[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

abstraxbangi abstraxbangi

277 posts   2357 followers   2 followings

ABSTRAX® Concept Store Bangi  We’re woved

Okgo! Sebahagian dah start pos harini, separuh lg kami pos esok. Korang tunggu je encik posmen dtg rumah 🚚💨💨

Terima kasih untuk semua yg dah order malalui whatsapp. Yang tak sempat order insyaAllah nanti kami open lagi. For time being admin dah tak boleh nak accept order. Kami nak compile semua order harini. InsyaAllah isnin dan selasa selesai semua postage. Thanks semua. Selamat berhujung minggu.

Thank you Bangi dan untuk semua yang menyokong kami disini 🙏🏻

Here we go..
.

If lambat reply just tunggu ok.
Nanti admin reply satu2. Okgo!

Hari ini guys. 10am-2pm. Okgo!

WHATSAPP ORDER!!! Here we go.. Buy One Free One untuk My Tiger & Venom sahaja. Sila check size sebelum place order. Okgo!

Last kopek!!! Yang duk comment nak datang siang, ni last. Esok 4jam sahaja. 10am-2pm. Lepas tu kami dah kena kosongkan kedai. Tag kawan korang. Spread it out guys 🤜🏻🤛🏻

Thank you Bangi

2jam lagi guys

Happening now

20 minit lagi guys. 10 orang pertama masuk dulu.

Guys please take note 👆🏻

Most Popular Instagram Hashtags