenteram hati mereka dengan mengingati Allah. Ketahuilah dengan mengingati Allah itu, tenang tenteramlah hati manusia.” Surah Ar-Ra’d ayat 28. •

Walaupun realiti yang aku selalu rasa, iaitu sebenarnya most people don’t give a shit about you, tapi harini I’m going to try to always remember how I can benefit others. Dan sometimes kegembiraan kita biasanya ada pada orang lain. Bila kita buat orang gembira, kita pun turut gembira. • 🎥 Shoutout to my bro @hamypratama on throwback when we were back in Malang shooting for colour run for @redbull @redbullindo #redbull #givesyouwings #parkour #freerunning

Tumbling down a hill full of sheeps with remaining possible land mines from post-war? Check ✅✔️☑️ Cuba korang komen sikit sesuatu yang kreatif tak masuk akal?? #parkour#freerunning#tumbling#redbull#givesyouwings#redbullmy

Skipping stones at sunset time sa mojom ljubavi #slomotion #slomo #fun

Zen stacking done right 🤣👍🏼 awal2 kalau korang tengok, korang rasa mesti akan jatuh kan, sebab tengok pun aku main campak je. Dah la batu besar. So tanggapan korang salah 😝 Papahal pun jangan lah korang jadi bangang abadi rasa kalau tukar kerajaan negara akan rosak, lepas 5 tahun tukar la balik, kalau tak bagus. Jangan jadi bebal ok 👌🏼

You spin my head right round #Neum shot on #GoPro @gopromysg #redbull #givesyouwings

This beautiful scene 😍 out here with moj ljubavi 👌🏼 #parkour #freerunning #slomo #slomotion

How to snow. 🤣 Coming back to snowy Bosnia ❤️ #snow #Bosnia #Sarajevo #winter #slomotion #fun #parkour #freerunning

Most Popular Instagram Hashtags