[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

_smaskyusuf _smaskyusuf

1956 posts   1663 followers   1931 followings

Smask Yusuf  🔸Travel 🛣 🔸🇲🇾letter (TAOCxSHOW) 🎨🔸Ride Motor 🏍 🔸 Photo/Video 📷 🔸Kampung Boy🔸💻facebook.com/smaskyusuf - 🙋🏻‍♂️ - ID: smaskyusuf #. FNN🌸

http://gmail.com/

😓 Tipu la kau tak pandang paras rupa.
Kau pilih kasut pun nak yang lawa juga,
Tu baru pakai kat kaki apatah lagi yang nak letak kat hati. Kalau dah dapat tu simpan jaga macam mana kau jaga kasut yang kau sayang tu juga. #waiting #fnn #smaskyusuf #merahwarnahati

🗺Yang di luar kata ku angkuh tapi mereka tidak kenal jumpa pun tidak pernah apakan bersalam.. jarang dirumah kebanyakan berjalan. #janganmenilai #waiting #fnn

Hargai la seseorang itu yang selalu ada untuk kamu. Jangan satu hari nanti kamu menyesal atas pemergian dia.. #waiting

😎🏍 #kitakawan

Morning ⛅️😉 *Belakang tu posing kemain lagi.. #kitakawan #waiting

With Original people 😎.. laju jugak depa ni bawa. #waiting #gopro #ootd #candid #orangasli #berjalan

Check out. Terima kasih penang... #yiyibersepah #panas #kuningdiraja #y15zr

⛰.. ceq dah sampai atas 🕴#yakyakyeah #penang #empatsekawan #waiting

🔒Nak kunci tapi hurmm "complicated" sangat. Ambik gambar jela. #waiting

⛅️Selamat pagi penang ceq baru sarapan. Alhamdulillah syukur walaupun ceq tak berapa sihat demam di sebabkan hujan lebat masa masuk jambatan dengan terhidu debu simen di highway sebelum naik ke terowong monora sampai sekarang sakit tekak lagi.. #yakyakyeah #berempatbercuti #breakfast #alhamdulillah

Alhamdulillah sampai penang☺️☺️. Tapi hujan hmmm sejuk 😭.. #waiting #yakyakyeah #hujanpula

Bismillahirrahmanirrahim.. - Aku yang masih di perjalanan ke pulau pinang🏝🏍💨- #waiting #yakyakyeah #arai #empatsahabatbercutiweyh #penang #teamyamaha #fnn

Most Popular Instagram Hashtags