abidputrapamungkas abidputrapamungkas

7 posts   192 followers   194 followings

Abid Putra P 

Amergo Manise Urip Ora Koyo Tora Bika Cream Late Sing Manise Biso Di Atur Sendiri...

Geleng kiri yoo..

Yo mbuh yo...

Karya kami menghiasi dunia ini.....

Mboten Pareng Dumeh😕

Sok suci, hahahahah!!!

Konco kentel kui, konco seng nangdindi bareng

Most Popular Instagram Hashtags