[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

abidahaziz abidahaziz

111 posts   586 followers   497 followings

  FAST Training & Consultancy

.
.
Terima kasih cik ogy. Atas pengalaman paling berharga sepanjang belajar. Satu persatu huruf cik ogy didik sampai faham. Tesis bukan satu perkara yang mudah. Dan Alhamdulillah atas tunjuk ajar cik ogy, abid berjaya siapkan. Terima kasih banyak2. Dan inshaaAllah juga abid akan cantik sampai tua mcm cik ogy pesan tuuu. 😜😜. Hahahaha. Tak lupa jugak dekat mak ayah yg banyak support, kawan2 yg banyak bantu. Semoga segala jasa baik ini dirahmati Allah. ❀️😘🌹

.
.
Syukur, Allah bagi aku rasa kasih sayang dari kedua orang tua aku. Tanpa mereka, aku bukan sesiapa.
Tak boleh bayang kalau tiba2 Tuhan ambil balik apa yang aku pinjam sekarang. Semoga dimana pun, Allah jaga kedua mak ayah aku. Rindu. 🌹❀️

.
.
Alhamdulillah.
Tahniah abg @iamluqmanlong dah konvo dengan Ijazah Sarjana Muda Psikologi Kelas Pertama. Wuuuuu! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰
U deserve it. Hasil penat lelah yang sangat berbaloi. .
.
Okay meh sini gua nak story sikit pasal mamat ni. Harapnya semua orang terinspirasi. Mamat ni dulu exam tak kesah la UPSR ke, PMR ke, SPM ke. Bila tengok je result dia. Allah. Mengucap la masa tengok tu. 🀣🀣🀣🀣.Tapi sapa cakap orang macam mamat ni tak boleh berjaya? Now tengok dia dah buktikan pada orang. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
Apa yang dia buktikan? Dulu masa dia Diploma Kaunseling dia dapat Anugerah Naib Canselor beb. Power tak power? Susahhh weii belajar ni sapa cakap senangg. Gua pon belajar ketaq lutut la rasanya nk habiskan tu. Tapi dah nama pon belajar kan. Mana ada senang. And now, Ijazah Sarjana Muda Psikologi Kelas Pertama wooii. Gua mention lagi sekali ni. Kelas Pertama tau. Haaaaa. Perghhh Perghhh. Gua mmg bangga dengan dia. Sekarang ni dia tengah sambung master pulak dalam Psikologi Kaunseling. Doakanlah diaa lulus dengan cemerlang dalam master dia. Doakan jugakk pat gakk wen. Tettttt. Hahahhaa.😜😜😜.
.
Okay dahh. Takleh cakap lebih2 nnt dia up lebihh susahh gua. 🀣🀣
.
So conclusionnya, sapa cakap orang yang dulu takdak sapa pon pandang jadi kebanggaan semua orang terutama mak ayah dia. Taknak ke buat mak ayah bangga guyssss? So teruskan yg mana tengah belajar. Pulun sampai lumat okay! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. Gua pon tengah belajaq lagi ni. Doakan gua jugakkk okay. .
.
Okayy. Selamat Malam Semua. πŸ’‹πŸŒΉ

.
.
Alhammdulillah. 24. Terima kasih atas semua doa kalian. Moga kali ini dan selamanya tidak jauh dari Tuhan.

Eid Adha 🌻🌻🌻

.
When inspiration does not come to me, I go halfway to meet it. 🌹❀️

.
.
Deen Maju punya pasai. Beratoqqqq sampai sehari pon takpa. Ayamgoreng dia jilat jari! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

.
Alhamdulillah. Next step hujung tahun ni pulak. Masing2 kena pandai jaga diri, jaga hati, jaga iman. Darah tengah manis ni syaitonnnnirojim mmg dia suka buat kalut. Btw, congratulation kakcik dgn bangcik! @eeqa_atiqah @chuck.kooii 🌸❀️🌹

.
Nak p mana pulak hari ni? .
.
Sebelum tu, tudung super cantik ni dari @noraibrahimbyluqmanlong . Sangat flowy and bila kena angin pon tetap terbentuk dengan gahnya. Hehehe. πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»Boleh ke ig @noraibrahimbyluqmanlong sbb banyak lagi koleksi yg lawooo2.

.
Rayaa lagi! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»

2nd Syawal. Yayang buat kelaku haqu!

.
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin. πŸ’ƒπŸ»

Most Popular Instagram Hashtags