_yourbae._ _yourbae._

134 posts   107,568 followers   480 followings

biha ❤️  • 14 | saya taksekolah 🤭 • Paid/Gift Review Dm 💕

VIRAL !!! BAJU MURAH GILEE!!!
Sekarang ni semua nak cari baju murah tapi berkualiti mesti cari kat @den.store .Sekarang diorg tgh buat contest TAG & WIN FREE T- SHIRT. Cepat tag ramai2 kwan2 korg. Dah la murah cantik pula tu. Cepat dapatkan kat den.store baju yg murah, cantik & berkualiti.

Pilih mama muda ke mama tua? 😹 Btw my fav skirt kembang from @adiorempire 💃❤

Happy birthday 🤪❤️ saya taksweet , nanti kakak reply “ tqq “ je takyah pjg2 semoga makin tinggi 🤫 dn kurus 🤣😘

VIRAL !!! BAJU MURAH GILEE!!!
Sekarang ni semua nak cari baju murah tapi berkualiti mesti cari kat @den.store .Sekarang diorg tgh buat contest TAG & WIN FREE T- SHIRT. Cepat tag ramai2 kwan2 korg. Dah la murah cantik pula tu. Cepat dapatkan kat den.store baju yg murah, cantik & berkualiti.

sape pernah kene tinggal ? tag kawan anda 🤣❤️

omg tk terliuq ke gais? jom visit ig @luv.sweetchoco. ada jual macam macam tau! 😱😱 CHEESE BOMB, CHOCO JAR SET COMBO FREE POST, CHOCOLICIOUS RAMEN pun ada tau!! jom usha cepat😆😆 @luv.sweetchoco @luv.sweetchoco

cepat follow @baeeshopp sbb ade brg yg ade promosi ❗️❗️❗️ @baeeshopp @baeeshopp

lagu lame takpe kan ? #originalsound2018 @tiktok.malaysia

tag idola/member korg yg comel/setan 🤣🤣❤️

rindu kami berdua kah ?
describe kami bole ? 😴❤️

Ade ke gf yg mcm nie ? tag ur girlfriend🤪

Morning 🤪❤️

Most Popular Instagram Hashtags