[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aamyrarosli aamyrarosli

3387 posts   2969327 followers   1002 followings

Mrs Amar  Twitter : @aamyrarosli/amyrarosli Facebook : Amyra Rosli Manager : @dollarlegacy Actress / Host / Model

Makeup & Hairdo by
@makeupbydeqsha 😍

#LacosteMY

Still working at this hour 🤓

Thanks so much @nabil_nadir
#NabilNadirStudio #Amyramar

Customise embroidery A&A initial from @lacoste 😍
#LacosteMY

Review rahsia penjagaan kulit wajah myra 😍

RUGI KALAU X CUBA! Aurawhite banyak membantu kulit myra maintain cerah, flawless, anjal, mengecilkan pori, menghilangkan jerawat & prevent jeragat.. Siapa nak kulit cantik tu cepat2 beli #AuraWhiteSkinSpa okay!

Whatsapp +60142399995 , +60123888567 , +60142388884 & follow @aurawhiteofficial
@aurawhiteofficial
@aurawhiteofficial
#AurawhiteBeauty #AuraWhiteSkinSpa #AmyraRosli

Bestnya twinpack ni!! yummmmmmysss 🍦Lepas berbuka td myra terus share with my husband. Love sgt! ❤️ #BaskinRobbins #BR31 #PinkLady #SayYourLove

Penyakit berjangkit merupakan antara penyebab berlakunya kecacatan & kematian dalam kalangan kanak-kanak dan imunisasi dapat mencegah serta mengurangkan risiko mendapat penyakit cegahan vaksin. Semua kanak-kanak berhak mendapat imunisasi lengkap, jadi sesibuk mana pun anda sebagai ibu bapa #JanganLupaCucuk dan #LengkapkanImunisasi anak anda.

"kita hanya mahu yang terbaik untuk orang tersayang.Ensure adalah minuman lazat yang turut membantu meningkatkan nutrisi dan kekuatan dalam badan. Ia memastikan peningkatan tenaga ibubapa kita terjamin pada usia emas mereka. Untuk info lebih lanjut,  layari https://abbottnuttrition.com.my/products/ensure "

#HappyFathersDay

@umma.my
@nita.cosmetics
-jumpa di mood republik 18 June at 10pm-12am, booth UMMA & Nita #3039, tingkat 3 -peluang ambil gambar bersama Amyra @ minimum spend RM180 utk produk UMMA & Nita

Pagi tadi untuk sahur Myra mengidam nak makan buah kiwi jadi Myra dapatkan resipi simple ni dari @zesprisea gunakan Zespri Sungold Kiwifruit dengan buah kurma, memang sedap dan berkhasiat sebab Vitamin C dalam Zespri Sungold boleh menyerap zat besi dalam buah kurma, jadi memang boleh tahan lapar, kurangkan letih lesu dan jadi lebih bertenaga sepanjang berpuasa! Zespri Sungold Kiwifruit mempunyai 3x ganda Vitamin C berbanding Oren, jadi satu buah kiwi saja cukup untuk membekalkan 100% keperluan Vitamin C harian anda!
Jom share gambar anda menikmati Zespri Sungold dan menang hadiah menarik dari Zespri! Hashtag #ZespriRamadhanMY, gambar paling creative akan menang! Selamat Berbuka semua! #ZespriMY #ZespriRamadhanMY #FeelAliveWithZespriMY

Jumpa org2 kerteh esok lps berbuka di Timorfest Edisi Raya Mesra Mall untuk Shoopingg sampai Lebam Untuk Persiapan Terakhir .... Dtg awal!! Sebab ada Goodies diberikan secara percuma .. Ingat Raya Ingat Timorfest kompomm Terujaaaa !!!! #Timorfest
#timorfestmesramall

Done photoshoot raya!

Makeup & Hairdo :
@makeupbydeqsha 😘

Lagi berapa minggu lagi dah nak raya.Mesti ada yang berangan nak body nampak cantik meletops raya nanti kan? 🙋🏼Sempat lagi nak dapatkan berat idaman korang! Myra suggest korang wajib try juzfit ni.Siapa yg takut baju raya tak muat tu sempat lagi nak kurang kn kilo tu 😋Cepat follow @juzfitofficial baru la boleh tampil cantik hari raya nanti ✨✨ #juzfit

Most Popular Instagram Hashtags