[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aamyrarosli aamyrarosli

3570 posts   3140536 followers   1026 followings

Madam Amar  Twitter : @aamyrarosli/amyrarosli Facebook : Amyra Rosli Manager : @dollarlegacy Actress / Host / Model

Doona car seat stroller. 2 in 1.
Give your baby the best ride during your travel even inside or outside car πŸš— 😍

Available @happikiddo_
#JarronsMalaysia #DoonaMalaysia #HappiKiddo #Amyramar #AmyramarJR #EndlessLove

Amyra takde masalah dengan bank pun, tapi Amyra ada kawan yang ada masalah nak keluar Negara tapi sampai di Imigresen je terus sangkut kat situ. Sebab tak bayar PTPTN. Kesian dia, semua dah booked and dah happy nak holiday, tapi di sebabkan dia tak pernah check laporan kredit CTOS, dia tak tahu dia ada masalah tenat,
terus tak dapat ke luar Negara.
Korang jangan jadi macam tu tau! Mula dari sekarang, kena check laporan kredit CTOS anda from time to time so that kita boleh take the necessary action to fix it. Lagipun boleh tahu CTOS Score anda. Baru senang nak berurusan nanti. Korang kena layari www.ctoscredit.com.my sekarang kalau nak tau skor korang.

Now myra dah x pyh bawak handbag nk pegi mana2 dgn baby.. Cz i got my stylish diaper bag!
This bag has many compartments inside, comes together with a diaper changing mat πŸ‘πŸ» Thanks @happikiddo_ @storksak
#storksak #storksakuk #HappiKiddo
#Amyramar #AmyramarJr #EndlessLove

Mommy n daddy mmg selalu berebut nk duduk kt glider chair ni πŸ˜‚

Thanks @happikiddo_
#BabyHoodMalaysia #GliderChair #BreastFeedingChair #HappiKiddo #Amyramar #AmyramarJr

Dear daddy..
You are the sweetest person we have ever met. We are very lucky to have someone like you in our life. Alhamdulillah.
Thanks for this gift & for all the special things you do 😘
We love u @amarbaharin

#Amyramar #AmyramarJr #EndlessLove

There is always a room for triple scoops of ice cream. Drop by any of our outlets and grab yours today!

@brmalaysia
@brmalaysia
@brmalaysia

I am so in love with this baby cot.. Makin lena la baby boy mommy tido.. Goodnyte everyone πŸŒ™

Thanks @happikiddo_
#JarronsMalaysia #MicunaMalaysia #HappiKiddo #AmyramarJr

Hobi baru mommy trim kuku baby sampai pendek.. x pyh susah2 nk ketip dah πŸ‘πŸ» Thanks @happikiddo_
#zoli #zolimalaysia #BabyNailTrimmer1 #ZoliNailTrimmer #HappiKiddo

Stroller paling senang nk travel πŸ‘πŸ»
To mommies n daddies blh grab it at @happikiddo_
#HappiKiddo #BabyzenMalaysia

Babysitter TEWAS πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ #Amyramar #AmyramarJr #EndlessLove

My heroes 😘

#Amyramar #AmyramarJr #EndlessLove

Alhamdulillah.. β€œAku mohon perlindungan untuk mu wahai anakku yg baru lahir, dgn kalimah2 Allah yang sempurna dari kejahatan syaitan , binatang2 berbisa dan dari kejahatan yg menakutkan” Amin.. Terima kasih semua atas doa yg tidak henti2 buat kami 😘

#Amyramar #AmyramarJr #EndlessLove #15102017

Most Popular Instagram Hashtags