absolutlisen absolutlisen

100 posts   499 followers   306 followings

Lisen Edwardsson 

Plötsligt händer det! Har äntligen satt upp mina tavlor. 🖼

"Ett urval Junex-modeller hösten-vintern 1944". Idag besökte vi Universitetsbiblioteket för att på allvar komma igång med tankeverksamheten inför den stundande kandidatuppsatsen.

Hade totalt glömt att posta denna bilden från #fashiontransformationtalks som H&M anordnade förra lördagen. Tack @myrorna för allt fantastiskt roligt jag har fått göra under min praktik! Nu sitter jag på tåget till Malmö - men Stockholm vi ses snart igen!

Egentligen ville vi bara sova bort ölresterna från igår men så noterade vi färgen på himlen och då fanns inget annat alternativ än att gå ut. ☀️

Idag deltog Myrornas hållbarhets- och affärsutvecklingschef Emma Enebog i ett panelsamtal på #fwstockholm och jag fick chansen att följa med och lyssna på en väldigt spännande diskussion kring det hållbara modets framtid och potential!

En överbliven bild från helgen. Hur är det ens rimligt att det redan är fredag igen!?

Tyvärr hade strömmen gått i halva kyrkan men i vapenhsuet kunde man se målningarna i all sin färgrikedom.

Saker man kan sysselsätta sig med en lagom bakfull söndag: ta föräldrarnas bil på utflykt och titta på medeltida kyrkmålningar.

Nu är fötterna bra trötta.

Här är en bild från i torsdags när @myrorna och @prettypegs anordnade en kväll med tema återbruk tillsammans med en rad inspirerande personer; @asplundklingstedtinterior @pernillaplazainterior @mrsmighetto och @nordic_remake Ska bli så spännande att se det färdiga resultatet sen!

Imorgon börjar min andra praktikvecka på Myrorna och deras kommunikationsavdelning! Jag har redan börjat utveckla ett gravt kaffeberoende, deltagit på en mängd spännande möten och fått se hur en reklamfilmsinspelning kan gå till.

Tyvärr kan man inte prokrastinera livet med dans hur länge som helst. Nu: tillbaka till hemtentamensskrivandet. 📚

Most Popular Instagram Hashtags