[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aarondwiaziz aarondwiaziz

3342 posts   2573484 followers   697 followings

Aaron Aziz  Actor. Father. Husband.Son

http://www.diyanahalik.com/

ALHAMDULILLAH!! Amanah #projekdermakilataaronatorsfc sudah Selamat dilaksanakan. Thank you so much kpd semua yg telah memberi sumbangan, Dari S'pura pun Ada. Semoga usaha kami ini diterima ALLAH dan menjadi Saham buat Kita di Akhirat nanti. Thank you to my beloved @aaronatorsfc and my beloved CMs. Not forgetting my wife @diyanahalik. We manage to raise a total of RM8260 within a few days. Semoga Ustaz2 dan anak anak Darul Quran Ittifaqiyah tabah dan sentiasa dilindungi ALLAH SWT. Amin #sahamakhiratkami #darulquranittifaqiyah

#repost @diyanahalik
Did a short tutorial for Dahlia hijab cause I had make up on yesterday! @diyanahalikcom This is my favourite daily tudung cause the cotton is of good quality. So comfy especially in hot weather! www.diyanahalik.com

#diyanahaliktudung #diyanahalik

TAK FAHAM. Anak anak menjadi mangsa kebakaran sempat korang beriklan product product korang. #TAKFAHAM #SungguhAkuTakFaham

Assalamualaikum.. It was a solemn thursday morning for all of us. We have personally came in contact with these adik2 dari sekolah Tahfiz some years back for our Anniversary event and also during majlis doa selamat sempena pembukaan Cafe.
Salam takziah pada seluruh warga dan juga keluarga mangsa tragedi kebakaran Darul Quran Ittifaqiyah.
Kami bersepakat menubuhkan tabung #ProjekDermaKilatAaronatorsfc untuk membantu Darul Quran Ittifaqiyah. Sumbangan ikhlas anda amat dialu-alukan dan akan kami menyampaikan sumbangan anda terus ke pihak pengurusan sekolah by hand.
Sumbangan ikhlas anda bolehlah dihantarkan ke :
Nama account : Ayu Fariza Kamarudin
Maybank account # 164052023347

Wife. @diyanahalikcom @diyanahalik Someone has got migraine. So cannot bising, room cant be bright and hp message tone must change to OTHER tone tak boleh e bell ringing kinda that apparently will go straight to her ear ... 🤔 #whenyourwifehasmigraine #betterofferheraheadmassage #watchinggameofthronesinlowestvolume

My Fav Uncle Syed at @royalplazaonscotts Whenever I'm a guest there Pakcik Syed will ALWAYS without fail greet me with the most warmest n sincerest smile. We will exchange a few words and he will ALWAYS raise his hands and doa for me and my family. So kalau siapa siapa jumpa Pakcik Syed ni pls doakan dia. May ALLAH bless him with a place in Jannah InnShaAllah Amin. 40yrs of great service. Take care Pakcik Syed. #iwishPakSyedgotinstagram

Today my beloved beautiful wife @diyanahalik launched her new tudung, Fleur... @diyanahalikcom As a supportive and doting husband I need to support 😉 pls check them out at www.diyanahalik.com #igreviewnotpaid #husbandigreview #reviewkasihsayang #diyanahaliktudung #diyanahalik #diyanahalikcom

Memang tak lengkap Rumah Kalau takde ayat ayat suci kan? For my house, all of my Islamic paintings are from Top Khat. Memang @diyanahalik dah cakap sebelum pindah Lagi dia Nak. Alhamdulilah ada rezeki Kita and our house is beautified by @topkhatgallery . Warna sangat terang. Saya suka design nya. Siap ada warranty 5 tahun lagi untuk colour pudar. Ringan je frame ni. Mudah nak gantung. Tak perlu nak tebuk banyak2 lubang. Nak bersihkan habuk pin senang. Boleh guna tuala lembab. Frame ni kalis air. Tak perlu risau colour luntur. Best! Dan yang paling penting, design dia fresh dan modern. Thank you @zikrizainal and all #topkhat family. #aaronazizsaysthankyou #sunnahhome

When in Europe, go to as many museums u can with your wife. Keep her occupied and stay away from the malls. #tipsforthehusband #butmywifeissmart she made me depart from London. #shesaiditwascheaper #aaronazizfamilytravels #aaronaziz #jetlagged @diyanahalikcom

We ate at a new halal and Muslim owned cafe in Bayswater, London for breakfast that day. We hv tried a few halal restaurants before this around the area. But I must say the Nasi Lemak and the roti canai at Putera Puteri is the best in town! So siapa yg rindu sambal lepas berhari hari makan Italian and Western u can try Putera Puteri. (Near Bayswater Station) #aaronazizfamilytravels #aaronaziz (picture above is with e chef)

Salam Aidil Adha Semua! May Allah forgive all our sins and invite us to the Holy Land Amin. Semoga Semua yg sedang menunaikan Ibadah haji mendapat Haji yg mabrur. May Allah swt keep them safe. Amin. Praying that Allah swt will give my wife and me an opportunity to perform the Hajj soon. Amin Miss this special place so much. (Throwback of Umrah picture) #aaronazizfamily @aaronatorsfc @diyanahalikcom @diyanahalik @norainihashim @mahathir7 @mugello7

Most Popular Instagram Hashtags