_syasyaadira _syasyaadira

178 posts   492,801 followers   1,158 followings

Perlis, Jstbeyrslf  Paid/GiveReview ๐Ÿ’ธ new acc @_qissyabeauty @aqefaltab @aqel_anaqi19

Cepat grab @ufora_hq sbb diorang tgh buat promo time raya , nak putih gebus kemam kemam sahaja dah putih hehe , takkan luaran ja cantik dalaman pon kena la cantik okey so tggu apa lagi grab cepat cepat @ufora_hq ๐Ÿ˜

Sekali sekala takpa dak ?๐Ÿ˜œ

Selamat malam hampa jangan lupa tau kemam kemam selepas berbuka dgn @ufora_hq so nak putih gebu cepat grab nk putih sebelum raya๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Sapa geram ๐Ÿ˜ @aqel_anaqi19

Pergorbanan seorang isteri untuk melahirkan seorang baby .. so mana laki laki tolong hargai seorang isteri okey .. so jangan lupa tag partner hampa โ˜บ๏ธโค๏ธ

Hai hampa serius syasya kemam @ufora_hq memang best and putih tk percaya hampa tgk feedback byk dh try ufora memang menjadi , so tggu apa lagi sebelum raya pasti grab @ufora_hq okey muah๐Ÿ˜˜

Dah kena tertipu dgn acc @syasyadiraa terok gila perangai dia ya allah dia dh ambik duit orang , hampa tolong block and report plase ramai sgt dah alai dgn acc fake ni ..tolong tolong tolong saya mintak kerja sama hampa viral benda ni dan tolong saya tolong fans fans , block dia and report @syasyadiraa dia blouble AA belakang so hampa tolong naa block sbb dia dah ambik duit oranf and tak review โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ

Nak putih boleh amalkan @ufora_hq , sebelum raya kena la cantik ii okey jangan lupa tau !! So jom grab ramai ramai ๐Ÿ˜˜

hi guys! ramai yang tanya kan lens yang sya pakai ni dari mana, okay ni sha sharee sikit lens yg sya dapat ni dari @nrmym.softlens โ˜บ banyak warna yg natural and best sgt bila pakai rasa soft je ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป sesuai untuk any occasion especially untuk selfie raya nnt! @nrmym.softlens tgh buat promotion BUY 3 FREE 1 tau. meh purchase lens @nrmym.softlens mst awak tak menyesal ๐Ÿ’›๐Ÿ’›

tb zaman umoq 6 tahun โค๏ธโค๏ธ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Teroxxnya muka minah arab ni sya tegok. Kulit muka terbakar rentung berubah lepas jumpa pakar kulit @thesuriaroses .
.
Sebab sya baik sya suruh korang jaga kulit muka. Kalo dah tau muke tu macam bukit belom tarah, bukit penuh lobang lopak dan terbakar hangus dek matahari. Cari @thesuriaroses SEKARANG
.
Jangan gila berlagak kulit tu dah cantik hensem. Tapii selfie pakaii apss jugak ๐Ÿ˜ kantoii. Syiok jugak minah ni dpt raya dengan kulit baru.

Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š
.
FEEDBACK terkini boleh cek disini๐Ÿ‘‡๐Ÿป
@ubattinggi_viral @ubattinggi_viral
Kalau korang nak katalog korang boleh cek di sini pula๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฑ Whatsap : +60143618718
.
TENGAH ADE PROMO NEW RAMADHAN๐ŸŽ๐ŸŽ‰
.
#tiensmalaysia #tiensbrunei #tiensbillionairemalaysia #jomtinggi #naktinggi

Most Popular Instagram Hashtags