[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

aamiihh aamiihh

761 posts   390 followers   294 followings

Ami  21yo/'96 Elän sun unelmaas🖕 Happily ever after ei oo ikinä ollu mun juttu 👑💎 👻: Aamiihh

Tänään sytytyin kynttilän vaan sua varten❤ On jo nyt suunnaton ikävä

Mie tässä mietin viime vuotta ja sitä, että mitenkä paljon 365. päivää voi pitää sisällään. Viime vuonna mie ainakin matkustin. Luultavasti enemmän ku viimesen kolmen vuoden aikana. Mie kävin ulkomailla ja reissasin suomen sisällä monia monia tuhansia kilometrejä.

Viime vuonna mie sain myös törkeen määrän ihania ystäviä. Ja heiän kanssaan ollaan myös reissattu pitkin suomee ja tehty yhessä paljon asioita. Oon törkeen kiitollinen teistä kaikista joihin oon saanu tutustua, ootte miule korvaamattomia ja mie tiiän et teiän kanssa tulee tästäkin vuodesta loistava!❤ Mie muutin kahesti viime vuonna ja voin sanoo, että mie oon saanu maailman parhaan kämppiksen. Ei oo meinaan tylsää kerenny vielä olla. Tai miula on ainakin ollu sairaan hauskaa!

Mie pääsin toteuttamaan myös miun yhen unelman, mie pääsin töihin alalle jota oon opiskellu ja jolla oon halunnu työskennellä yläkouluikäsestä asti ja samalla mä pääsen toteuttamaan ihteeni sen työn parissa. Plus mun työkamut on mahtavia!

Mä uskalsin tehä asioita, joita en ois ikinä kuvitellu uskaltavani. Kävin isoissa tapahtumissa ja voitin mun ihmismassojen pelon, joka on muuten ollu aina tosi iso.

Mie sain vastauksia miun kysymyksiin, jotka mua on vaivannu jo kauan. Ja oon saanu niihin kysymyksiin ja asioihin myös apua erittäin paljon.

Kohtasin myös viime vuoden aikana isoja menetyksiä ja suruja, eli tämäkään vuosi ei ollut pelkkää nousukiitoa ja olutvaahtoa. Mutta elämässä pitääkin mun mielestä olla vastoinkäymisiä. Se pitää asiat mielenkiintosena.

Iso kiitos jokaiselle joka on ollu mun messissä erittäin tapahtumarikkaan vuoden aikana. Ootte kaikki huippuja❤ Tässä vielä parit kohokohdat viimeseltä vuodelta.

Ai viiniä? Kyllä

My beibe❤❤

Juon viinii vääräst lasist

Tämä joulu on ollut mulle henkilökohtaisesti erilainen. Tänä vuonna mä vietän joulun ekaa kertaa toisenlaisissa maisemissa ystävien kanssa. Kävin viemässä kynttilän Lahden yhteishaudalle muistaen erityisesti niitä sukulaisia jotka ovat täältä jo lähteneet. Oikein rauhallista joulua kaikille! ❤

Pallomasi

Täsä mä moi😍 (lovely @aurinkosaatana made this one)

Mun mielestä on ihan okei rakentaa maja olkkariin!

Musta tuli tonkkis #herwood #missätonkkis

Most Popular Instagram Hashtags