abidahaziz abidahaziz

120 posts   759 followers   546 followings

  FAST Training & Consultancy

.
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.
Mohon ampun dan maaf kepada semua yg mengenali. ❀️
.
.
Tudung syantikk dari @noraibrahimbyluqmanlong seriusss wei pakai sampai malam dok elok tegak lagi and yg paling penting takdak angin pon rasa sejukkk jaa! ❀️ Rugi sapa tak grab.
.
.

#teamrayakedah🌾
#teambirumuda
#teamrayasolo

.
.
We all need somebody to love, care about and trust. I’m really happy that my best friend has found this special person. @atiqahhazman .
.
Congratulations @syakirinalam on your wedding and may your life together be a continuous honeymoon. Barakallah sahabat! πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽπŸŽŠπŸŽπŸŽ‰πŸŽπŸŽŠπŸŽπŸŽ‰πŸŽπŸŽŠπŸŽŠπŸŽπŸŽ‰πŸŽπŸŽŠπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŒΉπŸ’•β€οΈ

.
.
Happy birthday kakcik! May Allah grant all your wishes. Semoga diberkati, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, dipermudahkan segala urusan dunia akhirat! Jaga baby tecik elok2. πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»β€οΈβ€οΈ

.
.
He's a son, he's a brother, he's a lover, he's a friends,a friend to many. He's caring, loving, and as sweet as can be. He'll never leave your side, he'll never be out of sight, he's someone you count on when your life leaves you forlorn. He's a man that cares deeply and loves wholeheartedly.

So today on his special day, my wish is May Allah hears his prayers and answers his hearts desires. I truly wish that you are blessed with all the happiness, health, joy and prosperity in life. Happy birthday to the man who rocks my life!! Happy birthdayy abang @iamluqmanlong β€οΈπŸŒΉπŸ’•πŸ“πŸ‡πŸ’πŸ¦€πŸ₯πŸ¦πŸ™†πŸΌπŸ‘¨πŸ»β€πŸ’»πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ“πŸ’‚πŸ»πŸ’„πŸ’‹πŸ›πŸŽ€πŸŽπŸŽˆπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽπŸŽˆπŸŽ‰πŸŽ€πŸ›πŸŽˆ

.
.
Happy belated birthday dedua orang kudos! @eykaradzi @_fatinnurhanis . Kalau nak wish birthday mesti dedua ni kena skli sbb birthday depa dekat2. And sorry sbb lambat wishh maklum la sejak jadi cikgu ni busy dia lain macam pulak. 😜😜
.
Semoga Allah permudahkan urusan kalian dunia akhirat. Dimurahkan rezeki, diberikan ilmu yg bermanfaat, diampunkan dosa yg lepas, sekarang dan yg akan datang. Cepat2 tawennn okay πŸ™†πŸΌπŸ™†πŸΌπŸ™†πŸΌ. Selebihnya nnt i buat video call okay. Sayang dedua orang ni ngat. Hahahaha. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹β€οΈβ€οΈπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ

.
.
Happy birthday kirinn!
May Allah grant all wishes. Dan semoga Allah permudahkan semua urusan kirin dunia akhirat. 🌹

.
.
Selamat Pengantin baru azilla dan haziq. Akhirnya! Tahniah yaaa dedua kawan saya ni. Semoga perkahwinan uolls diberkati dan dirahmati Allah S.W.T.
. @gabrielleputra @haziq_hamdan969

.
.
Selamat Hari Lahir abg sharimi. Tak lambatkan nak wish? Abid doakan semoga apa yg abg hajati akan tercapai satu hari nanti. Terima kasih juga jadi diantara abg, sahabat yang paling baik. Susah senang sentiasa ada. Keep strong brother. πŸ’ͺ🏻. Pat kawen please. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Lagi sekalii, Happy Birthday! πŸŽ‰πŸŽπŸŽŠπŸŽπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠ

.
.
Selamat pengantin baru kakcik ngn bangcik. Tahniahhhh. Semoga dirahmati dan diberkati. Lepaih ni takdak geng dah nak ajak bejalan kalau balik kampung. 😒

.
.
Terima kasih cik ogy. Atas pengalaman paling berharga sepanjang belajar. Satu persatu huruf cik ogy didik sampai faham. Tesis bukan satu perkara yang mudah. Dan Alhamdulillah atas tunjuk ajar cik ogy, abid berjaya siapkan. Terima kasih banyak2. Dan inshaaAllah juga abid akan cantik sampai tua mcm cik ogy pesan tuuu. 😜😜. Hahahaha. Tak lupa jugak dekat mak ayah yg banyak support, kawan2 yg banyak bantu. Semoga segala jasa baik ini dirahmati Allah. ❀️😘🌹

.
.
Syukur, Allah bagi aku rasa kasih sayang dari kedua orang tua aku. Tanpa mereka, aku bukan sesiapa.
Tak boleh bayang kalau tiba2 Tuhan ambil balik apa yang aku pinjam sekarang. Semoga dimana pun, Allah jaga kedua mak ayah aku. Rindu. 🌹❀️

.
.
Alhamdulillah.
Tahniah abg @iamluqmanlong dah konvo dengan Ijazah Sarjana Muda Psikologi Kelas Pertama. Wuuuuu! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰
U deserve it. Hasil penat lelah yang sangat berbaloi. .
.
Okay meh sini gua nak story sikit pasal mamat ni. Harapnya semua orang terinspirasi. Mamat ni dulu exam tak kesah la UPSR ke, PMR ke, SPM ke. Bila tengok je result dia. Allah. Mengucap la masa tengok tu. 🀣🀣🀣🀣.Tapi sapa cakap orang macam mamat ni tak boleh berjaya? Now tengok dia dah buktikan pada orang. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
Apa yang dia buktikan? Dulu masa dia Diploma Kaunseling dia dapat Anugerah Naib Canselor beb. Power tak power? Susahhh weii belajar ni sapa cakap senangg. Gua pon belajar ketaq lutut la rasanya nk habiskan tu. Tapi dah nama pon belajar kan. Mana ada senang. And now, Ijazah Sarjana Muda Psikologi Kelas Pertama wooii. Gua mention lagi sekali ni. Kelas Pertama tau. Haaaaa. Perghhh Perghhh. Gua mmg bangga dengan dia. Sekarang ni dia tengah sambung master pulak dalam Psikologi Kaunseling. Doakanlah diaa lulus dengan cemerlang dalam master dia. Doakan jugakk pat gakk wen. Tettttt. Hahahhaa.😜😜😜.
.
Okay dahh. Takleh cakap lebih2 nnt dia up lebihh susahh gua. 🀣🀣
.
So conclusionnya, sapa cakap orang yang dulu takdak sapa pon pandang jadi kebanggaan semua orang terutama mak ayah dia. Taknak ke buat mak ayah bangga guyssss? So teruskan yg mana tengah belajar. Pulun sampai lumat okay! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. Gua pon tengah belajaq lagi ni. Doakan gua jugakkk okay. .
.
Okayy. Selamat Malam Semua. πŸ’‹πŸŒΉ

Most Popular Instagram Hashtags